انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

از فارسی در دسکتاپتون استفاده میکنید؟

آره(بله)
کیبوردم به فارسی محدوده(خیر)

نویسنده موضوع: نظرسنجی:از فارسی در دسکتاپتون استفاده میکنید؟  (دفعات بازدید: 958 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
دلایلتون هم ببینیم خوشحال میشیم

آفلاین 13Mahdi84

• Full Member
  • *
  • ارسال: 187
  • Arch-Gnome
درود بر همگی
منظورتون زبان خود میز کار هست؟
اگه بله، خیر من استفاده نمیکنم چون عادت ندارم و البته که کی دی ای هم بخش های زیادیش به فارسی ترجمه نشده
اگه منتظر بمونیم که یکی ظهور کنه واسه کمک کردن به ما و بهتر کردن دنیا،
هیچ وقت این اتفاق نمیوفته مگه اینکه خودمون دست به کار بشیم و به هم دیگه کمک کنیم

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • Fedora Linux
اگه بله، خیر من استفاده نمیکنم چون عادت ندارم و البته که کی دی ای هم بخش های زیادیش به فارسی ترجمه نشده
پس کی دی ای بخش زیادیش به فارسی ترجمه نشده. ممنونم ازت خیلی بهم کمک کردی.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
اگه تا حدی خوبی محیط فارسی شده باشه چرا که نه. ولی همونطور که دوستان گفتن کی دی ای بخش های زیادیش به فارسی ترجمه نشده. البته یه گروهی توی ماتریکس است واسه هماهنگی برای ترجمه‌ی kde 6. که شاید تا حدود یک سال دیگه منتشر بشه.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • Fedora Linux
دوستان گنومی هم چیزی بگویند بد نیست ها.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
گزینه خیر نداریم؟😐

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • Fedora Linux
گزینه خیر نداریم؟😐
فارسی به کیبوردتون محدود شده یعنی خیر

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
خیر، چون یجوریه (((:

(به عنوان یکی از دوستان گنومی)

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
دلیل خاصی نداره، فقط فلج میشم ;D
یه جورایی چون زبان جهانی هست برای فارسی کار کردن بیشتر دلیل میخوام تا انگلیسی...
مثلا سرچ میکنم فلان چیز چطوری توی kde تغییر بدم، طرف میگه برو اینجا و اینجا و بعد این گزینه رو تغییر بده، خوب واقعا سخته معادل فارسی هی براش پیدا کنم. یه جایی فکر کنم آقای بهزادی گفته بود که نه شما صرفا حافظه دیداری دارید و معنا رو درک نکردید واسه همین سخته براتون فارسی متوجه بشید، زیاد با این حرف موافق نیستم، ممکن خیلی‌ها اینجوری باشن ولی دلیل نمیشه در مورد همه همین نتیجه رو بگیریم. الان مثال کامپیوتری توی ذهنم نیست ولی خوب مثلا یه موقع می‌خواید Holy shit ترجمه کنید ;D درسته هیچ ربط محتوایی این مثال به موضوع نداره ولی خوب به نظرم همه چی رو اونجوری که باید نمیشه ترجمه کرد و بگیم نه فردی که به فرض آیلتس داره خیلی راحت می‌تونه سوئیچ کنه به زبان فارسی بدون هیچ مشکلی...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
طبیعتاً… پس از چه زبونی استفاده کنیم؟ سواحیلی؟
گنوم هم که ترجمهٔ کامل و خیلی خوبی داره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
من وقتی ترجمه میزکارم تا حد خوبی فارسی بشه حتما محیط میزکارم رو فارسی می‌کنم چون برام راحت‌تره. همونطور که زبان محیط گوشی اندرویدیم رو روی فارسی گذاشتم. مگه شما زبان گوشی‌تون رو فارسی نکردین، اگه کردین چرا محیط میزکار کامپیوترتون رو فارسی نمی‌کنید؟

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • Fedora Linux
تا اینجا متوجه میشیم گنوم فارسیش خوبه اما کی دی ای نسخه ی ۶ این اتفاق براش میوفته.

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
اگه خطمون است به چپ نبود، احتمالا از زبان فارسی استفاده می‌کردم، اما متاسفانه خط راست به چپ کل دسکتاپ رو آینه می‌کنه و همه چیز برعکس می‌شه، چند باری یه خودم سختی دادم که عادت کنم، نشد و برگرشتم به انگلیسی.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
متاسفانه خط راست به چپ کل دسکتاپ رو آینه می‌کنه و همه چیز برعکس می‌شه
البته عبارت درست‌تر اینه که جهت میزکار رو «درست» می‌کنه و همه چی می‌ره سر جای خودش :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
نقل‌قول
متاسفانه خط راست به چپ کل دسکتاپ رو آینه می‌کنه و همه چیز برعکس می‌شه
من برای یکی از دوستان، مینت رو فارسی نصب کردم و اوایل می‌گفت که برعکسه. ولی الان می‌گه ویندوز برعکسه 😁
نقل‌قول
من وقتی ترجمه میزکارم تا حد خوبی فارسی بشه حتما محیط میزکارم رو فارسی می‌کنم چون برام راحت‌تره.
و البته این که مینت ترجمه‌ش خیلی ناقصه 🤣
نقل‌قول
مثلا سرچ میکنم فلان چیز چطوری توی kde تغییر بدم، طرف میگه برو اینجا و اینجا و بعد این گزینه رو تغییر بده، خوب واقعا سخته معادل فارسی هی براش پیدا کنم
راهنمای میزکار زیاد ندیدم. بیش‌تر با خط فرمان راهنمایی می‌دن!