من فکرنمیکنم دخل وتصرفی در آن خروجی داشتم.چون شما گفتید که کمی با سیستم کارکنم بعد آن دستورها را بدم منهم دوبار مرورگر و Inkscape رابازکردم تا بقول شما کمی کارکرده باشم البته کاری با اینک اسکیپ نمیکردم فقط بازش کرده بودم. ...
منظورم خروجی dmesg نبود. اون چهار تا دستور آخر رو گفتم. البته با چیزهایی که تا الان دیدم، خروجی ۳ تا اولی فکر نکنم نیاز بشه.
فقط خروجی lspci -k رو بذارید.
وقتی توی ترمینال یه چیزی میزنید و یه سری خروجی تولید میشه، اگه اون خروجیها از اندازه ترمینال بزرگتر باشند، خروجیهای قدیمیتر میرن بالا.
گوشه راست ترمینال یه چیزی هست که میتونید موس رو ببرید روی اون و بکشیدش بالا تا خروجیهای قبلی رو هم ببینید. درست مثل مثل وقتی توی مرورگر وب اینکار رو انجام میدید.
synaptic را داشتم یعنی اول نداشتم بعد که دوستان گفتند آپدیت کنم خودش آمد و یک عکسی هم گذاشتم که نشان میداد که gnome software درونش هست حالا نمیدانم همان هست که شما میگید یا یک مورد دیگه است. ...
synaptic و دستور apt هر دو از یه جا چیزها رو دریافت میکنند. میتونید gnome software رو هم از طریق synaptic و هم دستور apt نصب کنید.
توی gnome software نظرات و اینجور چیزها هم داره.
تقصیر فایرفاکس هم نبود فالکون را نصب کردم بدتر شد جوریکه خواستم با دبیان پست بگذارم پشت سرهم گیر کرد مجبور شدم بیام روی رایانه ی ویندوزی. انگار هرچه باش ورمیرم وسعی میکنم ببینم علت گیر کردنش چیه بد تر میشه. یک جایی باید گزارش این خطا ها در دبیان سیو شده باشه.اگر آدرس بدین بریم آن گزارش ها را ببینیم شاید راه حل مشکل را زود تر و بدون سعی وخطا بدست بیاوریم.
فکر کنم به شتابدهنده سختافزاری ربط داره. مطمئن نیستم.
یه بار شتابدهنده سختافزاری توی برنامههای گرافیکی رو از کار بندازید و ببینید فرقی ایجاد میشه یا نه.
اول بسته xinit رو نصب کنید چون به دستور startx نیازه هست و این دستور هم همراه این بسته قرار داره.
sudo apt install xinit
بعد از کاربر خودتون خارج بشید.
برید توی tty شماره ۲. برای اینکار، میتونید کلیدهای ctrl + alt + f2 رو بزنید.
توی اون محیط، نام کاربری و بعد رمزعبورتون رو وارد کنید.
این دستور رو اونجا بزنید
startx -- :2 vt2 -extension GLX
الان باید محیط گرافیکی بالا بیاد.
توی این محیط فایرفاکس رو باز کنید و ببینید مثل قبل هست یا نه.