انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مرورگر تحت کنترل کامل  (دفعات بازدید: 785 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
مرورگر تحت کنترل کامل
« : 13 فروردین 1402، 10:03 ق‌ظ »
سلام
من دنبال یک مرورگر یا حتی یک ماژول پایتون یا ترفندی می گردم که بتونم کنترل کامل روی اعمال مرور وب داشته باشم مثلا بتونم درخواستهای آزاکس جعلی درست کنم یا درخواست ها رو تغییر بدم یا پاسخ ها رو تغییر بدم و بعد به مرورگر بگم تفسیر کنه. یک جور دیباگر وب قوی منظوزمه
البته می دونم همچین مرورگری نیست ولی گفتم اگر کسی کار کرده شاید با یک پلاگین برای خانواده فایرفاکس بشه اینکار رو کرد.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
پاسخ : مرورگر تحت کنترل کامل
« پاسخ #1 : 13 فروردین 1402، 11:50 ق‌ظ »
خوب خیلی از این کارهایی که می‌گید روی مرورگر عادی هم قابل اجرا است، یه سر به قسمت کنسول و شبکه توی Inspect مرورگرتون بزنید، می‌تونید از UserScriptها هم استفاده کنید. توی پایتون هم خیلی ماژول برای اسکریپینگ هست. برای درخواست‌های جعلی Ajax هم روی لوکال خودتون هم به راحتی می‌توانید این کار انجام دهید، البته جدیدا مرورگرها برای بحث امنیتی از روی لوکال خطای CORS میدن اگه سمت سرور هدرها تنظیم نشده باشن، پس خیلی راحت می‌توانید از روی لوکال به یک هاست رایگان یا ارزون قیمت سوئیچ کنید و تست کنید.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 فروردین 1402، 10:33 ب‌ظ »
نه inspect بدرد نمی خوره چون درخواستها قابل تغییر نیستند (تاجایی که من دیدم)
و خب من می خوام سمت کلاینت کنترل داشته باشم چون سمت سرور لزوما نرم افزارها اوپن سورس نیست.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #3 : 14 فروردین 1402، 12:29 ق‌ظ »
خوب گفتم دیگه خیلی راحت به آدرس‌هایی که می‌خواهید درخواست بدهید با یه صفحه ساده html و js این کار را انجام دهید، برای به دست آوردن آدرس‌ها و... هم از تب نتورک خود مرورگر و هم از ابزارهای اسکرپینگ استفاده کنید.
در نهایت خیلی اصرار بر این دارید که حتما مرورگر را دستکاری بکنید مرورگرهای متن‌بازی مثل کرومیوم هست.
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1402، 06:40 ب‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 14 فروردین 1402، 01:12 ب‌ظ »
چنین چیزی منظورته؟
https://www.mozilla.org/fa/firefox/developer
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 فروردین 1402، 09:30 ب‌ظ »
نه این رو الان هم دارم. می شه باهاش یک کارهایی کرد ولی بیشتر برای طراحی ui/ux هست البته تب network اش خوبه ولی زیاد روی تحت کنترل کاربر بودن تمرکز نداره برای همین اونقدر پیچیده می شه که عملا نمی شه.
ببین حالت ایده آلی که من می خوام این هست که هر وقت مرورگر خواست یک ارتباط با سرور برقرار کنه(چه درخواست و چه پاسخ) یک پنجره بیاد بگه من الان این اطلاعات رو میخوام بفرستم یا بگیرم و من بتونم هم ببینم و هم درصورت نیاز مثلا یک پارامترش رو عوض کنم.
در واقع می خوام مرورگر تحت کنترل من باشه نه تحت کنترل صاحب سایت.