انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نیازمند آزمایش torctl  (دفعات بازدید: 2035 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
پاسخ : نیازمند آزمایش torctl
« پاسخ #15 : 30 فروردین 1402، 10:46 ب‌ظ »
اره اشاره کردم
خب الان این چه فرقی داره با اون ؟ نمیگم که نرم افزار بی خودیه ولی واقعا کاربرد خاصی نداره!
خب با این روش برای نرم افزار ها اختیاریه استفاده از پروکسی و به راحتی میتونن ازش استفاده نکنن که خیلی هم این اتفاق میوفته.
اما torctl زوری همه رو رد میکنه از تور

آفلاین LegenderYaliRezA88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
  • از دوستاران لینوکس
« پاسخ #16 : 30 فروردین 1402، 10:57 ب‌ظ »
اره اشاره کردم
خب الان این چه فرقی داره با اون ؟ نمیگم که نرم افزار بی خودیه ولی واقعا کاربرد خاصی نداره!
خب با این روش برای نرم افزار ها اختیاریه استفاده از پروکسی و به راحتی میتونن ازش استفاده نکنن که خیلی هم این اتفاق میوفته.
اما torctl زوری همه رو رد میکنه از تور
بله torctl اره ولی میگم tractor رو سورش رو چک کردم از همون پروکسی گنوم استفاده میکنه
It's The legendary alireza138812

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 01 اردیبهشت 1402، 12:48 ق‌ظ »
فرقش رو گفتم دیگه:
دو تا مشکل هست:
۱. یه سری از برنامه‌‌ها مثل تلگرام از تنظیمات پیشکار میزکار استفاده نمی‌کنن. حتا جاوااسکریپت‌هایی که روی مرورگر اجرا می‌شن هم می‌تونن اتصال مسقیم خودشون رو بزنن که از اون استفاده نکنه.
۲. پرس‌وجوهای ساناد به صورت پیش‌گزیده از تور رد نمی‌شه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Full Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
« پاسخ #18 : 01 اردیبهشت 1402، 08:27 ق‌ظ »
گیج شدم! توی کد برنامه از بخش پروکسی گنوم استفاده کرده
یا کار دیگه ای هم میکنه؟
یا من اشتباه میکنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 02 اردیبهشت 1402، 02:25 ق‌ظ »
احتمالاً‌ مشکل این‌جاست که داری به تراکتور فکر می‌کنی. این موضوع در مورد torctl است و هیچ ربطی به تراکتور نداره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Full Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
« پاسخ #20 : 02 اردیبهشت 1402، 08:02 ق‌ظ »
احتمالاً‌ مشکل این‌جاست که داری به تراکتور فکر می‌کنی. این موضوع در مورد torctl است و هیچ ربطی به تراکتور نداره.
اهان حالا گرفتم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 03 اردیبهشت 1402، 07:13 ب‌ظ »
سلام. بنده بررسی کردم متوجه شدم به طور پیش‌گزیده از tor به عنوان TOR_UID استفاده می‌شه. در دبیان کاربر tor وجود نداره و به جاش از debian-tor استفاده می‌شه ولی شما این موضوعو در https://git.launchpad.net/torctl/tree/torctl درستش نکردید. شاید این موضوع در مورد اوبونتو صدق نکنه، اطلاعی ندارم.

با احترام
درسته. این مشکل رو حل کردم و نگارش جدید رو فرستادم بالا که باید تا یکی دو ساعت دیگه بیاد روی lunar. در آزمون‌های خودم که درست بود.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #22 : 09 اردیبهشت 1402، 03:43 ق‌ظ »
از iptables استفاده می‌کنه تا قوانین دیوار‌آتش رو تغییر بده. اگه یه سیستم از یه چیز دیگه، مثلا firewalld، استفاده کنه؛ torctl باعث تداخل نمیشه؟

tor رو با یه پیکربندی دیگه اجرا می‌کنه. در واقع اصلا از پیکربندی خود کاربر استفاده نمی‌کنه.

فکر کنم این مشکلات باید توسط خود توسعه‌دهنده توی کد بالادستی حل بشه؛ نه توسط کسی که داره torctl رو بسته‌بندی می‌کنه.

مدت قابل توجهی هم هست که تغییری توی برنامه ایجاد نشده. توی گیت‌هاب، آخرین commit مربوط به 30 مارچ 2021 هست، بیشتر از 2 سال پیش.
https://github.com/BlackArch/torctl/commit/202e4b2f9a6766b69fd92a2184263d4e8f536256
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 09 اردیبهشت 1402، 12:15 ب‌ظ »
فکر می‌کنم هم iptables و هم firewalld دارن از netfilter لینوکس استفاده می‌کنن.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #24 : 11 اردیبهشت 1402، 07:48 ب‌ظ »
هر دو از netfilter استفاده می‌کنند. ولی یه جایی خوندم استفاده مستقیم از دستور iptables می‌تونه توی کار firewalld اختلال ایجاد کنه.

اینکه torctl کل قوانین دیوار آتش رو ریست می‌کنه و قوانین خودش رو می‌ذاره، می‌تونه توی کار هر دیوار آتشی که توی سیستم تنظیم شده اختلال ایجاد کنه.

شاید بهتر باشه یه پیغام نمایش بده که این ابزار قوانین دیوار آتش رو کلا تغییر میده.
میدونید که زکات علم نشر آن است