سلام
چون کل مطلب را مورد پرسش قرار دادید منهم توضیح در همه ی نکات میدم.
من رفتم به آدرسی که گذاشتین و تاجاییکه سوادم اجازه داد مطالعه کردم و اینجور متوجه شدم که میگه یک نوع ازفایرفاکس استکه نصب نمیشه و مستقلا اجرا میشه درست مثل فایرفاکس پرتابل در ویندوز.
بعد این را پرسیدم که چرا نمیشه خود مرورگر را از سایت موزیلا دریافت و بجای آن فایرفاکسی که فعلا روی لینوکس هست و دیگر آپدیت نمیشه (چون اختیار آپدیتش در کنترل لینوکس قرار گرفته)؛ جایگزین کرد؟ تا خودکار آپدیت بشه و نیازی به updater جداگانه نداشته باشیم.
تشکر.
چون این دوتا فایرفاکس توی قالبهای متفاوتی منتشر شدن. اون که همراه سیستمعامل هست، احنمالا توسط مدیربسته کنترل میشه، فایلهای اون از هم جدا هست، از کتابخانههای اشتراکی استفاده میکنه و ...
در حالی که نسخه appimage فقط یه فایله، کافیه دسترسی اجرایی بهش بدید و بعد اجراش کنید. همین. تقریبا همه چیزهایی که برای اجرا لازم داره همراه خودش هست.
دوم اینکه کرنل لینوکس هیچ ربط مستقیمی به روند بروزرسانی نرمافزارهای نصب شده نداره. وظیفه مدیربسته هست تا اینکارها رو انجام بده.
درسایت دبیان روی هرکدام از لینکهای دانلود که میرم توضیح میاد که برای رایانه های AMD و Intel .
رایانه ی ایشان nvidia هست. کدام یک بکار ایشان میاد؟ یکی باشه که نصبش سرراست و بی دردسر باشه لینکش را لطف کنید. تشکر
دقیقا چی رو میگید؟ من همچین چیزی توی سایت دبیان ندیدم. میتونید لینک اون صفحه رو قرار بدید؟