انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پرینت و کپی (حل شد)  (دفعات بازدید: 3478 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
پرینت و کپی (حل شد)
« : 07 آبان 1401، 01:13 ب‌ظ »
با سلام،

چون بتازگی یک عدد پرینتر چند کاره خریده ام( HP LaserJet 3055 ) و می‌خواهم در زمینه کپی و پرینت کار بکنم ، فردی هم سراغ ندارم که بتوانم سؤالات و مشکلاتم را بپرسم ، می‌خواهم سوالاتم در این باره را تنها در این پست بپرسم.

۱- من پرینترم را با نصب بسته hplip-gui  به سیستم شناساندم، آیا شما هم از این روش استفاده می کنید؟
۲- بسته hplip-gui  از Qt  استفاده می‌کند، من تاکنون سعی کرده‌ام تا حد ممکن از +GTK  استفاده نمایم ، آیا راه دیگری در این زمینه وجود دارد؟
۳- تا جایی که می‌دانم به کادر دور متن اگر بخواهیم داشته باشیم  frame می‌گویند ، در LibreOffice Writer تنها تا جایی که دیدم یک فریم ساده وجود دارد، چطوری می‌توانم فریم های آماده دیگر را داشته باشم؟
۴- اگر دو تا فایل تصویری داشته باشیم و بخواهیم در یک کاغذ A4 این دو تا فایل را در کنار هم پرینت ازش بگیریم چکار بایستی بکنیم؟ ( یعنی در کاغذ A4 از قسمت وسط به طرف راست عکس اولی و از قسمت وسط به چپ عکس دومی در کنار هم در یک رو چاپ بشود.)
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1401، 09:54 ق‌ظ توسط norouzi90 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : پرینت و کپی
« پاسخ #1 : 08 آبان 1401، 11:48 ق‌ظ »
تا جایی که دیدم نیازی به شناساندن چاپگر نیست. اگه چاپگر روی شبکه باشه، با رفتن به بخش چاپگر در تنظیمات سامانه، می‌تونید ببینیدش.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #2 : 08 آبان 1401، 07:04 ب‌ظ »
اگه چاپگر روی شبکه باشه، با رفتن به بخش چاپگر در تنظیمات سامانه، می‌تونید ببینیدش.

چون از میزکار استفاده نمی کنم ، چیزی برایم با فرمان زیر نشان نداد.
dpkg -l hplip
بعد از نصب بسته hplip-gui ، همه چیز مرتب شد.(عکس 1)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 08 آبان 1401، 08:13 ب‌ظ »
می‌تونید cups رو نصب کنید، بعد به صفحهٔ http://localhost:631 برید.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #4 : 17 آبان 1401، 09:22 ب‌ظ »
حدود یک ساعت قبل یکی از مشتری ها یک فلش آورد که در داخلش دو تا فایل ورد بود که خودش در ماکروسافت آفیس ورد در ویندوز طراحی کرده بود و می خواست ازش پرینت بگیرم ، من هم در Libreoffice writer بازش کردم ولی متاسفانه، آن چیزی نبود که خودش در ماکروسافت آفیس ورد در ویندوز طراحی کرده بود ، در اینجا فونت ها فرق می کرد ، کادری که در آنجا برای دور متن ها کشیده بود در اینجا نشان نمی داد ، ترتیب و... خلاصه همه چیز دیگر این ور و آن ور شده بود.
من بروم دردم را به کی بگم،حالا؟!!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 17 آبان 1401، 09:29 ب‌ظ »
حتا توی نسخه‌های مختلف Microsoft Word هم ممکنه کاری که انجام شده متفاوت باشه. بهترین گزینه اینه که اون فرد فایل مورد نظر رو به PDF که استاندارد مشخصی داره، تبدیل کنه و شما اون فایل PDF رو چاپ کنید.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #6 : 17 آبان 1401، 09:46 ب‌ظ »
قبل از استفاده هم امتحان کنید اگه به پی دی اف تبدیل شه مشکل حل میشه یا نه یعنی خودتون با ابزارش تبدیل کنید که خوب البته خود اون هم میتونه دردسر بشه مخصوصا رو فارسی
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2641
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #7 : 17 آبان 1401، 10:53 ب‌ظ »
نقل‌قول
خلاصه همه چیز دیگر این ور و آن ور شده بود.
من بروم دردم را به کی بگم،حالا؟!!
من سر نوشتن اعداد عکس ها در ورد بیچاره شدم. هربار مثلا می‌نوشتم ۹-۵ ولی بعد از سیو و بستنش وقتیکه دوباره فایلو باز می‌کردم  مینوشت ۵-۹ و این اتفاق هر بار در یک سیستم  و در یک نسخه ورد اتفاق  می‌افتاد.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #8 : 18 آبان 1401، 10:50 ق‌ظ »
حتا توی نسخه‌های مختلف Microsoft Word هم ممکنه کاری که انجام شده متفاوت باشه. بهترین گزینه اینه که اون فرد فایل مورد نظر رو به PDF که استاندارد مشخصی داره، تبدیل کنه و شما اون فایل PDF رو چاپ کنید.

این مطلب به ذهنم نرسیده بود، ممنون از راهنمایی ارزنده اتان.
ولی اینجا یک مشکل کوچکی که وجود دارد این است که مشتری، معمولا رهگذری است که آمده در کمترین زمان کارش انجام بپذیرد و برود. در اینجا اگر من به مشتری بگویم که برود و pdf از فایلش بگیرد و برگردد، به احتمال زیاد این به معنی از دست دادن مشتری توسط من و مراجعه او به فرد دیگری می باشد.
احتمالا سایت هایی وجود داشته باشد که بشود در آنها فایل های word را به pdf تبدیل کرد ولی لزوم حفظ اسرار مشتری به نظرم جزو اولویت های این شغل می باشد.
سعی کردم (هر چند که دوست نداشتم) از طریق wine و playonlinux بتوانم word viewer را نصب کنم ولی طبق معمول که تا به این لحظه تجربه من از آنها خوب نبوده،  سیستمم را دوباره بهم ریخت.(عکس 1 و همچنین با نصب word viewer به جای یک عدد منو به کلیک راست دو تا از نام این برنامه اضافه شده بود و......)، خلاصه دوباره سیستمم را restore کردم و از خیر این دو برنامه گذشتم. نمی گویم که برنامه بدی هستند، بدرد من یکی نمی خورند و روی اعصابم می روند.
در نظر دارم روی ماشین مجازی این قضیه را امتحان بکنم و شاید ویندوزی نصب کنم. چیز دیگری فعلا به ذهنم نمی رسد.

آفلاین abramazani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
  • برنامه نویس پایتون!!
    • سایت شخصی
« پاسخ #9 : 18 آبان 1401، 01:15 ب‌ظ »
ولی اینجا یک مشکل کوچکی که وجود دارد این است که مشتری، معمولا رهگذری است که آمده در کمترین زمان کارش انجام بپذیرد و برود. در اینجا اگر من به مشتری بگویم که برود و pdf از فایلش بگیرد و برگردد، به احتمال زیاد این به معنی از دست دادن مشتری توسط من و مراجعه او به فرد دیگری می باشد.
احتمالا سایت هایی وجود داشته باشد که بشود در آنها فایل های word را به pdf تبدیل کرد
سلام
میتونین داخل خود LibreOffice Writer از فایلتون خروجی PDF بگیرید!
حرف زدن مهم نیست... کُدت را نشان بده!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #10 : 18 آبان 1401، 01:45 ب‌ظ »
سلام
سلام
میتونین داخل خود LibreOffice Writer از فایلتون خروجی PDF بگیرید!
متاسفانه اونم خراب pdf میگیره..

در نظر دارم روی ماشین مجازی این قضیه را امتحان بکنم و شاید ویندوزی نصب کنم. چیز دیگری فعلا به ذهنم نمی رسد.
با ماشین مجازی میشه گفت اگه منابع سیستمت جواب بده بدون نقص ترین کاره، هرچند منابع و زمان بیشتری میخواد..، همون wine شاید بتونی وردی چیزی روش نصب کنی، فک کنم بعضی نسخه هاش قابل اجرا باشه،
https://www.playonlinux.com/en/app-801-Microsoft_Office_2010.html

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
« پاسخ #11 : 18 آبان 1401، 02:07 ب‌ظ »
فونت هایی که استفاده شده هم باید رو سیستم شما نصب باشه البته بازم بهتره همون اول pdf رو از مشتری تحویل بگیرید خیالتون راحت باشه

برای frame هم فکر کنم با گذاشتن پس زمینه فایل svg امکانش باشه :
https://ask.libreoffice.org/t/border-with-art-bitmap-or-using-the-background-image-as-border/39096https://ask.libreoffice.org/t/how-do-i-create-a-border-around-my-document/66077/3
این آموزش هم ببنید :
https://extensions.libreoffice.org/en/extensions/show/21054
برای چاپ عکس کنار هم احتمالا photocollage به کارتون بیاد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 18 آبان 1401، 02:14 ب‌ظ »
بیش‌ترین جایی که من دیدم مشکل وجود داشته، نداشتن قلم‌ها روی رایانه است که البته مشکل مایکزوسافته. در استاندارد ODF می‌شه قلم.ها رو به پرونده پیوست کرد که چنین مشکلی پیش تیاد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #13 : 18 آبان 1401، 04:24 ب‌ظ »
در ادامه حرفتون odf هم مستقیم توسط ورد پشتیبانی میشه
به نظرم برای اخرین پیشنهاد میتونه ماشین مجازی باشه ویرچوال باکس خوبه سیستم عامل مهمان و میزبان رو بهم وصل کن یک قابلیت داره که یک دایرکتوری یا پارتیشن براش تعریف کنی که بین دو سیستم عامل مشترک بشه فلش هم میشه مستقیم به سیستم عامل میهمان وصل کرد فایل های لازم هم سریع به همون دایرکتوری کپی کرد بعد از انجام کار ها هم سیستم عامل میهمان رو رو همون حالت با  ورد باز ذخیره کن که زمانت هم با بوت ویندوز هدر نره
راستی از ورد وب هم میتونی استفاده کنی کار راه بندازه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #14 : 20 آبان 1401، 09:02 ب‌ظ »
برای چاپ عکس کنار هم احتمالا photocollage به کارتون بیاد
بله، خیلی ممنون.

به نظرم برای اخرین پیشنهاد میتونه ماشین مجازی باشه ویرچوال باکس خوبه سیستم عامل مهمان و میزبان رو بهم وصل کن یک قابلیت داره که یک دایرکتوری یا پارتیشن براش تعریف کنی که بین دو سیستم عامل مشترک بشه
من از virt-manager استفاده می کنم، می خواستم  home/a/Templates/ را بعنوان پوشه مشترک معرفی کنم، ولی متاسفانه نتونستم.نمی دانم مشکل را چجوری حل کنم.(عکس های 1 , 2 و 3 )