نمیخوام بگم توجه نمیکنم و این آدرس باز نمیکنم، ولی من اینستا حسابش ندارم..
ولی خب ندیده قبول دارم اصلا توی آدرسی که دادم هم مشخصه مصرف برق اون گرافیک خیلی بالا هست و باتری لپ تاپ رو قشنگ قورت میده..
ولی مطمئن که نمیشه گفت ولی احتمال 99.99 درصد میشه داد همه لپ تاپ ها تا مدتی دیگه فکری برای این میکنند و احتمالا معماریشون هم تغییر پیدا کنه ولی هنوز چیز نوپایی هست لپ تاپ های arm و برنامه های کمی دارند، از شما چه پنهون من حتا با برد های آزاد arm هم کمی مشکل دارم چون خیلی و خیلی مشکل نرم افزاری دارم ولی خب احتمالا این مشکلات برطرف میشه و همه رو میارن به چیز بهتر..
حالا اگه بخوایم حال حاضر در نظر بگیریم که چی بخریم اگه آزادی برامون مهم نباشه، جدی بخوام در نظر بگیرم یه لپ تاپ 80 میلیونی بخرم و باهاش فقط بتونم نرم افزار های ویرایش ویدیو و هزارتا کار دیگه کنم ولی نتونم سیستم عاملش عوض کنم که واقعا برام سخته، و مخصوصا با اون سیستم عامل هیچ بازی نتونم کنم و...، خیلی برام عذاب آوره و مطمئنم یه لپ تاپ دیگه میخریدم، البته فکر میکنم خیلیا این نظر دارند برای مثال هیچکس توی فامیل ما لپ تاپ مک نخریده دلیلش هم مشخصه چون بازی میکنند، و تنها نکته مثبتی که این وسط مک داره یک فن نداشتنش هست(که خیلی مهم نیست) دوم میتونه بیشتر بدون برق روشن بمونه.. و نکات منفی هم کم نداره مخصوصا نکات منفی که فقط توسط جامعه نرم افزار ازاد نیست و دید کلی میشه بهش داشت، و اینکه بقیه شرکت های ساخت لپ تاپ عقب مونده نیستن ولی هنوز احتمالا بنا بر احتیاط روی x86 موندن چون میتونم تصور کنم الان hp یه لپ تاپ آرم بده و بگه هیچ بازی خاصی نمیتونی روش کنی و... فروشش به شدت پایین میاد
ولی همونطور که گفتم احتمالا در آینده زود شاهد وارد شدن کلی شرکت در لپ تاپ های آرم هستیم (امیدوارم pine64 با محصولات خفن ترش جای خوبی بگیره)