چون اقای Dragon- لطف نمودند و ارسالی دیگری داشتند ، هر چند که بسته jwm را نصب کرده بودم و مراحل نصب آن را در ارسالی قبل توضیح داده بودم، دلم خواست کمی بیشتر به این مورد بپردازم و با هم کمی با جزییات بیشتر به این موضوع بپردازیم.
سازنده و توسعه دهنده (JWM (Joe's Window Manager ، آقای Joe Wingbermuehle ( بصورت مخفف آقای joewing )می باشد.
در جستجوی مجددی که در اینترنت داشتم، توانستم به صفحه وبی در اینترنت دست پیدا کنم که پرسشگری می شود گفت که همین سوال مرا مطرح کرده بود
و جالب اینکه خود آقای Joe Wingbermuehle ، به این سوال پرسشگر پاسخ داده بودند.( عکس 1 و 2 )
https://bytemeta.vip/repo/joewing/jwm/issues/533پرسشگر از ubuntu 20.04 استفاده می کرد و من هم فعلا از Linux Mint 20.2 استفاده می کنم. هر دو تایمان برای نصب این برنامه یک مشکل داریم، gettext ای که در سیستم عاملمان داریم پایین تر از ورژن 0.20 می باشد و این برنامه به ورژن 0.20 یا بالاتر از gettext نیازمند است.
جواب آقای Joe Wingbermuehle :
There are a few options:
Probably the easiest is to download the latest release tarball for 2.4.0 (it should be pretty up-to-date), and not bother with autogen.sh.
You could instead update configure.ac to request the version of gettext for your system (the AM_GNU_GETTEXT_VERSION line).
You could try updating your system's gettext (rather than installing in /usr/local). I'd be careful doing that though
با هم این موارد را تک به تک بر روی سیستم من امتحان می کنیم:
Probably the easiest is to download the latest release tarball for 2.4.0 (it should be pretty up-to-date), and not bother with autogen.sh.
در اینجا آقای Wingbermuehle می گویند : احتمالاً سادهترین راه این است که آخرین نسخه tarball را برای نسخه 2.4.0 دانلود کنید (باید کاملاً به روز باشد) و با autogen.sh خود را خسته نکنید.
در اینجا من طبق این توصیه ، فعلا آخرین نسخه این JWM v2.4.3 را کنار می گذرم و نسخه پایین تر یعنی نسخه 2.4.0 از jwm را دانلود و می خواهم نصب نمایم.
در اینجا تنها همین سه فرمان configure/. و make و sudo make install کفایت می کند و همچنان که آقای Wingbermuehle برای این روش گفته اند ، اصلا نیازی
به استفاده از فرمان autogen.sh نیست. ( عکس های 3 تا 7 )
You could instead update configure.ac to request the version of gettext for your system (the AM_GNU_GETTEXT_VERSION line).
در اینجا دوباره بر می گردیم سراغ آخرین ورژن JWM v2.4.3 و اینبار می خواهیم آنرا نصب نماییم.
اینبار می رویم در داخل فایل configure.ac ، ورژن gettext را از 0.20 به 0.19 بصورت دستی تغییر می دهیم. ( عکس 8 )
با اجرای فرمان configure/. برخلاف نتایجی که از آن در آپشن قبلی گرفتیم، هیچ چیزی رخ نمی دهد.( عکس 9) بنابراین بنظر می رسد که علاوه بر دو بسته build-essential و libx11-dev ، نیازمندم ،بسته دیگری بنام dh-autoreconf را نصب کنم.
اینبار دستور autogen.sh/. را اجرا می کنم. این دستور عمل می کند و در ادامه مراحل نصب با این دستور مشکلی ندارم. ( عکس 10 )
دلم می خواهد از دستور autoreconf --install را هم اجرا کنم تا ببینم بجای دستور autogen.sh/. می توان این دستور را بکار ببرم. . ( عکس 11 ) ، چون فایل configure.ac برای ویرایش ورژن gettext سیستممان ویرایش کرده ایم ، این متن خطا می گوید که چون این فایل configure.ac بصورت محلی ویرایش شده است ، آنها را رونویسی نمی کند ،زیرا force-- مشخص نشده است.
اینبار از دستور autoreconf -vsi --force بجای دستور autoreconf --install استفاده می کنم.( عکس 12)
( همچنانکه قبلا هم گفته بودم به خطای no Make.file.am found هم توجه نمی کنیم.)
و ادامه مراحل در عکس های 13 الی 17 .
پس بطور خلاصه:
۱- نصب build-essential و libx11-dev و dh-autoreconf .
۲- ویرایش فایل configure.ac .
۳- دستور autogen.sh/. یا دستور autoreconf -vsi --force
۴- دستور configure/.
۵- دستور make
۶- دستور sudo make install
You could try updating your system's gettext (rather than installing in /usr/local). I'd be careful doing that though.
می شود گفت که این همان روشی است که من در ارسالی قبلی ام آنرا توضیح داده ام.