0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: UNITED KINGDOM در 16 امرداد 1401، 08:09 قظنقلقول از: Supreme Sailor در 16 امرداد 1401، 03:41 قظمن دوست داشتم بدونم از چی استفاده میکنن. شاید برای دمو کردن یک توزیع جدید، بشه از تکنولوژیشون استفاده کرد. یعنی فقط کافی بود یک بار بری داخل سایتش، سمت چپ نوشته We use: برای نرمافزار ماشین مجازی: QEMU برای سیستمعامل سرور: Dibainبرای host: یادم نیست،اتفاقا همین دیشب پیش پای شما وارد سایتش شدم و با صفحه انقضای دومین مواجه شدم. و من تکنولوژی مجازیسازی منظورم نبود، که نمایش قضیه در مرورگر مد نظر بود. فکر کنم noVNC یا چیز مشابهی داشتند.
نقلقول از: Supreme Sailor در 16 امرداد 1401، 03:41 قظمن دوست داشتم بدونم از چی استفاده میکنن. شاید برای دمو کردن یک توزیع جدید، بشه از تکنولوژیشون استفاده کرد. یعنی فقط کافی بود یک بار بری داخل سایتش، سمت چپ نوشته We use: برای نرمافزار ماشین مجازی: QEMU برای سیستمعامل سرور: Dibainبرای host: یادم نیست،
من دوست داشتم بدونم از چی استفاده میکنن. شاید برای دمو کردن یک توزیع جدید، بشه از تکنولوژیشون استفاده کرد.
نقلقول از: محمد فنجون ☕ در 16 امرداد 1401، 03:37 قظاز نظر من distrotest درواقع DE test بود، میتونستی دسکتاپ توزیع مورد علاقهتو ببینی، درسته که تمام یه توزیع رو برات بالا میآورد، اما دسترسی به اینترنت نداشتی (که خب بهشون حق میدم) و به همین واسطه نمیتونستی اجزایی مثل پکیج منیجر رو هم بررسی کن.اونجا دهها توزیع هست که تجربهای جز دید زدن محیط بصری توزیع رو نمیداد و شاید وجود خیلی از این توزیعها هم اضافی بود و منابع رو بیخود مصرف میکرد.اشتباه. با همون بالا آوردن خالیش من به کالی معتاد شدم. میشه میزان استفاد رم و فشار روی cpu در توزیع هارو دید. میشه سرعت بالا آمدنشون رو دید(درسته که با ماشین مجازی هست، ولی میشه سرعت بالا اومدنشون رو باهم مقایسه کرد). تست کردن زیبایی و فهمیدن اینکه چه نرم افزا های پیش نیازی هم که دارند هم هست.
از نظر من distrotest درواقع DE test بود، میتونستی دسکتاپ توزیع مورد علاقهتو ببینی، درسته که تمام یه توزیع رو برات بالا میآورد، اما دسترسی به اینترنت نداشتی (که خب بهشون حق میدم) و به همین واسطه نمیتونستی اجزایی مثل پکیج منیجر رو هم بررسی کن.اونجا دهها توزیع هست که تجربهای جز دید زدن محیط بصری توزیع رو نمیداد و شاید وجود خیلی از این توزیعها هم اضافی بود و منابع رو بیخود مصرف میکرد.
نقلقول از: Supreme Sailor در 16 امرداد 1401، 02:37 بظنقلقول از: UNITED KINGDOM در 16 امرداد 1401، 08:09 قظنقلقول از: Supreme Sailor در 16 امرداد 1401، 03:41 قظمن دوست داشتم بدونم از چی استفاده میکنن. شاید برای دمو کردن یک توزیع جدید، بشه از تکنولوژیشون استفاده کرد. یعنی فقط کافی بود یک بار بری داخل سایتش، سمت چپ نوشته We use: برای نرمافزار ماشین مجازی: QEMU برای سیستمعامل سرور: Dibainبرای host: یادم نیست،اتفاقا همین دیشب پیش پای شما وارد سایتش شدم و با صفحه انقضای دومین مواجه شدم. و من تکنولوژی مجازیسازی منظورم نبود، که نمایش قضیه در مرورگر مد نظر بود. فکر کنم noVNC یا چیز مشابهی داشتند.دقیقا novnc داشتن
در مورد زیبایی هیچ کس نمیتواند نظرش را درست بداند.