ضمن عرض سلام و تشکر از همه.
از تورنت بگیر. همیشه سریعتره
برای فدرورا میخواستم از تورنت بگیرم ولی لینک تورنت را پیدا نکردم. چون مثلا در مورد دبیان میبینم که لینکهای مخصوص تورنت هستند ولی در فدرورا پیداش نکردم.
بهتره همون کمحجمه رو بگیری و با اون نصب کنی.
برای دستگرمی آن دبیان ریشه که دقیقا 388 مگ حجم داره را هرجوری بود دان کردم. ولی یک چیزی همینجا بپرسم که همه شان تذکر دادن که پس از دان کردن فایل دریافتی راچک کن .اینکار را چطور باید بکنم؟
اگر میخواید با اینترنت نصبش کنید
هیچ نیتی ندارم که چجور نصبش کنم هرطور که بشه فقط میخوام نصب کنم .اصلا نمیدانم نصب کننده برخط یعنی چی؟ چه برخط یا غیر برخط باتوجه باینکه شما دوستان استاد این کار هستید باید بهترین روش را بمن بگید.
دقیقاً کدوم آدرس تحریمه؟ چه خطایی میده؟ شما میخواید دبیان نصب کنید یا فدورا؟ دبیان نه فیلتره و نه تحریممون کرده.
هیچ برام فرق نمیکنه که فدورا باشه یا یکی دیگه فقط سازگار باشه و خوشگل وران باشه . چون روی رایانه دوستم تجربه ی بدی از ناسازگاری انویدیا دارم؛ میخوام با شما مشورت کنم که کدام را نصب کنم که رسیدیم به دو گزینه یکی فدورا و دیگری دبیان.البته الان یادم آمد که قبلا روی رایانه ی دوستم زورین 32 بیتی نصب بود و مشکل انویدیا را نداشت وقتی رفت ارتقا به لینوکس 21.1 و 64 بیتی داد اینطور شده.
وبرای آدرسی که من فکرمیکنم یک مشکلی داره برید و امتحان کنید باید بگم همان آدرس اولی که در پست دوستمان UK و در صفحه دوم همین تاپیک دیده میشه بروید و خودتان چک کنید. خود جناب UK هم کنترل کردند و تایید کردند که یک مشکلی در این بخش سایت فدورا هست.تاکید میکنم فقط همین بخش سایت دبیان اینطوره.