سلام به دوستای عزیز امیدوارم عالی باشید. این چند وقت خیلی دنبال یه مرورگر مثل Tor browser بودم که بتونم باهاش از طریق تور کانکت شم و به یوتیوب و کلی وبسایت دیگه که بخاطر کارم لازم دارم با سرعت زیاد وصل شم و دردسری هم برای راه اندازی و اجراش نداشته باشم. مروگر تور توی ویندوز عالی کار میکنه ولی متاسفانه توی اوبونتو موقع دانلود شدن ارور ۴۰۴ میده و خرابه فعلا. بعد از کلی تلاش برای راه اندازی مرورگر تور و شکست خوردن دیگه نا امید شده بودم که یه لحظه یاد مرورگر
Brave افتادم که قبلا ازش استفاده میکردم و عالی بود ولی یه مدت اتصالش به تور از کار افتاده بود!
خلاصه بریو رو نصب کردم و زدم تا تور متصل بشه و شد و عجب سرعتی!! مخصوص دیدن ویدیو از یوتیوب و سایر وبسایت ها با کیفیت بالا و وب گردی و دانلود با کمترین میزان قطعی.
۱- برای نصب بریو میتونید از ubunto software اقدام کنید یا از طریق ترمینال با دستور:
sudo snap install brave
۲- بعد از نصب مرورگر و باز کردنش کافیه وقتی توی صفحه سرچ هستید همزمان این کلید ها رو بزنید:
Shift+Alt+N
بعدش وارد همچین صفحه بنفش رنگی میشید:
۳- اگه گوشه بالا سمت چپ رو ببینید برای من زده
Tor connected successfully ولی برای شما احتمال زیاد نوشته
Tor not connected نیازی نیست دست به هیچی بزنید یکم صبر کنید و خودش به شکل اتوماتیک کانکت میشه و وقتی کانکت شد میتونید ازش استفاده کنید. به این نکته توجه کنید که برای بار اول ممکنه یکم بیشتر طول بکشه فرایند وصل شدن. به علاوه ممکنه بزنه وصل شد ولی باز یکم بیشتر طول بکشه تا کاملا وصل شه و سایت بیاره بالا.