درود. چرا گزینه ی انتخاب ایزو ندارد؟ بله از فلش دوم استفاده میکنم
اصلا چگونه با ان کار کنم؟
سلام، بازم چون نیاز نیست
الان فقط نصبش میکنی روی فلش که خب خداروشکر دوتا فلش هم داری، خب بعد نصبش روی فلش میخوای بدونی چجوری ایزو بریزی روش درسته؟
در اصل ونتوی دیگه اون شیوه قدیمی کنار گذاشته و یه ایده قشنگ داده، برای ریختن ایزو بر روی فلش کافیه پرونده .iso ویندوز یا هر سیستم عامل رونوشت(کپی) کنی بر روی فلش، حالا میگی چطور؟ بعد اینکه ونتوی روش نصب شد فلش بزن به سیستم میبینی که 2 تا پارتیشن هست یکیش برای ونتوی که حجم کمی داره که کاری هم باهاش نداریم ولی پارتیشن دوم میشه گفت خالی هست و فضای زیادی داره(اگه تنظیمات ونتوی دستکاری نکرده باشید فضاش حدودفضای کل فلش میشه) خب حالا شما ایزو رونوشت میکنید توی این پارتیشن و بعدش موقع روشن شدن سیستم میبینید که میتونید ونتوی رو انتخاب کنید برای بوت، و بعد بوت کردنش ایزویی که ریخته بودید بر روی فلش رو انتخاب میکنید و بالا میاد به همین سادگی
این یکی از عکس های خود ونتوی که مشخصه بعد بوت شدن ونتوی به راحتی میشه ایزو مورد نیاز انتخاب کرد
و ایده ونتوی اینجاش جالب تر میشه که دیگه محدود به این نیستید که یک ایزو قرار بدید و میتونید تعداد زیادی ایزو تنها در یک فلش قرار بدید و استفاده کنید برای مثال میتونید ایزو چند توزیع گنو لینوکس بر روی فلش داشته باشید(خودمم اینکار کردم)
شاید یکم بخوای به چیزایی که گفتم فکر کنی پیچیده بشه ولی کار سختی نیست کلا چهارتا کلیک کردن و کپی کردنه