سلام و صبح بخیر.
من دیروز مرخصی گرفتم از صبح زود نشستم تا بکمک رفقا این دبیان را نصب کنم. از بخت بد من دیروز کسی نیامد بکمکم برای همین من با چیزهایی که در مورد جی پارتد یاد گرفته بودم شروع کردم وسط کار دیدم اطلاعاتم از جی پارتد بدرد نمیخوره واین یکی هم شکلش و هم اسم دکمه هاش فرق میکنه.یک چیزهایی کم داره و یک چیزهایی اضافه داره.انگار باوجودیکه توزیع های گنوم لینوکس از مادر یکی هستند ولی طراحان توزیع ها بیشتر هنرشان را گذاشتن روی عوض کردن اسم و شکل ابزارها چون تااینجا فهمیدم همه ی توزیع ها در اصل یکی هستن و همین ظاهرشان و آیکونشان با هم فرق داره.البته تا اینجا لینوکس مینت را کاربرپسند تر یافتم.
بریم برسر سوال و جواب ها:
اول بگید چطور با زدن کلیدهای alt+shift تغییر زبان بدم؟چون من تقریبا همه ی گزینه ها را تنظیم کردم ولی کار نمیکنه.برای همین برای تغییر زبان باید روی آیکون زبان در پنل کلیک کنم.
چرا اطلاعات پاک شد؟؟؟ مگه پارتیشن اطلاعات را انتخاب کردید؟
چون با کلی زحمت پارتیشن های جدا از هم را یکی کردم و رفتم برای نصب که مدام خطا میداد.مثلا پیام میداد که باید ۸ مگ پارتیشن درست کنم برای یک چیزی بنام GTP منهم انجام دادم باز موقع نصب که فقط یک صفحه ی بی روح سیاه را یک ماه رمضان نشان میداد اعلام خطا میداد.وقتی آن پنجره سیاه را نشان میداد اصلا هیچ چرخنده یا نوار نشان دهنده ی انجام عملیات رانشان نمیداد که آدم بدانه که داره یک غلطی میکنه و باید صبر کنم. هیچی فقط خیلی خشک و بی روح و بی سلیقه صفحه ی سیاه انگار که عزاداری مادرشه.
برای همین من چندبار مجبور شدم برگردم از اول و آخرین بار که کاملا خسته و کلافه شده بودم روی نصب اتوماتیک زدم دبیان هم نامردی کرد و زد همه چیز را پاک کرد.حتی فکر نمیکنم پارتیشن هوم هم ساخته باشه فقط با دست و دلبازی ۴.۵ گیگ داده به سواپ.
وای نه!چقد بد.در مورد xfce یا مثل انگلیس میتونید شخصی سازی کنید یا میزکارتون رو عوض کنید
آقای امیرصمیمی که در آموزش ها میگه چند میزکار داشتن درست نیست و من هم از خیر قشنگیش گذشتم حالا درست کار بکنه زیبایی سرش را بخوره.
خب برای همون تأکید کردم که حتماً از اطلاعاتت نسخه پشتیبان داشته باشی!
بله شما فرمودین ولی امکانات نداشتم که از حدود ۵۰ گیگ اطلاعات کپی تهیه کنم.
کسی میدونه مخزن نرمافزارهای این دبیان اسمش چیه؟
میخوام گیمپ را نصب کنم.
درلینوکس مینت دیده بودم که یک آیکونی در پنل بود که نشان میداد آپدیتهایی آماده نصب هستند.مال این کجاست؟