اولیش وی پی ان بود که از کار افتاد.
منظورتون چیه که «وی پی ان» از کار افتاد؟ از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
بعدش فایرفاکس حذف شد.
این (از نگاه من متاسفانه) یکی از تصمیمات توسعهدهندگان اوبونتو است که فایرفاکس رو از مخازن خارج کردن و درحال حاضر تنها راه رسمی برای استفاده از فایرفاکس در اوبونتو، نصب فایرفاکس از اسنپه!
من به شخصه دلیل اصلیم برای عدم استفاده از اوبونتو همین داستان تحمیل اسنپ به کاربرای توزیع اوبونتوه.
یه سری از extension ها که واسه سیستم گذاشته بودم از کار افتادن.
بیشتر توضیح بدید، منظورتون برخی افزونه های گنومه؟
اگر اینطوره، بررسی کنید شاید برخی افزونه ها با نسخه گنوم استفاده شده در اوبونتو ۲۲.۰۴ سازگار نیستند. بهتر نام افزونه هایی که از کار افتادن رو بگید.
یه سری از برنامه ها مثل atom که پلاگین python روش نصب کرده بودم الان کار نمیکنه.
خب مشخص شد که کجای کارو اشتباه رفتید! اینقدر دوستان توصیه میکنن که برنامه خارج از مخازن رسمی نصب نکنید برای همینه.
مخازن غیررسمی پایداری سامانه رو کاهش میدن و این مسئله معمولا در بروزرسانی ها خودش رو بیشتر نشان میده.
atom یک برنامه خارج از مخزنه و توصیه نمیشه ازش استفاده کنید.
اگر خیلی به atom وابسته هستید حداقل نسخه snap یا flatpak اون هارو نصب کنید تا پایداری سامانه به خاطر مخازن غیررسمی به خطر نیفته.
یا کلا از توزیعی استفاده کنید که atom رو در مخازن خودش داره. (چنین توزیعی نمیشناسم)
خواستم بدونم آیا من واقعا کار اشتباهی انجام دادم که سیستم رو آپگرید کردم؟ اصلا الان من به stability این سیستم عامل شک پیدا کردم.
درباره موضوعات مربوط به atom بله! شما خودتون پایداری سامانه رو کاهش دادید، درباره برخی مسائل دیگه عوامل دیگه ای دخیل هستند.
من هم حدود هشت بار ویندوز ده نصب کردم. هی آپدیتاش باعث صفحه آبی میشد و کند تر از قبل
متاسفانه فقط و فقط وقت و منابع خودتان را هدر دادید.
ارتقاع تنها زمانی خوب است که انسان به آن نیاز داشته باشد.َ برای اوبونتو ۲۰.۴ تا ۲۰۲۵ آپدیت بسته ها میاد ، هم آپدیت امنیتی و هم غیر امنیتی. شما اگر نمیتونستید برنامه ای که به آن نیاز مبرم داشتید را نصب کنید باید ارتقاع میدادید یا اگه بروزرسانی امنیتی زراتون نمیآمد. ولی نسخه ۲۰.۴ هنوز آپدیت براش میاد.
من هم وقتی ویندوز ده آمده بود سریع رفتم نصب کردم در صورتی که تمام نیاز هام رو ویندوز هشت جواب میداد و خودم را بدبخت کردم ولی الان نه بعضی از برنامه ها فقط برای ده هست و میشه توجیهش کرد. بعدش هم که سیستم دیگه جواب ده رو نمیداد و آمدم به لینوکس و برای اولین بار موقع استفاده از سیستم (لوبونتو) دیدم که فن داره هوای سرد را خاج میکنه.
اگه نمیخواید که هربار که نسخه جدید منتشر میشه، بروزرسانی کنید توصیه میشه از نسخه های LTS استفاده کنید که پشتیبانی بلند مدت دارن اما توصیه میشه یک کاربر عادی روی نسخه های عادی باشه و هرنسخه بروزرسانی کنه، نسخه های جدید شامل بسته های جدیدتر میشن که ویژگی های جدید و وصله های امنیتی رو با خودشون به همراه دارن.