انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل حدف کردن اوبونتو در سیستمی که فقط اوبونتو ۱۰.۴ را دارد  (دفعات بازدید: 1825 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohsen.apple

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلا م دوستان م فقط اوبونتو دارم و میخوام حذفش کنم
منم فقط اوبونتو ۱۰.۴ رو دارم و سیستم بوت ویندوز رو نمی شناسه من دوسه تا\یک دیگه رو هم  خوندم ولی بهم کمک نکرد
به عبارت دیگه من می خوام  یه سون و یه اوبونتو نصب کنم  باید چی کار کنم
ممنون میشم کمکم کنید ضمنن من یک ساعت کامل هست دنبال این موضوع تو انجمن هستم ولی چیز خاصی \یدا نکردم که کمکم کنه

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلا م دوستان م فقط اوبونتو دارم و میخوام حذفش کنم
منم فقط اوبونتو ۱۰.۴ رو دارم و سیستم بوت ویندوز رو نمی شناسه من دوسه تا\یک دیگه رو هم  خوندم ولی بهم کمک نکرد
به عبارت دیگه من می خوام  یه سون و یه اوبونتو نصب کنم  باید چی کار کنم
ممنون میشم کمکم کنید ضمنن من یک ساعت کامل هست دنبال این موضوع تو انجمن هستم ولی چیز خاصی \یدا نکردم که کمکم کنه
سلام  :)
شما قبلا یه ویندوز داشتید، بعد اوبونتو نصب کردید و حالا فقط اوبونتو دارید؟
و می خواهید اوبونتو رو حذف کنید و فقط 7 رو نگه دارید یا هردو رو می خواین داشته باشید؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین mohsen.apple

• Newbie
  • *
من قبلا ۷ داشتم و بعد از نصب اوبونتو . وین ۷ رو حذف کردم
حال می خوام اوبونتو رو حذف کنم و  به صورت درست \ارتیشن بندی کنم و اول سون بعد اوبونتو ۱۰.۴ رو نصب کنم 
در حال حاضر فقط اوبونتو روی سیستم من نصب هستش  و بوت سون رو نمیشناسه واسه همین می خوام اول سون نصب کنم بعد اوبونتو(باز هم تاکید می کنم من فقط اوبونتو رو نصب دارم )
حال چطوری باید اوبونتو رو حذف کنم ؟
ممنون از توجه شما .
apple

• Sr. Member
  • *
من قبلا ۷ داشتم و بعد از نصب اوبونتو . وین ۷ رو حذف کردم
حال می خوام اوبونتو رو حذف کنم و  به صورت درست \ارتیشن بندی کنم و اول سون بعد اوبونتو ۱۰.۴ رو نصب کنم 
در حال حاضر فقط اوبونتو روی سیستم من نصب هستش  و بوت سون رو نمیشناسه واسه همین می خوام اول سون نصب کنم بعد اوبونتو(باز هم تاکید می کنم من فقط اوبونتو رو نصب دارم )
حال چطوری باید اوبونتو رو حذف کنم ؟
ممنون از توجه شما .
apple
به محض اینکه شروع به فرمت پارتیشن C (و یا در واقع همونی که قراره روی اون ویندوز نصب بشه) کنید، گراب شما حذف می‌شه و اوبونتو دیگه بالا نمی‌آد. پس اقدام به پارتیشن بندی و نصب ویندوز کنید(البته من شما رو تشویق به این کار نمی‌کنم!) و بعد از طی اون مراحل اوبونتو رو نصب کنید. اون موقع هم اوبونتو دارید هم ویندوز...
موفق باشید...

آفلاین mohsen.apple

• Newbie
  • *
من چطوری باید به قسمت \ارتیشن بندی برم و به گفته شما سی رو حذف کنم  سیستم من بوت ویندوز رو نمیشناسه  چطوری باید سیستم رو کلا  به صورتی که از کارخونه میاد بیرون کنم یعنی کاملا فرمت کنم  ???  و   :Dدوباره ویندوز و اوبونتو نصب کنم

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
محسن عزیز
اگر به ادات پارتیشن بندی اشراف کامل نداری اول بخوبی و بطور کامل و جامع دربارش اطلاعات بگیر که اطلاعاتتو یه وقت پاک نکنی!
برای اینکه شما بتونی با سی دی ویندوز ( یا دی وی دی !) بوت کنی اول بایت اولین بوت رو که به first boot معروف هست بروی سی دی رم قرار بدی. این کار از منوی setup انجام میشه و مربوط به تنظیمات سخت افزار هست.
بعضی رایانه ها با زدن دگمه دیلیت موقع استارت وارد منوی setup می شن. بعضی با دگمه های F2 یا F3 یا F12 و برخی هم گزینه ائی در ابتدای بوت دارن که از شما می پرسن که از روی سی دی بوت بشن یا از روی هارد. باید ببینی روی سیستم شما چطوری این امکان هست.
منوی ست آپ معمولا کارکردی مشابه با سیستم عامل داس داره: با کیبورد کار می کنه و همون فرمان ها
البت دقیقا نمی دونم منظور شما همین بود یا نه اما امیدوارم به کارت بیاد ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین mohsen.apple

• Newbie
  • *
ممنون دوست عزیز بنده این کار ها رو کردم و بوت اول رو  دی وی دی قرار دادم  ولی بازم بوت نشد من یه جا خوندم که اوبونتو بوت ویندوز رو نمی شناسه 
بازم تاکید می کنم من می خوام کل هاردمو فرمت کنم چون اوبونتو دارم نمی دونم چی کار کنم
ممنون از لطف شما

• Sr. Member
  • *
ممنون دوست عزیز بنده این کار ها رو کردم و بوت اول رو  دی وی دی قرار دادم  ولی بازم بوت نشد من یه جا خوندم که اوبونتو بوت ویندوز رو نمی شناسه 
بازم تاکید می کنم من می خوام کل هاردمو فرمت کنم چون اوبونتو دارم نمی دونم چی کار کنم
ممنون از لطف شما
نصب بودن اوبونتو هیچ ربطی به نصب سیستم عامل دیگه نداره دوست من  :)
شما ایراد رو در CD یا DVD بوتیبلتون بررسی کنید  :) اصلا ببینید می تونید با Live CD اوبنتو بوت کنید سیستم رو؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
محسن جان شما وقتی یه CD یا DVD که Bootable هست رو میذاری تو درایو و ست میکنی که سیستم از روی اون درایو بوت بشه٬ حتی اگر هاردی هم روی سیستمت نباشه از روی CD بوت میشه میاد بالا سیستم و به هیچ عنوان نه ربطی به اوبونتو و نه هیچ سیستم عامل دیگه ای نداره!

شما چند تا CD یا DVD درایو داری؟ اگه بیشتر از یکی هست چک کن ببین First Boot Device رو دقیقا روی همون گذاشته باشی که DVD داخلشه٬ اگر مادربوردت ایسوس یا گیگابایت هست و بیشتر از ۳ سال عمر نداره میتونی موقع POST سیستم (همون بالا اومدن ابتدایی پس از روشن شدن) کلید F8 رو بزنی و درایو دقیق رو انتخاب کنی.

مطمئنا اشکال از انتخاب First Boot Device هست (البته اگه مطمئن باشی که DVD ویندوزت سالمه!)

ویرایش: شرمنده امیر جون٬ تا دکمه ارسال رو زدم دیدم شما محبت کردی و پاسخ دادی.
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1389، 04:18 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
آقا اینجا چرا دکمه حذف پست نداره؟! سوتی دادم یه پست اضافی دادم که نمیشه کاریش کرد :oops: :P