صبح بخیر.
من بعد از نصب آن میزکار کلا ریبوت کردم و منتظر پنجره ای شدم که حق انتخاب میزکار را داشته باشم ولی چنین چیزی نیامد و مستقیم میرفت روی همان xfce خودش و چون کاربر دیگری نداشتم هرگز log in - log out نمیکردم تا به اینجائیکه شما عکس گذاشتی برسم. و یک جورایی قاعده را این میدانستم که همان موقع بوت شدن میزکار را میشه تعیین کرد. برای همین در فکر آن آچار نبودم بخصوص اینکه شما هم گفته بودی دایره میاد که توش نوشته xf منهم چشمم فقط دنبال آن بود.بعد هم که دیدم گیر کردنش شدت گرفت میزکار جدید را حذف کردم و با گنوم هم همین ماجرا پیش آمد.
یک حالتی استکه آدم فکر میکنه این دبیان با سخت افزار سیستم من میزان نمیشه. یعنی همانطور که گفتم اول خودش برای تغییر زبان روی سوپر+فاصله بود که گفتم چطور کار میکرد یعنی مسیرش طولانی تر از کلیک کردن روی آیکون زبان در پنل بود برای همین خواستم مثلا شخصی سازی کنم که عمل نمیکرد. بعد دوباره که خواستم بگذارم روی فاصله+سوپر دیگه نمیشد.انگار دلخور شده بود.میگم که دبیانی که من نصب کردم اصلا رام نبود وکار خودش را میکرد.که با همه ی تلاشی که من وشما دوستان کردیم نشد که نشد.منهم یک کاربر عادی هستم و مثل سایر دوستان که عاشق درگیری با مشکلات سیستم عامل ورفع عیب آن هستند,نیستم. میخوام از رایانه استفاده کنم نه اینکه مدام سروکله بزنم و باز درست نشه.فعلا
چون از قبل فدورا را دان کردم و آماده است یک امتحانی میکنم و اگر دیدم اینهم مشکلاتی داره آنوقت بقول شما پاپ را امتحان میکنم تا بالاخره برسیم به یک توزیع که با سخت افزار این رایانه سازگار باشه.از زحمت های شما تشکر میکنم.