انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم اتصال ubuntu software  (دفعات بازدید: 3040 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • :(){ :|:& };:
پاسخ : عدم اتصال ubuntu software
« پاسخ #30 : 29 دی 1401، 12:29 ب‌ظ »
مگه آینه‌های اصلی چه‌شونه؟ فیلترن؟ برای من آرچ اذیت می‌کرد سر کار با پکمن، با لینیج به‌ش فیلترشکن دادم. ط هم که یادمه راه‌ش‌و پیدا کرده بودی.
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #31 : 29 دی 1401، 01:36 ب‌ظ »
دبیان حداقل تا الان با مخازنش مشکل نداشتم و فیلتر نیست، به هرحال به دلیل کار نکردن مخازن یا رفتن به مخازن پر سرعت تر اگه گنوم نصب داری یه نرم افزار خوب داره برای تغییر مخازن به صورت گرافیکی که خودش سرور های مختلف دبیان رو داره، به هرحال دبیان در زمینه آینه خیلی پیشرو بوده و حتا در ایران هم داره!
https://www.debian.org/mirror/list
اینجا کلی آینه برای دبیان هست، فکر نمیکنم اونقدر مهم باشه که کدوم خوبن، قدیم همینطور به کشور نزدیک ایران یا ایران انتخاب میکردم و سرعت خیلی خوبی میگرفتم :)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #32 : 29 دی 1401، 03:02 ب‌ظ »
سودو همون اول میخواستم گنوم رو نصب کنم با IP ایران نتونستم گنوم رو نصب کنم.نمیخوام مجبور باشم برای بروزرسانی ها تغییر ip بدم
ممنون بابت توضیحات تون.همه mirror ها یک اعتبار رو دارند ؟ از نظر قدیمی و جدید بودن بسته ها چی؟اسم نرم افزار گنوم چیه ؟
« آخرین ویرایش: 29 دی 1401، 03:04 ب‌ظ توسط milad.fashi »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #33 : 29 دی 1401، 03:04 ب‌ظ »
بی‌ربطه ولی یه برنامه‌ای هست به اسم nala که توی مخازن دبیان هم هست. در واقع یه پیشانهٔ خط فرمانی خوش‌گل برای apt هست. یکی از خوبی‌هاش اینه که با دستور nala fetch می‌شه سریع‌ترین آینه رو پیدا و تنظیم کرد.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #34 : 29 دی 1401، 03:54 ب‌ظ »
ببخشید گنوم نداشتم اسمش رو یادم نبود، اسمش: Software & Update
اگه یه درست حسابی‌ش رو بزنی خیلی با تاخیر بروزرسانی نمیشه، من روی دبیان ناپایدار یا آزمایش هم از اینا استفاده میکردم مشکلی نبود و سریع بسته‌های بروز اضافه‌ می‌شد، با این وجود دبیان پایدار خیلی دیر به دیر بروزرسانی میده و حتا اگه چند دقیقه یا چند ساعت هم  مخازن هماهنگ نباشه اتفاق خاصی نمی‌افته(هرچند توی دبیان ناپایدار و آزمایشی هم همینطوره ;D)
پ‌ن: آینه ایران احتمالا سرعت خیلی بالایی داشته باشه

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #35 : 02 بهمن 1401، 07:09 ب‌ظ »
 تو گنوم کمینه نمیشه به calendar اون بالا event اضافه کرد؟ شما calendar رو نصب میکنید؟به نظر من برای استفاده به عنوان note و task to do و ... بد نیست.دارم با وسواس app نصب میکنم.دلم نمیاد سنگین و شلوغ شه :)
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #36 : 02 بهمن 1401، 08:04 ب‌ظ »
چه عالی! شدی یکی مثل خودم!
میلادجان، اون گنومی که به‌ت گفتم نصب کن کمینه‌ترین حالتش بود. چون هست کسی که از تقویم استفاده نمی‌کنه (خودم!)،  پس نذاشتم‌ش تو لیست. ط اگر نیاز داری نصب کن خب!
(چرا فارسی صحبت نمی‌کنی؟ تقویم، رویداد، یادداشت و... آخه برنامه یا همون اصلا اپ چشه؟)
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1401، 08:09 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 02 بهمن 1401، 08:12 ب‌ظ »
تو گنوم کمینه نمیشه به calendar اون بالا event اضافه کرد؟ شما calendar رو نصب میکنید؟به نظر من برای استفاده به عنوان note و task to do و ... بد نیست.دارم با وسواس app نصب میکنم.دلم نمیاد سنگین و شلوغ شه :)
(چرا فارسی صحبت نمی‌کنی؟ تقویم، رویداد، یادداشت و... آخه برنامه یا همون اصلا اپ چشه؟)
یه کمینه‌گرای اصیل، زبان گنوم رو می‌ذاره روی فارسی ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #38 : 02 بهمن 1401، 08:15 ب‌ظ »
برای وظایف از endeavour و برای یادداشت از bijiben استفاده کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #39 : 02 بهمن 1401، 08:33 ب‌ظ »
من یک‌دستی‌و بیش‌تر می‌پسندم! دلیل تاکیدم روی فارسی صحبت‌کردن (بیش‌تر از پاس‌داریِ ازش) و زبانِ انگلیسیِ رابط‌کاربری هم همینه!
آرچ و گنوم!

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #40 : 02 بهمن 1401، 10:56 ب‌ظ »
من یک‌دستی‌و بیش‌تر می‌پسندم! دلیل تاکیدم روی فارسی صحبت‌کردن (بیش‌تر از پاس‌داریِ ازش) و زبانِ انگلیسیِ رابط‌کاربری هم همینه!
شوربختانه من تو مباحث فنی از واژه های پارسی خوشم نمیاد.اگر هم میگم calendar چون اسم خود برنامه تقویم calendar هستش.مثل اینه به جای Dragon player بگیم پخش کننده اژدها !
قبول دارم بعضی جاها تو استفاده از واژه های انگلیسی زیاده روی میکنم.ولی باید قبول کنیم انگلیسی زبان فنی و بهتری حداقل برای علوم کامپیوتر هستش.شما DHCP رو ترجمه کن .

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 03 بهمن 1401، 12:36 ق‌ظ »
خب نیمه‌ابری در مورد اسمِ برنامه‌ها حق با توئه! ولی فارسی نوشتنِ همون‌م ارجح‌تره؛ کلندر و دراگون پلیر!
گذشته از اون و ضمن این‌که مسئله‌ای نیست که علاقه‌ت درش دخیل باشه، در کل وقتی زبانت فارسیه و زمانی‌که واژه‌ای معادل داره، به‌نظرم باید ترجیه‌ش بدی.
علوم رایانه* هم که با پرهیزِ از ساختن واژگان تخصصی، طوری پایه‌گذاری شد که به راحتی به زبان‌های دیگه برگرده.
دی‌اچ‌سی‌پی!
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1401، 12:43 ق‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #42 : 03 بهمن 1401، 11:37 ق‌ظ »
شوربختانه من تو مباحث فنی از واژه های پارسی خوشم نمیاد.
مسئله اینه که اصلاً فنی نیست. گنوم برای کاربر نهایی ساخته شده، نه کاربر فنی. وگرنه در مورد واژگان فنی مرتبط با سخت‌افزار و برنامه‌نویسی، در بیش‌تر موارد واقعاً نمی‌شه معادل‌گزینی کرد. چون یا اصطلاحاتی داره که مخفف هستن یا من‌درآوردی و جدید هستن و هیچ معادلی براشون وجود نداره!
نقل‌قول
اگر هم میگم calendar چون اسم خود برنامه تقویم calendar هستش.
خوب اگر زبان سامانه رو فارسی کنید، می‌شه تقویم  :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #43 : 03 بهمن 1401، 12:06 ب‌ظ »
البته اسمش تقویمه :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #44 : 03 بهمن 1401، 12:33 ب‌ظ »
البته اسمش تقویمه :D

مغزم نمیتونه فارسی بودن واسط کاربری رو هضم کنه  :) مثلا فارسی برنامه بنویسی.مثلا کامپایلری باشه اینو بفهمه :
از ۱ تا ۱۰ بچاپ "سلام دنیا !"
یه بار دیگه متن خودم رو خوندم.حق باشماست.من ناخوداگاه خیلی انگلیسی استفاده میکنم.باید ترکش کنم.ولی بهم سخت نگیرید :oops:
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1401، 12:39 ب‌ظ توسط milad.fashi »