انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سرویس ایمیل  (دفعات بازدید: 1223 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
سرویس ایمیل
« : 05 آذر 1401، 12:13 ق‌ظ »
سلام دوستان
بنظرتون استفاده از ادرس ایمیل دامین شخصی که از هاست ابری استفاده میکنه امن تره یا استفاده از جمیل یا پروتون میل؟

فرض کنید بنده یک ادرس دامنه site.com داشته باشم که از هاست ابری استفاده میکنه. رو سایت نه اسکریپتی استفاده میکنم نه هیچی. صرفا میخوام خام باشه یا نهایت لندینگ پیج داشته باشه و کلا از ادرس دامنه واسه ایمیل استفاده کنم. حالا میخوام بدونم با وجود هاست ابری بودن، امنیتش در مقابل جمیل و پروتون میل چطور ارزیابی میکنید؟ از کجا بدونم که هاست های ابری امنیت بالایی دارند و بعدا یک شخص نیاد سایت رو هک کنه و...؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : سرویس ایمیل
« پاسخ #1 : 05 آذر 1401، 12:48 ب‌ظ »
سلام،‌بنظرم فقط بحث اعتماد هست، از جایی که خرید میکنی باید اعتماد کنی حریم خصوصی رعایت کنه، نزنه زیرش و غیره، بعد از این بیشتر بحث امنیت‌ اینه چطوری سرویس ایمیل رو توی این هاست بالا بیاری، و در آخر که ربطی به هاست نداره،‌ میتونی از نرم افزاری استفاده کنی که ایمیل هارو رمز میکنه و میفرسته(نرم افزار خاصی نمی‌شناسم راستش)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 05 آذر 1401، 02:31 ب‌ظ »
بستگی داره که کارساز رایانامه رو چه‌طوری پیکربندی می‌کنی… اگه خودت پیکربندیش نمی‌کنی، امنیتش فرقی با جی‌میل یا پروتون نداره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #3 : 05 آذر 1401، 08:51 ب‌ظ »
پروتون و جیمیل کدوم امنیت بیشتری دارن؟
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2645
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #4 : 05 آذر 1401، 09:21 ب‌ظ »
پروتون را نمی‌دونم ولی جیمیل جاسوس لند هست
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 آذر 1401، 10:44 ب‌ظ »
بستگی داره که کارساز رایانامه رو چه‌طوری پیکربندی می‌کنی… اگه خودت پیکربندیش نمی‌کنی، امنیتش فرقی با جی‌میل یا پروتون نداره.
یعنی این هاستی که بعنوان هاست ابری میخریم و روش از قبل سرویس ایمیل راه اندازی شده و ما از دامین خود برای ساخت ایمیل استفاده میکنیم بی فایده هست؟
چند روزه مدام حس میکنم گوگل خونمونه! یعنی دیروز داشتم به یه مدل لپ تاپ فکر میکردم همین که خواستم با مرورگر کروم اون لپ تاپ رو جستجو کنم دقیقا بعد از اینکه واژه لپ تاپ رو تایپ کردم اسم دقیق اون لپ تاپ رو تو لیست پیشنهادی آورد! مدل لپ تاپ هم مال ۲۰۱۸ بود، یعنی چیزی نیست که تازگیا ترند شده باشه و گوگل بخواد از روی جستجوی بیشتر بقیه کاربرا، بهم پیشنهاد بده.
توی تنظیمات گوگل هم تمام گزینه هایی که این شرکت بعنوان پیشنهاد کننده، عیب یابی و... بوده رو از قبل غیرفعال کرده بودم

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
« پاسخ #6 : 05 آذر 1401، 10:47 ب‌ظ »
احتمالا گوگل و دستیارش تو موبایلت نصب داری؟!
حدس میزنم که به کسی گفته باشی فلان مدل لپ تاپو میخوام بگیرم و دستیار صداتو شنیده و باقیشو که میدونیم چی میشه...
تو این دنیا بیشتر امکانات مهم شده و امکانات گوگل میل زیاده مثلا ۱۵ گیگ فضای ابری،آی مپ،ارائه کلی خدمات و...
از اون طرف پروتون برای حریم خصوصی کاربرا احترام قائله و جاسوس نیست ولی یسری جاها حتا تو نسخه پولی هم اوضاعش بده مثلا آی مپ با همین آی‌مپ و اپ دلتاچت میتونید پیام هایی با رمزگذاری سرتاسری بفرستین.
« آخرین ویرایش: 05 آذر 1401، 10:55 ب‌ظ توسط Enderman »
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 آذر 1401، 11:13 ب‌ظ »
احتمالا گوگل و دستیارش تو موبایلت نصب داری؟!
حدس میزنم که به کسی گفته باشی فلان مدل لپ تاپو میخوام بگیرم و دستیار صداتو شنیده و باقیشو که میدونیم چی میشه...
تو این دنیا بیشتر امکانات مهم شده و امکانات گوگل میل زیاده مثلا ۱۵ گیگ فضای ابری،آی مپ،ارائه کلی خدمات و...
از اون طرف پروتون برای حریم خصوصی کاربرا احترام قائله و جاسوس نیست ولی یسری جاها حتا تو نسخه پولی هم اوضاعش بده مثلا آی مپ با همین آی‌مپ و اپ دلتاچت میتونید پیام هایی با رمزگذاری سرتاسری بفرستین.
دستیار صوتیشو غیرفعال کردم. کلا از سرویس گوگل فقط واسه پلی استور و جمیل استفاده میکنم و بقیه اپ ها رو Force stop زدم. لعنتی ها رو نمیشه غیرفعال هم کرد. گوشیم شیامی هست و کلا سرویس های گوگل پیشفرض روشون نصبه و غیرفعال کردن مقدور نیست. حالا نمیدونم force stop اثری داره یا نه.
قبلا هم گفتم تنظیمات گوگل رو یک طوری تنظیم کردم که حتی کیبورد گوگلی که استفاده میکنم دست نوشته هامو برای گشت و گذار بهینه و هوشمند استفاده نکنه. حتی گزینه ارسال لاگ کیبورد رو هم غیرفعال کردم ولی نمیدونم چرا حس میکنم گوگل باهام یه جورایی هم اتاقی شده. فکر کنم فردا هم ازم واسه هم اتاقی بودن اجاره بها هم بخواد:دی

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 05 آذر 1401، 11:35 ب‌ظ »
از adb واسه حذف این سرویس های مزخرف استفاده کنید توقف اجباری هیچ تاثیری نداره.
مواد لازم:adb و فعال بودن یو اس بی دیباگینگ
adb shell
pm uninstall --user 0 -k packagename
آپشن k واسه همیشه این سرویسا رو حذف میکنه و حتا بعد از بازگردانی کارخانه هم بر نمی گرده!
کارخواه ایمیل مناسب واسه اندروید k-9 mail هست
« آخرین ویرایش: 05 آذر 1401، 11:37 ب‌ظ توسط Enderman »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #9 : 06 آذر 1401، 12:18 ق‌ظ »
از adb واسه حذف این سرویس های مزخرف استفاده کنید توقف اجباری هیچ تاثیری نداره.
مواد لازم:adb و فعال بودن یو اس بی دیباگینگ
adb shell
pm uninstall --user 0 -k packagename
آپشن k واسه همیشه این سرویسا رو حذف میکنه و حتا بعد از بازگردانی کارخانه هم بر نمی گرده!
کارخواه ایمیل مناسب واسه اندروید k-9 mail هست
من‌م خیلی دلم می‌خواد این حرکت‌و بزنم ولی نگران‌م که چیزی‌و اشتباهی پاک کنم!
آرچ و گنوم!

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 06 آذر 1401، 04:47 ب‌ظ »
من زدم جز gms,play srore و fcm نباید چیزیو پاک کنی کرومم حذف کنی وب نما بروز نمیشه ولی حذفش کنید ثواب‌ داره D:

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #11 : 06 آذر 1401، 05:35 ب‌ظ »
اگه گوشیتون رو روت کنید با خود گوشی هم میشه حذفشون کرد ولی ثواب adb بیشتره  ;)
البته پیشنهادم اینه که لینیچ نصب کنید تا از حد اکثر ثواب لذت ببرید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 07 آذر 1401، 12:18 ب‌ظ »
فرقی نمی‌کنه. گوگل ثابت شده که جاسوسی می‌کنه. پروتون هنوز سندی ازش بیرون نیومده،‌ولی به این معنی نیست که نمی‌تونه جاسوسی کنه یا حتا جاسوسی نمی‌کنه!

یعنی این هاستی که بعنوان هاست ابری میخریم و روش از قبل سرویس ایمیل راه اندازی شده و ما از دامین خود برای ساخت ایمیل استفاده میکنیم بی فایده هست؟
بله

واقعیت زشت اینه که گوگل برای فهمین این موارد نیازی به شنیدن صدای فرد نداره. اون‌قدر دادهٔ رفتاری از کاربر داره که در اگثر موارد پیش از این که فرد به اون مرجله برسه که بخواد بره چیزی رو جست‌وجو کنه، می‌دونه دنبال چی می‌گرده!
« آخرین ویرایش: 07 آذر 1401، 12:21 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #13 : 07 آذر 1401، 02:41 ب‌ظ »
فرقی نمی‌کنه. گوگل ثابت شده که جاسوسی می‌کنه. پروتون هنوز سندی ازش بیرون نیومده،‌ولی به این معنی نیست که نمی‌تونه جاسوسی کنه یا حتا جاسوسی نمی‌کنه!
پس سرویس که امن باشه و کار باهاش راحت باشه چی هست جایگزینش؟
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #14 : 07 آذر 1401، 03:32 ب‌ظ »
امن مطلق تا وقتی که خودت صد درصد در اختیار نداشته باشی وجود نداره امنیت نسبیه پروتون از گوگل امن تر است اما مطلقا امن نیست
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com