0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo update-grub
راه امنی در کار نیس ؟
sudo add-apt-repository ppa:trebelnik-stefina/grub-customizer sudo apt update sudo apt install grub-customizer
فکر کنم همین بسته توی مخازن خود دبیان باشه
یک بسته هست که به صورت گرافیکی میتونه این کار را انجام بدهکد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:trebelnik-stefina/grub-customizer sudo apt update sudo apt install grub-customizerhttps://linuxconfig.org/how-to-install-grub-customizer-on-linux-all-major-distrosفقط من اصلا نمیدونم که کار میکنه یانه پس اگه ترکید
grub-customizer/testing 5.1.0-3 amd64
نقلقول از: ㅤSudoㅤ در 11 خرداد 1401، 09:21 بظراه امنی در کار نیس ؟آخرش اینه که یه کانفیگ جدید میسازید دیگه! ناامن نیست که : )
نقلقول از: ㅤSudoㅤ در 11 خرداد 1401، 09:21 بظراه امنی در کار نیس ؟مگه چی نا امنه؟
نقلقول از: ɴɪᴍᴀꜰᴀɴɴɪᴀꜱʟ در 11 خرداد 1401، 09:31 بظنقلقول از: ㅤSudoㅤ در 11 خرداد 1401، 09:21 بظراه امنی در کار نیس ؟آخرش اینه که یه کانفیگ جدید میسازید دیگه! ناامن نیست که : )نقلقول از: Dragon- در 11 خرداد 1401، 09:35 بظنقلقول از: ㅤSudoㅤ در 11 خرداد 1401، 09:21 بظراه امنی در کار نیس ؟مگه چی نا امنه؟این دوستمون یجوری گفت ادمو ترسوند ، ضمن اینکه جناب دراگون یادتونه دیگه با اینکه درست تو جای درستش اضافه کردم اون video=LVDS-1:d ولی بهم ریخت همه چیز ! با برگردوندن به حالت قبلی هم بازم فرقی نکرد و کلا سیستم از دست رفت ! این دو نکته باعث شد اونو بگم !