انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بک ترک را مزه مزه کنید  (دفعات بازدید: 24615 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: بک ترک را مزه مزه کنید
« پاسخ #30 : 12 مهر 1389، 04:48 ب‌ظ »
یه بحث ی هست که میگه برنامه نویس باید سکو محور باشه یعنی زبان مورد استفاده مهم نیست، اصل سکوی برنامه نویسی هست!!!
اگه بخوایم اینجوری فک کنیم ما نباید کار داشته باشیم سیستم عامل رو صنعتی شریف داده یا اسراییل یا فلسطین!
بک ترک ابزار راحتی هست!
ما توی اینترنت هستیم حرف های بیرون اینترنت نباید بیاد داخل و دخالت کنه !
بک ترک هم ضعف های خودش رو داره ولی کارایی که میده باعث میشه ضعف هاش به چش نیان!
البته فعلا که من کمی و کثری ندیدم!!!
پس بک ترک مزه کنید!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #31 : 12 مهر 1389، 08:13 ب‌ظ »
از ویکی پدیا
نقل‌قول
# WHAX: a SLAX based Linux distribution developed by Mati Aharoni, an Israeli security consultant.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #32 : 12 مهر 1389، 08:44 ب‌ظ »
SLAX که یه توزیع دیگه با دسکتاپ KDE هست!!!!!

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #33 : 12 مهر 1389، 09:04 ب‌ظ »
The BackTrack distribution originated from the merger of two formerly competing distributions which focused on penetration testing:

* WHAX: a SLAX based Linux distribution developed by Mati Aharoni, an Israeli security consultant.
    * Auditor Security Collection: a Live CD based on Knoppix developed by Max Moser which included over 300 tools organized in a user-friendly

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
« پاسخ #34 : 12 مهر 1389، 09:16 ب‌ظ »
خب حالا که چی ؟؟؟ اگر اینگونه بود این تعداد از مردمان جهان ببخشید ... تشریف دارن ، که دارن از این توزیع استفاده میکنن . بعد مگه اسرائیل بیکاره بیاد اینکار و انجام بده . چون با یکم تفکر شاید این موضوع ( همونی که چند پست قبل گفتید ) به ذهن یکی مثل شما برسه و دیکه مردم از این توزیع استفاده نکنن و هزینه هاش دود بشه بره هوا . ببخشید اگه تند حرف زدم .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #35 : 12 مهر 1389، 09:38 ب‌ظ »
من بعد از همون پست اول خواستم جواب سیروس عزیز رو بدم ولی هر کاری کردم دیدم نمیشه پستمو طوری بنویسم که ناراحتی پیش نیاد! به خاطر همین سکوت کردم.

اما بذارید دو تا جمله بدون بحث کردن بگم.

اول اینکه اون چیزی که شما قرار دادید سیروس جان فقط خاستگاه بک ترک رو گفته که تلفیقی از SLAX و Auditor Security Collection هستش و اینکه دولوپر اولیه SLAX کی بوده و چی بوده هیچ ربطی به چیزی که الان به عنوان بک ترک شناخته میشه نداره.

و دوما این صحبت شما حکایت انصراف ورزشکارای ماست در مواقع برخورد به حریف اسراییلی. هیچی از اونا کم نمیشه فقط این ماییم که خودمون رو مسخره و محروم میکنیم از موفقیت و پیشرفت. حالا شما بشین بگو بک ترک اسراییلیه و استفاده نکن، بقیه استفاده میکنن و حالشو میبرن و پیشرفت میکنن و شما بعد از کلی وقت میبینی که هنوز اندر خم یک کوچه ای.

و در اخر اینکه باور کنید این دولوپرهای اصلی بک ترک اصلا نمیدونن کشوری به اسم ایران وجود داره و براشون هم هیچ اهمیتی نداره!

یه حرفایی میبینه ادم گاهی اوقات، نمیدونه بخنده یا گریه کنه...
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1389، 09:40 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #36 : 12 مهر 1389، 09:56 ب‌ظ »
من نگفتم نباید استفاده ازش کرد چون اسرائیلیه.فقط گفتم قابل اطمینان نیست.بویژه برای شماها که در ایران زندگی میکند.حالا میخواهید استفاده کنید میخواهید نکنید.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #37 : 12 مهر 1389، 10:08 ب‌ظ »
خوب  اگه هیتلر همون نظریه رو در  مورد یهودیها داشت و ادامه میداد  امثالی مثل انیشتن به وجود نمی اومدن که بخوان سیاه چاله ها را کشف کنند و یا نظریه کوانتوم رو  . خواهشا دوستان منطقی باشید.
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1389، 01:39 ب‌ظ توسط taher1983 »

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #38 : 12 مهر 1389، 10:24 ب‌ظ »
نه عزیز .هیچ ربطی به این موضوع نداره.ما در زمان و شرایط متفاوت از جنگ جهانی دومیم.من نمیخوام کشش بدم ولی چون نام از هیتلر آوردی یک موضوع رو به اطلاعت میرسونم طبق پژوهشهای اخیر روی dna بازمانده های هیتلر او خودش از نسل یهودی ها بود و هیچ دشمنی با اونها هم نداشت
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1389، 10:26 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #39 : 12 مهر 1389، 10:31 ب‌ظ »
سیروس خواهش میکنم طعم خوب بک ترک رو تلخ نکن به دهنمون!!!‌(البته من با تلخ ش هم حال میکنم!)
بعدش هم آخه پشت سر مرده حرف نزنید شمسی خانم گفته خوبیت نداره!! :D
چرا کشش میدین دیگه!
ناسلامتی تاپیک رو به بخش "توزیع های دیگر " انتقال دادن!!!
تازشم دوستان بیان یه خاطره خوبی از این عزیز خوش خط و خال بگن که همه حال کنن!
من که دارم بک ترک مزه مزه میکنم شما چطور :D

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #40 : 12 مهر 1389، 10:32 ب‌ظ »
هیچ دشمنی با اونها هم نداشت

:o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o ...

سیروس جان ببخشید ولی با این حرفت تمام صحبت های قبلیت و همینطور صحبت هایی رو که بعدا میکنی زیر سئوال بردی فجیع.

بنده دیگه واقعا این بحث رو ادامه نمیدم چون همه چیز برام مشخص شد. عذر خواهی میکنم اگه پستم نامرتبط بود با موضوع تاپیک.

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
« پاسخ #41 : 15 مهر 1389، 02:02 ق‌ظ »
خوب  اگه هیتلر همون نظریه رو در  مورد یهودیها داشت و ادامه میداد  امثالی مثل انیشتن به وجود نمی اومدن که بخوان ساه چاله ها را کشف کنند و یا نظریه کوانتو رو  . خواهشا دوستان منطقی باشید.
+1

آفلاین HamidReza.A

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
    • نقد سبکی خاص از موسیقی ایران
« پاسخ #42 : 15 مهر 1389، 08:26 ق‌ظ »
پک ترک یک توضیع اسرائیلیه و مطلقا قابل اعتماد نیست چون اونها سیستم عاملی نمیسازند که خودشون هم نتونن هکش کنند.
استغقرا......... :o :o :o :o :o :o :o :o ](*,) ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1389، 08:27 ق‌ظ توسط HamidReza.A »
و خداوند زندگی را سبز گردانید تا اندیشه ات سبز بماند و به حرف های مشتی رند که بر بلندی نشسته اند واکنش مثبت نشان ندهد !!!!!!

UbuntU ... دنیای جدید و متفاوت ...

lomion

• مهمان
« پاسخ #43 : 15 مهر 1389، 09:41 ق‌ظ »
دوستان تاپیک داره به بیراهه میره :) اگه اینطوری ادامه پیدا کنه،‌ قفل خواهد شد. لطفا مراعات همدیگر را بکنید.
در مورد اون بحث مربوط به اصلیت این توزیع، این توزیع از ترکیب این دوتا ایجاد شده و پایه توزیع هم در چند نسخه اخیر تغییر کرده .و تا جایی که اطلاع دارم در جای دیگه ای داره پیشبرده میشه. ابزارهایی که داره تا جایی که می دونم همه اوپن سورس و جزو ابزارهای شناخته شده در زمینه تست نفوذ هستن. لذا فکر می کنم این نگرانی - اگه درست باشه - شاید مربوط به نسخه‌های اول باشه، اما الان بر طرف شده باشه.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #44 : 15 مهر 1389، 04:45 ب‌ظ »
حالا واسه اینکه بیراهه و کج و معوج نشه من یچی بگم!
یکی از قسمت های باحال کار با بک ترک اینه که کلا سیستم با کاربر ریشه میاد و این یکی از قسمت های خوب کار هست چرا که اکثر بسته ها و نرم افزار هایی که باهاش سر و کار دارم نیاز به دسترسی کاربر ریشه دارن!!!