انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ور رفتن من با انجمن: یه صفخه از انجمن که هرچیزی بخواهید میتونید توش بنویسید!  (دفعات بازدید: 1626 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
بهتر از همشون وردپرسه!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
وردپرس برای وبلاگ‌نویسی ساخته شده و بعد امکانات دیگه بهش اضافه شده و معماری مناسبی برای اکثر کاربردها نداره. در حد ساخت یک وب‌سایت ساده مناسبه و من به شخصه پیشنهاد نمی‌کنم برای کارهای بزرگتر استفاده بشه.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
البته وردپرس واسه ساخت انجمن قابلیت هابی خیلی جالبی نداره
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
وردپرس برای وبلاگ‌نویسی ساخته شده و بعد امکانات دیگه بهش اضافه شده و معماری مناسبی برای اکثر کاربردها نداره. در حد ساخت یک وب‌سایت ساده مناسبه و من به شخصه پیشنهاد نمی‌کنم برای کارهای بزرگتر استفاده بشه.
البته نه در این حد هم نیست خیلی کار ها میشه باهاش کرد شخصا هر سایتی رو باهاش راه میندازم از سایت های تک صفحه ای تا فروشگاه های بزرگ
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
بله، تقریبا هر کاری رو میشه باهاش کرد، ولی تقریبا برای تمام اون کارها مناسب نیست و گزینه‌های بهتری وجود داره. بخصوص فروشگاه و ...

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
بله ولی برای طراح راحت تره
نیازی نیست برای هر پروژه با سیستم خاصی اجرا بشه
هم سریع تره هم یک پارچه تر حتی برای عیب یابی
ولی هر کار کردم برای انجمن چیز باب میلم رو پیدا نکردم بی بی پرس شدیدا محدود و نیازمند به افزونه هایی است که همچین خوب توی دل نمیشینه یا توسعش محدوده یا ... که بهتره از سیستم های قوی تری مثل پی اچ پی بی بی استفاده بشه

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
این url رو ببینید:

https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?action=helpadmin;help=%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%20%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%85%20%D8%A7%D8%B2%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%20%D9%85%D9%86%20%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF!%20:)شما بعد از help= میتونید هر چیزی بنویسید نا روی صفحه نمایش داده شه!

اینجا کلیک نکنید
البته این قابلیتی که پیدا کردی توی کنار پیام ها
قسمت خارج شده است استفاده شده (همینطوری گفتم )

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
هم سریع تره هم یک پارچه تر حتی برای عیب یابی
ولی هر کار کردم برای انجمن چیز باب میلم رو پیدا نکردم بی بی پرس شدیدا محدود و نیازمند به افزونه هایی است که همچین خوب توی دل نمیشینه یا توسعش محدوده یا ... که بهتره از سیستم های قوی تری مثل پی اچ پی بی بی استفاده بشه
ببخشید ولی من به هیچ وجه موافق سریع بودن وردپرس نیستم  :(، واقعا میگید سریع هست؟
یک‌پارچه هم نیست متاسفانه، نمیدونم دلیلتون دقیقا برای یکپارچه بودن چیه یا اصلا منظور دیگه‌ای داشتید.

نقل‌قول
نیازی نیست برای هر پروژه با سیستم خاصی اجرا بشه
متوجه منظورتون نشدم؟ خوب اون با PHP نوشته شده و به قطع همون بستر می‌خواد با Mysql، خودتون هم از صفر تا صد بزنید همینه دیگه سیستم خاص یعنی چی؟

نقل‌قول
بله ولی برای طراح راحت تره
بله برای یک سایت مجله‌ای ساده راحت‌تر هست، ولی وقتی پروژه گسترش پیدا میکنه عملا توسعه اون غیرقابل ممکن میشه، این پروژه‌های بعضا ایرانی را نبینید که به خاطر عقب نموندن از رقابت تجاریشون حاضر نیستن هسته وب‌سایت از وردپرس تغییر بدن.
اصلا سرعت باز شدن خود پنل ادمین توی وردپرس نشون میده به هیچ‌وجه طراح راحت‌تر نیست، عذاب‌آور ترم هست.

این صحبت دوستمون هم کاملا درست هست:
نقل‌قول

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
با کلیت موضوع موافقم

نقل‌قول
ببخشید ولی من به هیچ وجه موافق سریع بودن وردپرس نیستم  :(، واقعا میگید سریع هست؟
پیشخوانش درسته بعد نصب چند افزونه کند میشه قبول دارم

نقل‌قول
متوجه منظورتون نشدم؟ خوب اون با PHP نوشته شده و به قطع همون بستر می‌خواد با Mysql، خودتون هم از صفر تا صد بزنید همینه دیگه سیستم خاص یعنی چی؟

منظورم سیستم مدیریت محتوا برای ساخت فروشگاه انجمن و... بود که همه رو میشه یک جا راه انداخت

نقل‌قول
بله برای یک سایت مجله‌ای ساده راحت‌تر هست، ولی وقتی پروژه گسترش پیدا میکنه عملا توسعه اون غیرقابل ممکن میشه، این پروژه‌های بعضا ایرانی را نبینید که به خاطر عقب نموندن از رقابت تجاریشون حاضر نیستن هسته وب‌سایت از وردپرس تغییر بدن.
نه برای هر چیزی که میشه رابط کاربری هم از صفر قابل طراحی است

نقل‌قول
اصلا سرعت باز شدن خود پنل ادمین توی وردپرس نشون میده به هیچ‌وجه طراح راحت‌تر نیست، عذاب‌آور ترم هست.
پنل ادمین که هیچی اگه بخواین از افزونه های سنگین مثل روولوشن اسلایدر و المنت استفاده کنید که فقط میشه روزی نصف یک صفحه رو طراحی کرد  ](*,)

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
همین الان هم discourse.ubuntu.ir به صورت تستی راه افتاده.

اتفاق خوبیه، بهتره اطلاع‌رسانی هم بشه.
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم