انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: عرض سلام و شروع سوالاتم  (دفعات بازدید: 4326 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
پاسخ : عرض سلام و شروع سوالاتم
« پاسخ #45 : 13 اسفند 1401، 10:17 ق‌ظ »
دقیقاً کدوم آدرس تحریمه؟ چه خطایی میده؟ شما میخواید دبیان نصب کنید یا فدورا؟ دبیان نه فیلتره و نه تحریممون کرده.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #46 : 13 اسفند 1401، 01:55 ب‌ظ »
اگر میخواید با اینترنت نصبش کنید همون نصب کننده ی برخط خوبه بعدا میتونید تغییرش بدید و به نسخه ی 12 به روزرسانی کنید. ولی من فدورا رو بیشتر پیشنهاد میکنم چون همه چی از قبل تنظیم شده و شما یه پارتیشن نیاز دارید تا نصب کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #47 : 13 اسفند 1401، 02:40 ب‌ظ »
دارم فدورا را از آدرسی که گفتید دان میکنم ولی ظاهرا سیزده ساعت طول میکشه
از تورنت بگیر. همیشه سریع‌تره

میشه من همین کم حجمه را نصب و بعدا بقیه چیزها را دستی اضافه کنم(البته بیاری شما) یا بهتراست همان که جناب UK پیشنهاد کردن را باید بگیرم که در آنصورت لازمه آدرس غیر تحریمی لطف کنن.
بهتره همون کم‌حجمه رو بگیری و با اون نصب کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 204
« پاسخ #48 : 13 اسفند 1401، 03:24 ب‌ظ »
ضمن عرض سلام و تشکر از همه.

نقل‌قول
از تورنت بگیر. همیشه سریع‌تره

برای فدرورا میخواستم از تورنت بگیرم ولی لینک تورنت را پیدا نکردم. چون مثلا در مورد دبیان میبینم که لینکهای مخصوص تورنت هستند ولی در فدرورا پیداش نکردم.

نقل‌قول
بهتره همون کم‌حجمه رو بگیری و با اون نصب کنی.

برای دستگرمی آن دبیان ریشه که دقیقا 388 مگ حجم داره را هرجوری بود دان کردم. ولی یک چیزی همینجا بپرسم که همه شان تذکر دادن که پس از دان کردن فایل دریافتی راچک کن .اینکار را چطور باید بکنم؟

نقل‌قول
اگر میخواید با اینترنت نصبش کنید

هیچ نیتی ندارم که چجور نصبش کنم هرطور که بشه فقط میخوام نصب کنم .اصلا نمیدانم نصب کننده برخط یعنی چی؟ چه برخط یا غیر برخط باتوجه باینکه شما دوستان استاد این کار هستید باید بهترین روش را بمن بگید.

نقل‌قول
دقیقاً کدوم آدرس تحریمه؟ چه خطایی میده؟ شما میخواید دبیان نصب کنید یا فدورا؟ دبیان نه فیلتره و نه تحریممون کرده.

هیچ برام فرق نمیکنه که فدورا باشه یا یکی دیگه فقط سازگار باشه و خوشگل وران باشه . چون روی رایانه دوستم تجربه ی بدی از ناسازگاری انویدیا دارم؛ میخوام با شما مشورت کنم که کدام را نصب کنم که رسیدیم به دو گزینه یکی فدورا و دیگری دبیان.البته الان یادم آمد که قبلا روی رایانه ی دوستم زورین 32 بیتی نصب بود و مشکل انویدیا را نداشت وقتی رفت ارتقا به لینوکس 21.1 و 64 بیتی داد اینطور شده.
وبرای آدرسی که من فکرمیکنم یک مشکلی داره برید و امتحان کنید باید بگم همان آدرس اولی که در پست دوستمان UK و در صفحه دوم همین تاپیک دیده میشه بروید و خودتان چک کنید. خود جناب UK هم کنترل کردند و تایید کردند که یک مشکلی در این بخش سایت فدورا هست.تاکید میکنم فقط همین بخش سایت دبیان اینطوره.

بشنوید تا در عظمت شناور شوید.

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Soviet_Anthem_Instrumental_1955.ogg

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #49 : 13 اسفند 1401، 03:42 ب‌ظ »
الان دبیان در دسترس هست(یه مدت کوتاهی نمیدونم چرا در دسترس نبود!)، برای بارگیری از تورنت دبیان نسخه CD
https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/bt-cd/debian-11.6.0-amd64-netinst.iso.torrent

و دبیان نسخه DVD
https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/bt-dvd/debian-11.6.0-amd64-DVD-1.iso.torrent

فرق اینا چیه که انقدر تفاوت حجم دارن؟ دبیان نسخه CD حدودا هیچ چیز اضافی نداره، شما در محیطی نه چندان کاربر پسند باید توزیع رو نصب کنید، و با اینترنت محیط هارو بارگیری کنید، منظورم از محیط همون ظاهرگرافیکی هست، اگه شما بلدید اینکارو انجام بدید خیلی پیشنهاد میشه

و نسخه DVD میشه گفت اکثر چیزهارو داره! چندتا میزکار که میتونی چندتاش نصب کنی یا یکیش، که کاملا بدون اینترنت میتونی نصبش کنی! که این میشه گفت نصب کننده قشنگ تر و راحت تری داره و خیلی راحت مراحل نصب رو پیش میری،‌راستش جفتش خوبه! می‌مونه انتخاب خودت(ولی انگار من طرفداری دومی رو کردم!)

گفتی انویدیا، مشکل از رایانه ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی نیست درواقع رایانه ۶۴ بیتی خیلی بهتره و بعید میدونم کسی بگه ۳۲ بیتی بهتر عمل میکنه... مشکل دقیقا همون انویدیا هست، راه انداز هاش با گنو لینوکس کارایی خوبی رو ارائه نمیدن و معمولا اوبونتو یا پاپ او‌اس یکی از بهترین توزیع ها واسه انویدیا هستن، البته بنظر من یکبار دبیان نصب کن ببین کار میکنه؟ و اگه نکرد راه انداز(درایور) انویدیا نصب کن ببین حالا کار میکنه؟ و بعدش برو دنبال یه توزیع سازگار بگرد! چون اگه شانست خوب باشه ممکنه دبیان بدون هیچ مشکلی برات کار کنه و از این رو که دبیان توزیع خوبیه میری که حالش‌رو ببری!
« آخرین ویرایش: 13 اسفند 1401، 03:44 ب‌ظ توسط aboldom »

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #50 : 14 اسفند 1401، 10:14 ق‌ظ »
سلام رفیق عزیز.

یا من درست مطلب را ننوشتم یا شما با عجله خواندی.
میدانم فرق 32 و 64 بیتی چیه. نکته ایکه یام آمد وپیش خودم گفتم که درمیان بگذارم شاید در حل مشکل راهنما باشه این بود که روی همان سیستمی که دوستم امروز لینوکس مینت 64 بیتی داره و هی گیر میکنه قبلا زورین 32 بیتی داشت و خوب کار میکرد.علتش چه میتونه باشه؟
برای واردشدن به صفحه اول سایت دبیان هرگز مشکلی نداشتم.ولی رفیقمان UK یک آدرس مخصوصی را لطف کرد(و در صفحه ی دوم همین تاپیک هست)که باتوجه به مهارت ایشان باید ورژنی باشد که سازگاری بهتری با انویدیا داشته باشه. آن شاخه ی بخصوص در دسترس نیست. شما همان لینک ایشان را بزنید ببینید میتونید وارد بشید؟
گفتید درایور انویدیا را نصب کنم. چطور و از کجا؟؟ من که هرچی در اینترنت میچرخم درایور جدیدی براش پیدا نمیکنم. شما راهنمائی کنید.تا برم حالشو ببرم.تشکر
درضمن آدرس هایی که دادین هیچکدام راه نمیده.
« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1401، 05:11 ق‌ظ توسط USSR »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #51 : 14 اسفند 1401، 11:12 ق‌ظ »
دبیان برای هر ارائه، یک نگارش بیش‌تر نداره.
برای نصب راه‌انداز انویدیا هم بستهٔ nvidia-detect رو نصب و برنامه‌اش رو اجرا کن. خودش بهت می‌گه چی کار کنی. چیزهایی که ما بگیم دقیق نیست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
« پاسخ #52 : 14 اسفند 1401، 06:11 ب‌ظ »
برای بررسی hash:
بعد از بارگیری کامل فایل با sha256 یا sha512 (هر کدوم که توی سایت خودش هست) فایلی که بارگیری کردید رو به عنوان آرگومان بهش بدید. خروجی که میده رو با خروجی که توی سایتشون گذاشتن مقایسه کنید اگه یکی بودن یعنی درست بارگیری شده
متنفر از گنو و FSF

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #53 : 15 اسفند 1401، 05:33 ق‌ظ »
سلام

به هیچکدام از آدرسهایی که دوستان دادن نمیشه وارد شد. من پس از وارد شدن به سایت دبیان بآدرس زیر رفتم:

https://www.debian.org/distrib/

میخوام یک CD لایو درست کنم تا هم با دبیان آشنا بشم و هم از روی همان CD نصبش کنم.
درهمین صفحه سمت راست پائین این یکیTry Debian live before installing را باید دریافت کنم که ورژنش 10 است یا هرکدام از فایلهای iso راکه ورژن بالاتری هستندرا دریافت کنم؟   میشه ابزار لایو با آنها ساخت.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #54 : 15 اسفند 1401، 06:13 ق‌ظ »
http://debian.netcologne.de/debian-cd/
با این آینه امتحان کنید.
« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1401، 06:21 ق‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #55 : 15 اسفند 1401، 09:59 ق‌ظ »
درود و سلام

یادم رفته خیلی وقته CDرایت نکردم. برای بوت ایبل شدن CD باید کار خاصی انجام داد یا همان فایل iso را روی CD رایت کنیم خودش بوت ایبل میشه؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #56 : 15 اسفند 1401، 01:32 ب‌ظ »
با سی دی فوق‌العاده کند میشه. با فلش امتحان کنید. یا اگه مجبور به استفاده از سی دی شدید باید با نرم‌افزار رایت سی دی این کار را بکنید. برای ریختن ایزوروی فلش هم از ذوفوض که یک نرم‌افزار آزاده استفاده کنید. فقط حواستون یه MBR یا GPT باشه.
« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1401، 02:35 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #57 : 15 اسفند 1401، 07:35 ب‌ظ »
باسلام و تشکر مجدد.

این رایانه ی قدیمی بوت از روی فلش نداره. فقط CD یا فلاپی دیسک داره.
ولی نگفتین که برای بوت ایبل شدن CD کارخاصی باید بکنم یا همین که فایل ISO را روی CD رایت کردم بوت ایبل هم خواهد شد.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #58 : 15 اسفند 1401، 07:44 ب‌ظ »
خب پس بنظرم دبیان استبل براتون بهتره. چون بروزرسانی کمتری داره. بله باید حتما با نرم‌افزار رایت سی دی ایزو را روی  cd بریزید.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #59 : 16 اسفند 1401، 09:32 ق‌ظ »
باسلام و تشکر مجدد.

این رایانه ی قدیمی بوت از روی فلش نداره. فقط CD یا فلاپی دیسک داره.
ولی نگفتین که برای بوت ایبل شدن CD کارخاصی باید بکنم یا همین که فایل ISO را روی CD رایت کردم بوت ایبل هم خواهد شد.
پس که اینطور. برای بوتیبل کردن از نرم افزار هایی مثل ونتوی یا rufus اسفاده کنید. تو اینترنت هم سرچ کنید به فارسی براتون میاره.حالا اینکه این دسته از نرم افزار ها از دیسک های فلاپی یا سی دی پشتیبانی کنه رو من نمیدونم.