بنظرم نیاز نیست خوششون بیاد، سعی کنی خوب حرف بزنی، اگه باز طرف مسخره میکرد که اینا اراجیفه، اصرار نکن، افراد همیشه درجا شل نمیکنن، من خودم یکی میشناسم اول رفتم گنو لینوکس مسخره میکرد یطوری انگار گنو لینوکس هیچی نداره هیچوقت هیچی نمیشه منم رفتم از یه چیز اشغال استفاده کنم که خاص باشم..، کم کم استیم اواس دید، یه چیزای قشنگ و قابلیت دید، خودش نیومد، ولی حداقل یکم دیدش بازتر شد..، خودت لذت ببر استفاده کن کسی ببینه احتمالش هست ازت بخواد درموردش توضیح بدی یا براش نصب کنی، سر ماستودون هم طرف میگفت اینا چین همه توییتر هستن خریت ماستودون فعالیت کنی.. الان باز شل تر شده، مدت زمان مهمه، نباید خودت جوری جلوه بدی که طرف هیچی نمیفهمه و تو میخوای یه چیزی رو به نفع خودت بهش قالب کنی، فعلا هم که اندروید بیشترین سهم سیستم عامل داره، ios بنظرم فقط میتونه بالا و پایین کنه ولی نمیتونه جای اندروید با این سبک بگیره، خیلی آدمای غیر فنی هم دیدم حالشون از ios بهم بخوره، اره چون تو اندروید راحت میتونن کار هارو انجام بدن، و قطعا موضوع قیمت هم خیلی تاثیر داره تا از ios استفاده نکنن، به هرحال از هرچی میخوان استفاده کنن(: به قولی گنو لینوکس زودتر پا بگیره، کاش میشد رو همین گوشی های اندرویدیمون نصبش کنیم بدون مشکل(: