انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل تروجان  (دفعات بازدید: 928 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
مشکل تروجان
« : 22 اسفند 1401، 11:52 ب‌ظ »
سلام دوستان
ببخشید من یه سرور تروجان گرفتم با برنامه nekoray اجراش کردم اونجا میزنه اتصال ولی چیزی تو مرورگرم نمیاد و نمیتونم باز کنم سایتی رو دوستان میشه کمکم کنید بگین اشکال کار از کجاست اینم عکسش هست تشکر
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
پاسخ : مشکل تروجان
« پاسخ #1 : 23 اسفند 1401، 12:02 ق‌ظ »
تیک vpn mode رو فعال و تیک پایینش رو هم غیرفعال کن ببین درست می‌شه؟

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #2 : 23 اسفند 1401، 01:13 ق‌ظ »
پایینش گفنه داره یه soxks روی 127.0.0.1 و پورت 2080 می‌ده.
می‌تونی توی تنظیمات مرورگر واردش کنی. یا برای فایرفاکس از افزونه FoxyProxy و برای کرومیوم از SwitchyOmega استفاده کنی.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • تور سلاح من
« پاسخ #3 : 23 اسفند 1401، 09:51 ق‌ظ »
خب حرف اینه که من این فیلتر شکن رو واسه ترمینال میخوام که بتونم proton vpn استفاده کنم الان شما میگی از  foxyproxy استفاده کنم میشه تو ارمینال هم استفاده کرد مننون میشم راهتمایی کنید

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2647
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #4 : 23 اسفند 1401، 09:55 ق‌ظ »
نه اون فقط برای فایرفاکس هست.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • تور سلاح من
« پاسخ #5 : 23 اسفند 1401، 11:32 ق‌ظ »
سلام بر ایالت بریتانیای کبیر
الان من چیکار کنم که بتونم ترمینال رو تحت پوشش فلیتر قرار بدم بعدشم من اون 127.0.0.1;2080  رو داخل پیشکار میزنم ولی بازم درست نمیشه حتی داخل تنظیمات فایرفاکس هم زدم ولی بازم جواب نداد میشه کمک کنید چطور با این برنامه کار کنم یا ویکی هستش که اموزش بده

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #6 : 23 اسفند 1401، 12:13 ب‌ظ »
ببین دوست عزیز این nekoray صرفا یه پروکسی بهت میده، این پروکسی رو تا استفادش نکنی هیچ اتفاق خاصی توی سیستمت نمیفته، مثل Proton VPN نیست که کل سیستم در جا ترافیکش پوشش بده، حالا وقتی از nekoray استفاده می‌کنی یه پروکسی روی IP محلی خودت یعنی 127.0.0.1 میزنه با یه پورت مشخص که همونجا هم می‌نویسه برات، nekoray این پروکسی رو می‌تونه هم روی http/https یا socks5 بزنه، اینا پروتکل هستند شما نیازی نیست کاریشون داشته باشی. خوب الان این پروکسی‌ها رو داری هر جا خواستی می‌تونی استفاده کنی، معمولا می‌تونی متغیر محلی‌هاش رو روی خود سیستم ست کنی ولی برنامه‌ها تعهدی ندارن حتما از اونا استفاده کنن یا نه، پس اگه جدا گونه برای هر برنامه‌ای که می‌خوای ست کنی نتیجه بهتری می‌گیری، مثلا وقتی شما رو فایرفاکس ست کردی صرفا فایرفاکس هست که داره از این اسفاده میکنه، الان مثلا می‌خوای روی ترمینال ست کنی باید روی bash تنظیمش کنی، سرچ کنی میاره واست... البته اگه شما می‌خوای روی Proton VPN پروکسی ست کنی نمی‌دونم جواب میده یا نه امتحان کن.
در آخر هم اون قسمت VPN Mode خود nekoray در واقع کل ترافیک سیستم رو از پروکسی رد می‌کنه و نیازی به این کارا نیست ولی فکر کنم با Proton VPN به مشکل برخورد کنه.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • تور سلاح من
« پاسخ #7 : 23 اسفند 1401، 03:06 ب‌ظ »
اقا سجاد من میخوام کل پروکسی سیستم رو با پروتون رد کنم این برنامه رو فقط و فقط برای راه اندازی پروتون میخوام اونم فقط برای چنددقیقه نمیخوام از این استفاده کنم باز از توضیح خوبتون ممنونم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 24 اسفند 1401، 03:11 ق‌ظ »
نه، نمی‌خوای این کار رو بکنی؛ فقط فکر می‌کنی که می‌خوای!
اگه قرار باشه کل سامانه از پیشکار رد بشه، همون پیشکار باید کجا وصل بشه؟
این کار فقط وقتی منطقیه که دو تا ماشین مختلف داشته باشی و مثل pi-hole رفتار کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • تور سلاح من
« پاسخ #9 : 25 اسفند 1401، 12:08 ق‌ظ »
دوستان من کنت خریدم خب با پروتکل تورجان و با نرم افزار nekoray وارد سدم ولی هیچی برام باز نمیکنه حتی تو گوشی یکی از دوستام هم تست گرتم اونم باز نکرد امکانش هست که قطی باشه یا چیز دیگه اگه برنامه ای دارید مثل این که بتونم در دبیان استاده کنم ممنون میشم رانمایی کنید

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #10 : 25 اسفند 1401، 12:22 ق‌ظ »
از مرورگر تور همراه با پل استفاده کن، برای فعالسازی پروتون وی‌پی‌ان میتونی فیلتر شکن رو تا ثبت نام و دریافت سرور استفاده کنی و بعدش قطع کنی، البته پروتون وی‌پی‌ان تا چند ماه پیش که یادمه، پروتکلیش که وصل میشد فقط واسه موبایل بود و به رایانه رومیزی آورده نشد(احتمالا وصل نمیشه)، از  windscribe استفاده کن، اگه نتت خوب باشه وصل میشه(مثلا رایتل میشه)
اون تروجان هم بعید میدونم وصل بشه و حدودا همه این سایتا به نحوه عجیبی میبینم که مدت هاست سرور هاشون برام کار نمیکنن، منم امتحان کردم نشد، داخل نرم افزار تست url بگیر، اگه پینگ داد یعنی وصله اگه نشد یعنی وصل نیست، همیشه این تست رو بگیر بعد ببین مشکل چیز دیگه‌ای هست یا خیر، ایرانیم ها!