0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بعد از مدتها خواستم نسخهٔ ۲۲،۱۰ اوبونتو رو نصب و امتحان کنم، اول از هر چیزی، برخلاف شنیدههای قبلی، مشکل نمایش روزهای هفته بر مبنای کشور جمهوری آذربایجان همچنان وجود داشت، من انتظار داشتم که این مشکل حل شده باشه، اما چیزی که دوباره نظرم رو جلب کرد، این بود که وقتی برای تنظیم صفحهکلید فارسی اقدام کردم، در کمال تعجب و ناباوری متوجه شدم که صفحهکلید فارسی هم در بخش کشور آذربایجان وجود داره، من به یاد ندارم که کیبورد هم قبلا در این بخش بوده باشه، اما فارغ از تمام اینها، چه از قبل بوده باشه و چه نبوده باشه، چرا تیم اوبونتو این مشکل فی القواع «لعنتی» رو هنوز که هنوزه حل نکرده؟مشخصا جامعهٔ نرمافزار آزاد محبت میکنه که زمان میذاره و نرمافزارها رو بهصورت آزاد (و عموما رایگان) در اختیار ما قرار میده، اما این واقعا یک مشکله.دلیل چنین چیزی چیه؟اگر اصل بر زبان و تاریخ رسمی کشور بوده باشه، که خب نباید شاهد وجود چنین چیزهایی باشیم.اگر اصل بر تنظیم زبان بر اساس قومیتهای داخل ایران بوده، پس چرا فقط آذربایجان؟
نقلقول از: میمو ☕ در 04 اسفند 1401، 10:57 بظبعد از مدتها خواستم نسخهٔ ۲۲،۱۰ اوبونتو رو نصب و امتحان کنم، اول از هر چیزی، برخلاف شنیدههای قبلی، مشکل نمایش روزهای هفته بر ...OS: Ubuntu 23.04 x86_64 h,f,
بعد از مدتها خواستم نسخهٔ ۲۲،۱۰ اوبونتو رو نصب و امتحان کنم، اول از هر چیزی، برخلاف شنیدههای قبلی، مشکل نمایش روزهای هفته بر ...