مطلبی که در مورد چتروم نوشته بودید + این مطلب، جفتشون جالبن ولی خب خوندنشون ازم وقت زیادی گرفت.
چرا؟
من آستیگماتم و این رنگی پنگی شدن پیشزمینه اذیتم میکنه. گذشته از اون، مدتی میشه که شبکیه یکی از چشمهام، از اون یکی نازکتر شده (و خب اگر کمی به آناتومی چشم آشنا باشید، این یعنی در یکی از چشمها اعصاب بینایی کمتری دارم) و این باعث میشه که دیدم مختل شه موقع خوندن مطالبی که اینطوری هستن. اگر آپشنی تهیه کنید که بکگراند غیرفعال بشه، خیلی خوب میشه.
و اما در مورد رایتفریلی، باید بگم که پیادهسازی خیلی خوب از یه ایده عالیه، و دقیقا چیزی که باعث شده عالی ندونمش اینه که با گو نوشته شده. به عبارتی توسعهدهندگانش گوکاری کردن و خب نصبش روی میزبانهای ارزانقیمت سخته، طبعا انتقال از وردپرس بهش هم اونقدرها آسون نیست.
من خودم هم چشمم آستیگماته ولی خب مطالب رو همیشه از توی ویرایشگر خود وردپرس خوندم و اونجا همیشه متنش سیاه با زمینه سفید بوده.
حالا منظورت از بکگراند تصویر بکگراند خود وبلاگ هست که اذیت میکنه یا بکگراندی که پشت متون مطالب هست که یه نسخه بلور شده هست اذیت میکنه؟
در مورد رایتفریلی هم جدیدا هم داخل کشور هم خارج کشور میزبانیهایی که زبانهای مختلف از جمله گو رو پشتیبانی میکنن تعدادشون بیشتر شده. مثلا برای گروه هکرهای موز یکی از بچهها از uberspace که آلمانی هست برای جامعه میزبانی خرید و الآن ویکیمون که با نود هست و وبلاگ که با گو هست روش قرار داره.
خوبی uberspace اینه که انعطاف خیلی خوبی رو هزینه داره مثلا میشه از ماهیانه ۱ یورو شروع کرد و اگر یک ماه پول کم اومد روی ماه بعدی حساب کرد. متاسفانه همچین میزبانیای توی ایران نمیشناسم و خود یوبراسپیس هم رمزارز قبول نمیکنه که ما ایرانیها هم بتونیم ازش استفاده کنیم.
یک دستی به ظاهرش بکشید شخصا زیاد حال نکردم باهاش
دقیقتر بگو چی باید تغییر کنه
کلا ظاهر کبلاگ های قدیمی رو داره اگه وردپرسه بهم پیام بده یک فکری کنیم براش یخته کاربر پسند بشه
همم اتفاقا از یه قالب قدیمی استفاده کردیم و اون رو تا حد زیادی ویرایش کردیم. مخزنش هم اینجاست:
https://github.com/pcworms/pcworms-template