انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تشخیص مناسب بودن گرافیک برای لینوکس قبل از خرید  (دفعات بازدید: 270 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام دوستان قبلا هم آقای بهزادی یه سایت معرفی کردن که مناسب این کار بود ولی متاسفانه بنده فراموش کردم بوکمارکش کنم و الانم با سرچ پیداش نکردم، ممنون میشم کمک کنید.

در ضمن قصد خرید لپ‌تاپی دارم با گرافیک Nvidia MX350، اگه دوستان تجربه استفاده از این گرافیک داشتن به اشتراک بگذارند لطفا، می‌دونم که گرافیک AMD پشتیبانی بهتری داره توی لینوکس ولی خوب توی این رنج قیمت بنده کانفیگ‌ها فقط Nvidia است.

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
سلام دوستان قبلا هم آقای بهزادی یه سایت معرفی کردن که مناسب این کار بود ولی متاسفانه بنده فراموش کردم بوکمارکش کنم و الانم با سرچ پیداش نکردم، ممنون میشم کمک کنید.

در ضمن قصد خرید لپ‌تاپی دارم با گرافیک Nvidia MX350، اگه دوستان تجربه استفاده از این گرافیک داشتن به اشتراک بگذارند لطفا، می‌دونم که گرافیک AMD پشتیبانی بهتری داره توی لینوکس ولی خوب توی این رنج قیمت بنده کانفیگ‌ها فقط Nvidia است.
من mx450 دارم با درایور های انحصاری خیلی خوبه.
« آخرین ویرایش: 08 مهر 1401، 11:41 ق‌ظ توسط Enderman »
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
https://h-node.org/videocards/catalogue

درضمن تمامی انویدیاها با لینوکس مشکل دارن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
آقا ممنون، کاری نمیشه کرد واقعا توی حداقل این رنج قیمتی بنده AMD اصلا کانفیگ‌های خوبی نداره متاسفانه.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
اینتل چی ؟ یا بدون پردازنده گرافیکی مجزا ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
ممنون از همه دوستان همون ایسر گرفتم با گرافیک انویدیا، هنوز نرفتم سرش، ایشالله تست میکنم مشکلی بود میگم.