انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی نصب بوتلودرlilo  (دفعات بازدید: 852 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
پاسخ : چگونگی نصب بوتلودرlilo
« پاسخ #15 : 23 امرداد 1401، 06:08 ق‌ظ »
درود.‌سپاسگزارم بابت راهنمایی بسیارتان. بله، درحال رونوشت برداری و جایگذاری مجدد هستم.
نمیدانم اما بایوس بنده لگاسی است.
بروزرسانی:
خوشبختانه خطا برطرف شد اما هنگام انتخاب گزینه ‌‌یآپگرید ، با این خطا مواجه میشوم:
Windows Setup

Compatibility report

The computer started using the Windows installation media. Remove the installation media and restart your computer so that Windows starts normally. Then, insert the installation media and restart the upgrade. (Do not select ICustom (advanced] to perform an upgrade. ICustom (advanced) installs a new copy of Windows and deletes your programs and settings.)

Close
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1401، 06:16 ق‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #16 : 23 امرداد 1401، 06:20 ق‌ظ »
ویندوز بنده که با صفحه ‌آبی مواجه است و نمیتوانم به طور عادی از ان استفاده‌ کنم!
نمیتوان دوال بوت دو ویندوز داشت؟
یک پارتیشن خالی دارم اما نمیخواهم اطلاعات ما بقی پارتیشن ها حتی ویندوز ۷ حذف شود و فقط میخواهم ویندوز ۸.۱ بدون حذف اطلاعات دیگر پارتیشن ها، روی پارتیشن مورد نظر نصب گردد.
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 23 امرداد 1401، 06:22 ق‌ظ »
هنگام انتخاب نسخه، ه نسخه به من نمایش داده شد:
kms
sdt
oem
که بنده kmsرا انتخاب کردم.
جالب است در بخش کاستوم پارتیشنی را نمایش نمی‌دهد!
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1401، 06:31 ق‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #18 : 23 امرداد 1401، 06:37 ق‌ظ »
kms کرک ویندوزه! که ویندوز از قبل کرکش فعال کردن که بهتره درموردش اینجا گفت و گو «نشه»
ویندوز چطور نصب کردی؟  یه عکس از صفحه پارتیشن ها موقع نصب ویندوز بده و بگو در کدوم میخوای نصب بشه
پ‌ن: درکل درمورد نرم افزاری انحصاری(ویندوز) کمک کردن در انجمن جایز نیست ولی خب شاید برای حل مشکل گنو لینوکس مشکلی نباشه(نمیدونم!)

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 23 امرداد 1401، 06:48 ق‌ظ »
kms کرک ویندوزه! که ویندوز از قبل کرکش فعال کردن که بهتره درموردش اینجا گفت و گو «نشه»
ویندوز چطور نصب کردی؟  یه عکس از صفحه پارتیشن ها موقع نصب ویندوز بده و بگو در کدوم میخوای نصب بشه
پ‌ن: درکل درمورد نرم افزاری انحصاری(ویندوز) کمک کردن در انجمن جایز نیست ولی خب شاید برای حل مشکل گنو لینوکس مشکلی نباشه(نمیدونم!)
قصد دارم در پارتیشن sda4 نصب شود (معادل ان در درایوهای ویندوز را فراموش کردم).
زمانی که روی کاستوم کلیک میکنم
هیچ پارتیشنی نمایش داده نمیشود.
هنگام انتخاب اپگرید هم می‌گوید دستگاه را روشن کن و از طریق همان ویندوز ۷ دستگاه را ارتقا بده نه از این اینجا!
پی نوشت: میدانم کرک کننده‌ی ویندوز است (پیش از گنو/لینوکس درباره‌ی آن تحقیق کرده‌ بودم که در وبگاه های وطنی  معمولاً گفته میشود که حاوی ویروس و یا بدافزار است_واقعا این نسخه خطرناک خواهد بود؟)
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1401، 06:53 ق‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 23 امرداد 1401، 07:40 ق‌ظ »
نقل‌قول
  معمولاً گفته میشود که حاوی ویروس و یا بدافزار است_واقعا این نسخه خطرناک خواهد بود؟
احتمالش هست هرچیزی باشه ولی همه کرکی ممکنه اینطور باشه، درکل کرک کردن کار خوبی نیست، ولی فکر میکنم بهتره بحث درمورد کرک ادامه ندیم و فکر هم نکنم مشکل شما کرک باشه..

درمورد این مشکل نمیدونم شاید نوع پارتیشن ها اینطور شده فقط با وین ۷ درست میشه یا چی، ولی در اصل نباید گزینه اپگرید نصب یا... بزنید، باید همون کاستوم بزنید، بنظر بنده ویندوز 10 استفاده کن نمیدونم دلیلت از گرفتن ویندوز 8.1 چی بوده.. ولی خب اگه مشکل فقط با ویندوز 7 درست میشه اونو بگیر، ولی بنا به جدیدتر بودن ویندوز 10 گفتم بگیریش چون ممکنه سازنده های ویندوز فکری برای این مشکل کرده باشن..

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 23 امرداد 1401، 08:01 ق‌ظ »
درود. ویندوز ۱۰ حجم بیشتری دارد و من هم توان بار گیری انرا ندارم.
کاربرد گزینه‌ی رفرش در هنگام پارتیشن بندی چیست؟
ایا این مقاله به من کمک خواهد کد:
https://71398.ir/couldnt-find-any-drive-once-windows-is-installing/
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1401، 08:07 ق‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 23 امرداد 1401، 08:04 ق‌ظ »
سلام، پس نمیدونم یا راه حلی میشه رو همین 8.1 پیدا کرد یا فقط میتونم بگم شاید بسته شبانه همراه اول کمکتون کنه!  نامحدوده و...(دیگه خودت ببین)

کاربرد گزینه‌ی رفرش در هنگام پارتیشن بندی چیست؟
فکر نکنم کار خاصی جز بروزرسانی فهرست پارتیشن ها کنه
پ‌ن: درکل تاحالا با فهرست خالی پارتیشن ها مواجه نشدم در نصب ویندوز ، نمیدونم داستان چیه ولی نسخه قدیمی ممکنه دلیل باشه، همونطور که برای گنو لینوکس میگن نسخه قدیمی و منسوخ شده رو نصب نکنید..

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 23 امرداد 1401، 08:16 ق‌ظ »
متاسفانه این مشکل به علت هارد دینامیک ایجاد شده‌است.
نمی‌توانم ویندوز را به صورت لایو اجرا کنم؟
مایکروسافت را حلال نمیکنم!!!! مایکروسافت را حلال نمی‌کنم!!!
مرگ بر بیل گیتس!!!
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1401، 08:19 ق‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #24 : 23 امرداد 1401، 11:45 ق‌ظ »
یک سوال کوچیک شما چرا نمیتونید یک توزیع گنو/لینوکسی رو بوت کنید ؟
هارد اصلا مهم نیست ! توزیع از فلش بوت میشه میره توی رم اجرا میشه ! مهم نیست که هارد اصلا وجود داره یا نه شما اصلا هارد رو بکن !
ونتوی که داری اگه توزیعی از قبل روی هاردت دانلود کردی ونتوی رو بوت کن کالید اف ۲ رو بگیر برو توی فایل ها اون رو انتخاب کن و بوت کن
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 23 امرداد 1401، 12:31 ب‌ظ »
نمی‌تونی توی توزیع زنده،‌پرونده‌ها رو جابه‌جا کنی به یک افراز دیگه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 23 امرداد 1401، 01:43 ب‌ظ »
یک سوال کوچیک شما چرا نمیتونید یک توزیع گنو/لینوکسی رو بوت کنید ؟
درود. جناب مهراد من میتوانم از لینوکس زنده استفاده کنم.
متأسفانه اگر منظورتان استفاده همیشگیست که اطلاعات گنو/لینوکس زنده پس از راه اندازی مجدد حذف میشود؛ جدای این مشکلات مصرف رم بالایی دارد و من استفاده‌ی این چنینی را نمی‌پسندم :oops:

نقل‌قول
نمی‌تونی توی توزیع زنده،‌پرونده‌ها رو جابه‌جا کنی به یک افراز دیگه؟
جناب بهزادی متأسفانه به حافظه‌ی ۵۰۰‌گیگابایتی دیگری دسترسی ندارم.
نمیتوان با استفاده از ابزارهای ویندوزی در شبیه‌ساز wine  هارد را به بیسیک تبدیل کنم؟
پی نوشت: این ابزارها بدون حذف اطلاعات این عمل را انجام میدهند، ایا در شبیه ساز این خاصیت آنها از بینخواهد رفت؟
باورمیکنید در ۲۴ روز در کنار دستگاه می‌نشینم تا به امید برطرف شدن مشکلات ، راه حل های مختلفی را آزمایش کنم؟
روزگذشته تا ساعت ۸ صبح بی وقفه درکنار دستگاه بودم؛ خواب ندارم...هربار که دستگاه به چشمانم می‌خورد، استرس شدید می‌گیرم.
از تمام ساخته‌های مایکروسافت و بنیانگذارِ اصلیِ ضد بشرش متنفرم.
چگونه فردی که می‌گوید فلان جمعیت زمین باید نابود شود تا حیات ادامه داشته باشد، شرکتی با هدفی مثبت و سالم را تأسیس کند؟
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1401، 01:56 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 23 امرداد 1401، 02:25 ب‌ظ »
کجایی؟ شاید یکی از دوستان اون اطراف باشه که حاضر باشه کمکت کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 23 امرداد 1401، 02:38 ب‌ظ »
جایی دور.
چرا پکیجی در اوبونتو لایو نصب نمیشود؟
ubuntu@ubuntu:~$ sudo apt install testdisk
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Reading state information... Done
E: Unable to locate package testdisk
ubuntu@ubuntu:~$ sudo apt-get install testdisk
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Reading state information... Done
E: Unable to locate package testdisk

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #29 : 23 امرداد 1401، 02:42 ب‌ظ »
چون مخازن multiverse رو به کار ننداختید.