انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: GIMP  (دفعات بازدید: 1132 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
GIMP
« : 10 مهر 1401، 05:27 ب‌ظ »
درود.

من گیمپ 2.10 را که در مخزن خود زوبونتو نبود با نوشتن دستور در ترمینال دریافت کردم. ولی میبینم خیلی کند کار میکنه.شاید بخاطر سخت افزار ضعیف رایانه ام باشه. و میخوام برگردم به همان گیمپ 2.8 ولی هیچ جور برداشته نمیشه.چطور باید این کار را بکنم؟

کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : GIMP
« پاسخ #1 : 10 مهر 1401، 05:49 ب‌ظ »
نباید برنامه‌ای رو خارج از مخازن نصب کنی.

حالا چه‌طوری نصبش کرده بودی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #2 : 11 مهر 1401، 05:08 ق‌ظ »
درود.

درست یادم نیست.ولی وقتی در سایتها دنبال آموزش های گیمپ بودم, در یکیشان دستورهای ترمینال برای دریافت گیمپ2.10 را نوشته بود.البته من روی ویندوزم گیمپ2.8 را داشتم و کنجکاو شدم ببینم ورژن 2.10 چطوریه.برای همین با وارد کردن آن دستورها گیمپ 2.10 را گرفتم. حالا میبینم چند کار که انجام میدم رفته رفته سنگین کار میکنه و پاسخ هاش به انتخاب ها غیرعادی طول میکشه جوریکه بعضی وقتها گمان میکنم درست کلیک نکرده ام. برای همین گفتم شاید گیمپ2.10 برای سخت افزار رایانه ی من سنگینه و خواستم بردارمش چون عملا اعصاب خردکنه.درحالیکه ورژن2.8 روی ویندوز XP همین رایانه روان کار میکنه.آیا این برداشت من درسته و واقعا ورژن 2.10 سنگین تر از 2.8 است؟یا مشکل در جای دیگر است.
سپاسگزارم.
کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #3 : 11 مهر 1401، 07:33 ب‌ظ »
...
آیا این برداشت من درسته و واقعا ورژن 2.10 سنگین تر از 2.8 است؟یا مشکل در جای دیگر است.
سپاسگزارم.
سلام
احتمالا مشکل از یه جای دیگه هست.

لینک جایی که با آموزش اون، نسخه 2.10 گیمپ رو نصب کردید رو داربد؟
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #4 : 11 مهر 1401، 07:59 ب‌ظ »
یا حد اقل اون دستور رو (توی ترمینال با کلید های بالا و پایین میتونید دستورات قبلی رو ببینید )
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #5 : 11 مهر 1401، 09:01 ب‌ظ »
درود.

من گیمپ 2.10 را که در مخزن خود زوبونتو نبود با نوشتن دستور در ترمینال دریافت کردم. ولی میبینم خیلی کند کار میکنه.شاید بخاطر سخت افزار ضعیف رایانه ام باشه. و میخوام برگردم به همان گیمپ 2.8 ولی هیچ جور برداشته نمیشه.چطور باید این کار را بکنم؟

برای حذف برنامه باید از گزینهٔ remove استفاده کنی، نه autoremove !
بعد اون چهارتا برنامه‌ای که داری سعی میکنی حذفشون کنی، تو مخازنت نیستن. اینکه چرا چهار تا برنامه رو داری حذف میکن من نمیدونم.
برای حذف گیمپ:
sudo apt remove gimp
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #6 : 11 مهر 1401، 09:17 ب‌ظ »
با autoremove هم میشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1270
« پاسخ #7 : 11 مهر 1401، 11:53 ب‌ظ »
برای حذف برنامه باید از گزینهٔ remove استفاده کنی، نه autoremove !
بعد اون چهارتا برنامه‌ای که داری سعی میکنی حذفشون کنی، تو مخازنت نیستن. اینکه چرا چهار تا برنامه رو داری حذف میکن من نمیدونم.
برای حذف گیمپ:
sudo apt remove gimp

اون عبارات سرواژه‌ٔ GIMP هست که می‌شه Gnu Image Manipulation Program چهار تا بسته نیست که به اشتباه اینطوری نوشته شده.

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #8 : 12 مهر 1401، 12:49 ق‌ظ »
اون عبارات سرواژه‌ٔ GIMP هست که می‌شه Gnu Image Manipulation Program چهار تا بسته نیست که به اشتباه اینطوری نوشته شده.
وقتی جناب آیت‌الله اپت(apt) اون دستور رو چهارتا بسته تفسیر میکنه دیگه چی داری بگی؟ آیا از اپت دانشت بیشتر؟ استغفرالله
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.