انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جای انتقادات و پیشنهادات کجاست!  (دفعات بازدید: 4498 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
پاسخ به: جای انتقادات و پیشنهادات کجاست!
« پاسخ #15 : 08 مهر 1389، 11:14 ب‌ظ »
مگه اینجا قراره بر و روی همدیگه رو ببینیم که میخواید زنونه مردونه ش کنید. اینجا هم که مثل این سایتهای دوست یابی نیست. یک انجمن علمی هست که البته شوخی رو هم در حد خودش می پذیره. به شرطی که به حد اسپم نرسه و جو انجمن رو از حالت علمی خارج نکنه.

اگه کسی بهم توهین نکنه من با این بخش از حرفات بسیار موافقم!!!!! چرا گفتم توهین چون باب شده توی این انجمن راحت به هم توهین میکنن... رفتار ها زننده شده. واقعا جای تاسف داره.
« آخرین ویرایش: 08 مهر 1389، 11:16 ب‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #16 : 08 مهر 1389، 11:20 ب‌ظ »
اوه خدا!
من دوبار این پست رو نوشتم و پاک کردم دلیلش هم فقط حرف های نامناسب بود!!!
نمیخواد برادر من باشی من ۲ تا خوشگل ش رو دارم!
ثابت شده هست که افراد این انجمن هیچی از ادبیات و روش بیان چیزی بارشون نی جز یه تعداد انگشت شماری!
اینجا هم فک نکنم به فید بک نیازی داشته باشه..
دوستان وب مستر میفهمن چی میگم!!!
کسانی که انتقاد رو لوده بازی میدونن همون بهتر در دنیای زیبای عقلی خوددشون بمونن و بیرون نیان که یه وقت مامی دلش تنگ نشه!
بزار سر صحبت بره طرف کسانی که میگن اینجور انتقاد ها لوده بازی و اسپم هست!
اکثرا اینجور افراد از اون تیپ آدمایی تشریف دارن که اگه دماغشون مثه بادبان قایق باشه باز هم سربالا فک میکنن
این افراد نیازی به انتقاد و اظهار نظر ندارن چرا  که فک میکنن کامل و بی نقص هستن و سر اینکه اول اونا بودن یا خدا با خودشون بحث میکنن!!!
این گونه افراد انتقاد رو مسخره و هیچ و پوچ میدونن...!
این عزیران وقتی این متن رو میخونن از درون جوش میخورن دود از بخاری خونشون بلند میشه ولی خیلی ریلکس جواب میدن ...!
یه چی بگم نیازی به اظهار نظر این افراد نیست
چرا که روی تایتل ننوشتم Mr Prefect, Come Inside!!!!

تا حالا که من جو علمی اینجا ندیدم که خیلیا دم ازش میزنن، اگه اینجا رو جو علمی میبینی وای به حال iq و عقل  و مغز متفکرت عزیزم!
حالا میخوای ناراحت شی یا خوشگل با خودته گلم چرا که باز هم هم نظری داری میتونی بندازی سطل زباله-پنج دقیقه به نه هم بزار دم در!!!
مشکل ایرانی و ایرانی تبار اینه که عقل و منطق رو با حرف بابا بزرگ ها عوض میکنه و سعی میکنه از بعد ۴ به مسایل نگاه کنه!
کسانی که هنوز فک میکنن هنز نزد ایرانیانست و بس و فک میکنن دختران ایرانی خوشگل ترین افراد کره زمین هست هستن از این قضیه مبرا نیستن!!!
کسی که فک میکنه نسبت به عرب و ترک و لر و کرد و ... ارجعیت  داره همون بهتر که کاری به ساز من و تاپیک و افراد ناظر نداشته باشه
دقت کن که من فقط حول و حوش این تاپیک رفتم و نه بیشتر و نه بیشتر
حالا یکی میاد میگه این پست بی ربط هست منم بش میگم ... .. .. . . .. .

نتایج خوبی داره چنین جایی !
منکه آدم راحت طلبیم به خودم زحمت دادم تا بیام اینجا از اوضاع انتقاد و اعتراض کنم!
جواب رو کاری ندارم ولی نتیجه خیلی باحال بود!
از این به بعد من  هم مثه  تو مصرف کننده میشم!!
نمیگم میرم سیرک ایران-ایتالیا نگاه کنم   -- نه میمونم و استفاده میکنم!
میزارم تو و دوستات توی اوضاع قشنگ و فضای علمی و امواج روحانی خودت غوطه ور باشی!!!
انتقاد رو هم از چند روز پیش همون جایی که قرار بود انداختم...

این همون چیزی که خیلیا میخوان!!!
خدای من چرا این آدما فک میکنن اینترنت جایی هست که عقده ها خودشون رو خالی کنن!!!

حالا خیلیا هم فک میکنن که حرف هایی که زدم توهین (توحین؟) حساب میشه و زود به خودشون میگیرن!!!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

lomion

• مهمان
« پاسخ #17 : 09 مهر 1389، 09:44 ق‌ظ »
کاربر محترم، Alir3z4
توجه شما را به یکی از قوانین انجمن جلب می کنم:
نقل‌قول
۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

لطفا احترام خود و دیگران و همچنین شان انجمن را در ادبیات بکار رفته نگهدارید. این پست را به منزله یک اخطار از طرف ناظرین انجمن درنظر بگیرید. تاپیک به دلیل بیراهه رفتن قفل گردید.

پ.ن. در صورت داشتن پیشنهاد و انتقاد، از بخش «پیشنهادات و انتقادات» استفاده کنید.