انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ناپدید شدن فایل  (دفعات بازدید: 970 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
ناپدید شدن فایل
« : 06 اردیبهشت 1402، 07:33 ب‌ظ »
با سلام،
یکی از مشتری‌ها در خانه بر روی لب تاپی که ویندوز هشت دارد، کارهایش را بر روی Word انجام می‌دهد و سپس آنرا تبدیل می‌کند به فایل pdf و می‌آورد تا من برایش پرینت بگیرم.
ویندوز لب تاپش خراب شده بود و چون فایل موردنظرش را بر روی فلش داشت، آنرا آورد تا برایش ویرایش و سپس پرینت کنم و من هم خواستم با LibreOffice Writer آن فایل را ویرایش کنم ولی LibreOffice Writer آن فایل را نمی‌دانم چرا نشناخت یا من گیج بازی درآوردم و طبق معمول دست و پایم را گم کردم و بناچار چون بتازگی بر روی virt-manager  ویندوز ۷ را برای تست مواردی نصب کرده بودم، خواستم از آنجا نسبت به ویرایش این فایل اقدام کنم بعد از اینکه در virt-manager گزینه مربوط به شناسایی فلش را زدم، ویندوز گفت که فلش را برایت اسکن کنم ؟ گفتم که اینکه سؤال کردن ندارد، عزیزم هر کاری دوست داری بکن. و اون هم زد پدر فایل را درآورد و فایل گم و گور شد، دیگه نه در ویندوز پیدا بود و نه در لینوکس. کلاً گم و گور شد و رفت پیکارش. در سطل آشغال ها هم نبود. دود شد رفت هوا.
و من ماندم و عرق سردی که بر پیشانی ام نشسته بود که جواب این بنده خدا را حالا چی بدهم!!
خدا بگم چیکارت بکنه دانیال!

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : ناپدید شدن فایل
« پاسخ #1 : 06 اردیبهشت 1402، 07:55 ب‌ظ »
اول از اینکه این اتفاق بخاطر شما و ویندوز هست. به کسی ربطی نداره(اتفاق افتادنش).
برید در قسمت ویروس کش و ببینید که اکشنی نداره؟
اگه با لینوکس و با دستور
ls -aاون فایلو پیدا نکردید که خدا رحمتش کنه و فکر هم نکنم که بشه با testdisk پیداش کرد ولی اگه فایلای طرف رو ویندوزش رمز گذاری نشده با فلش بوتیل میشه به فایلاش دسترسی پیدا کرد
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #2 : 06 اردیبهشت 1402، 08:49 ب‌ظ »
با testdisk اسکن کن شاید پیداش کنه:)
ولی من همیشه به آشناهام می گم که کل علوم کامپیوتر رو هکرها درست کردند که با کامپیوتر بازی کنند و کامپیوترها یک جور اسباب بازی بزرگسالانه هست پس برای کارهای جدی بهش اعتماد نکنید! چون کامپیوتر اهل شوخی و کول بودنه!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #3 : 06 اردیبهشت 1402، 09:26 ب‌ظ »
۱-
وقتی فردی می‌آید و می‌خواهد مطلبی را برایش در واژه پرداز بنویسم و فایلش را می‌خواهد، با چه فونتی در LibreOffice Writer  بنویسم و با چه فرمتی ذخیره اش کنم تا بتواند بدون مشکل در سایر سیستم‌ عامل ها و  سایر نرم‌افزار ها از آن استفاده کند؟

۲-
بعد از رفتن ایشان خواستم با فلش مموری خودم همین کارها را بکنم ولی فلش مموری خودم read only شد. فکر کنم در virt-manager و کار با گزینه شناساندن فلش مموری خیلی بایستی دقت بکنیم. مجبور شدم فلش مموری خودم را از نو فرمت کنم.
خلاصه نفهمیدم آخر سر مشکل از ویندوز است یا virt-manger یا من دستپاچه.

۳-
بنظرتان، وقتی یک فردی فلش مموری که حاوی فایل‌هایی است بدهد تا کارهایی انجام بدهیم، چه کار بکنیم اصولی‌تر است تا اینکه خدای نکرده دچار دردسر نشویم. فکر نکنم کار درستی باشد به غریبه ای که بالای سرت ایستاده تا کارش را راه بیاندازی این را بگوییم که:
با اجازه یک کپی از فایل هایت را بزنم به سیستم خودم.
سر در نمی آورم!

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #4 : 06 اردیبهشت 1402، 10:13 ب‌ظ »
نقل‌قول
سر در نمی آورم!
این حرفت اعدام داره با حبس ابد.(زجر کش هم خوبه)
فقط از اون فایلی که می‌خوای پرینتش بگیری اونو کپیش کن در سیستمت و وقتی کارتم هم تمام شد حذفش کن
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 07 اردیبهشت 1402، 01:15 ق‌ظ »
۱-
وقتی فردی می‌آید و می‌خواهد مطلبی را برایش در واژه پرداز بنویسم و فایلش را می‌خواهد، با چه فونتی در LibreOffice Writer  بنویسم و با چه فرمتی ذخیره اش کنم تا بتواند بدون مشکل در سایر سیستم‌ عامل ها و  سایر نرم‌افزار ها از آن استفاده کند؟
از قالب odt استفاده کن و حتماً تو ویژگی‌های پرونده، قلم‌ها رو به پرونده پیوست کن

۲-
بعد از رفتن ایشان خواستم با فلش مموری خودم همین کارها را بکنم ولی فلش مموری خودم read only شد. فکر کنم در virt-manager و کار با گزینه شناساندن فلش مموری خیلی بایستی دقت بکنیم. مجبور شدم فلش مموری خودم را از نو فرمت کنم.
خلاصه نفهمیدم آخر سر مشکل از ویندوز است یا virt-manger یا من دستپاچه.
فکر می‌کنم مشل باید از ویندوز داخل مجازی‌ساز باشه.

۳-
بنظرتان، وقتی یک فردی فلش مموری که حاوی فایل‌هایی است بدهد تا کارهایی انجام بدهیم، چه کار بکنیم اصولی‌تر است تا اینکه خدای نکرده دچار دردسر نشویم. فکر نکنم کار درستی باشد به غریبه ای که بالای سرت ایستاده تا کارش را راه بیاندازی این را بگوییم که:
سر در نمی آورم!
اون پرونده رو روی رایانهٔ خودت کپی کن فقط و بعدش هم پاکش کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #6 : 07 اردیبهشت 1402، 09:22 ب‌ظ »
۱-

حتماً تو ویژگی‌های پرونده، قلم‌ها رو به پرونده پیوست کن

بلد نیستم.

۲-
فرض کنید دو تا فایل با نام متفاوت ولی با محتوای یکسان داشته باشیم مثلاً 
a.odt  و  b.odt

فایل a.odt  را بوسیله نرم افزاری فقط باز می‌کنیم وهیچ تغییری در آن نمی‌دهیم در این حالت باز شده این فایل بوسیله نرم‌افزار  آیا تفاوتی با فایل دیگر یعنی b.odt  خواهد داشت؟
وقتی فایل باز است یعنی چه و  وقتی که فایل بسته است یعنی چه؟
آیا باز بودن یا بسته بودن فایل تنها یک اطلاق کلامی است که ما می‌دهیم یا اینکه واقعاً یک اتفاقی برای فایل می افتد؟

۳-
مثلاً در یک فلش مموری چهار تا فایل داشته باشیم و این را وصل کنیم به سیستم کامپیوتری، در حالت mount  بودن فلش مموری، اگر هیچ یک از این فایل‌ها را باز نکنیم آیا سیستم عامل حتی درحالتی که این فایل ها توسط هیچ نرم افزاری بازنشده اند و به اصطلاح بسته هستند باز توانایی ایجاد تغییر و سایر عملیات دیگر بر روی آن‌ها را دارد.( منظورم بغییر از حذف کردن و تغییر نام  می باشد.)
یعنی تا زمانیکه فایل‌ها را توسط نرم افزاری باز نکنیم، خیالمان راحت باشد که سیستم عامل نمی‌تواند سر به سر فایل‌ها بگذارد؟!
آیا تا زمانی که فایل بسته باشد می‌توان این اطمینان خاطر را داشته تا زمانیکه از گزینه حذف استفاده نکرده ایم، فایل مان صحیح و سالم خواهد ماند؟

۴-
فرض کنید که یک ثبت نام اینترنتی و یا یک پرداخت اینترنتی در سیستممان مثلاً در مرورگری انجام داده‌ایم در لحظه قبل از اینکه ما از گزینه ذخیره کردن سند ثبت نام یا  پرداخت موفق و ... استفاده نماییم، به عللی مانند قطع برق یا خطای انسانی و غیره سیستم خاموش بشود یا اینکه دستمان بخورد و مرورگر را ببندیم.
آیا راهی وجود دارد؟
بانک ها چکار می‌کنند که در این زمینه هیچ مشکلی ندارند؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 08 اردیبهشت 1402، 03:02 ق‌ظ »

بلد نیستم.
تصویر پسوست رو ببین

فایل a.odt  را بوسیله نرم افزاری فقط باز می‌کنیم وهیچ تغییری در آن نمی‌دهیم در این حالت باز شده این فایل بوسیله نرم‌افزار  آیا تفاوتی با فایل دیگر یعنی b.odt  خواهد داشت؟
خیر

مثلاً در یک فلش مموری چهار تا فایل داشته باشیم و این را وصل کنیم به سیستم کامپیوتری، در حالت mount  بودن فلش مموری، اگر هیچ یک از این فایل‌ها را باز نکنیم آیا سیستم عامل حتی درحالتی که این فایل ها توسط هیچ نرم افزاری بازنشده اند و به اصطلاح بسته هستند باز توانایی ایجاد تغییر و سایر عملیات دیگر بر روی آن‌ها را دارد.
بله. تواناییش رو داره. ولی این که کاری بکنه یا نه، به خودش مربوطه

فرض کنید که یک ثبت نام اینترنتی و یا یک پرداخت اینترنتی در سیستممان مثلاً در مرورگری انجام داده‌ایم در لحظه قبل از اینکه ما از گزینه ذخیره کردن سند ثبت نام یا  پرداخت موفق و ... استفاده نماییم، به عللی مانند قطع برق یا خطای انسانی و غیره سیستم خاموش بشود یا اینکه دستمان بخورد و مرورگر را ببندیم.
آیا راهی وجود دارد؟
بانک ها چکار می‌کنند که در این زمینه هیچ مشکلی ندارند؟
نفهمیدم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #8 : 08 اردیبهشت 1402، 08:26 ق‌ظ »
فرض کنیم، مشتری مراجعه می‌کند تا برایش ثبت نام کتب درسی، کنکور سراسری، خودرو و ...  انجام بشود، اینکار را می خواهیم بر روی سیستم کامپیوتری و مثلاً در مرورگر فایرفاکس انجام دهیم.
 در پایان اکثر ثبت نام ها معمولاً کادری در مرورگر باز می‌شود که می‌گوید ثبت نام فرد موردنظر با فلان مشخصات با موفقیت به انجام رسیده است.
یا مشتری مراجعه می‌کند تا برایش در موردی پرداخت اینترنتی انجام بگیرد، مثلاً عوارض سالانه خودرو ، عوارض آزاد راه، عوارض ملک، عوارض خروج از کشور و ... اینکار معمولاً بصورت پرداخت اینترنتی انجام می‌گیرد که از طریق وارد کردن مشخصات کارت بانکی و همچنین رمز پویا انجام می گیرد، بعد از پرداخت در سیستم و از طریق مثلاً مرورگر فایر فاکس، کادری باز می‌شود که می‌گوید پرداخت اینترنتی با فلان مشخصات با موفقیت انجام پذیرفته است.
اگر این پرداخت در دستگاه کارتخوان انجام گرفته باشد، در صورت وقوع مشکل مثلاً بعلت اتمام کاغذ کارتخوان مشکلی نیست، می‌توان در منوی کارتخوان به قسمت گزارش تراکنش و سپس آخرین تراکنش مراجعه نموده و دوباره پرینت دریافت نمود.
ولی همین عمل پرداخت اگر از طریق کامپیوتر و مثلاً مرورگر فایر فاکس توسط پرداخت اینترنتی انجام بگیرد، در صورت وقوع مشکل چه می‌شود کرد؟
در کلیه موارد بالا بایستی یک پرینت از این عمل موفقیت آمیز به مشتری داده شود، منظور من این است که قبل از اینکه ما موفق به پرینت گرفتن از این صفحه عملیات موفق آمیز در مرورگر فایر فاکس بشویم، اگر بهر دلیلی مثلاً برق برود و سیستم خاموش بشود و یا دستمان بخورد و مرورگر فایر فاکس بسته شود، چون داده‌های ذخیره نشده روی درایو  بصورت دایمی قرار نمی‌گیرند، بلکه در یک بافر ذخیره می‌شوند.
 دیگر جایی دستمان بند نیست؟!

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #9 : 08 اردیبهشت 1402، 08:48 ق‌ظ »
نه جایی دستت بند نیست مگر سایت خودش مراحل رو ردگیری کنه و ثبت کنه که تا چه مرحله ای رفتی. (که سایتهای دولتی بعید می دونم همچین کاری بکنند وتوی مرورگر هم دخیره نمی شه) ولی برای پرداخت های اینترنتی که اگر سایت پرداخت رو تایید نکرده باشه پول برمی گرده. واگر تایید کرده باشه مبلغ بدهی باید صفر شده باشه. و اگر مبلغ کم شد و بدهی صفر نشد باید بری پیگری کنی. (احتمالش خیلی کمه) درمورد سایت ها اینطوری درنظر بگیر که تا وقتی داخل سایت هستی و اینترنتت وصل هست نرم افزار سایت کار می کنه وقتی ارتباطت با سایت به هردلیلی قطع بشه انگار نرم افزار سایت رو بستی! و از اون مرحله جلوتر نمی ره. کلا بخواهی حساب کنی این جزو هزینه های شغلی در نظر بگیر و بخشی از مبلغی که از مشتری می گیری باید ابن هزینه رو جبران کنه.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #10 : 09 اردیبهشت 1402، 07:18 ب‌ظ »

ببخشید، نمی دانم چرا مال من درست در نمی آید؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 09 اردیبهشت 1402، 07:48 ب‌ظ »
چون داری توی safe mode بازش می‌کنی. اون‌جا هیچ قلمی اعمال نمی‌شه.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #12 : 09 اردیبهشت 1402، 07:56 ب‌ظ »
فرقی نکرد.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #13 : 09 اردیبهشت 1402، 09:12 ب‌ظ »
آقای بهزادی،
یک زحمتی برایتان داشتم.
فونتی که من در تست بالا استفاده کرده بودم یک فونت خارج از مخازن بود که در پوشه fonts. در دایرکتوری home کاربری ام بکار برده بودم.
برای اطمینان خاطر این عملیات را با فونت درون مخازن رسمی دبیان انجام دادم ولی نتیجه همان بود، این الحاق بدرستی صورت نمی گیرد.

اگر وقت داشتید مراحل پایین را لطفاً بروید و نتیجه کارتان را با نتیجه من مقایسه بفرمائید:

۱- نصب بسته fonts-farsiweb  از مخازن رسمی دبیان تا قلم homa به لیست فونت‌های سیستم اضافه شود.
۲- انتخاب قلم homa  برای نوشتن کلمات : انجمن‌های فارسی اوبونتو
۳-اسکرین شات گرفتن از این صفحه برای مقایسه با نتیجه بعدی.
۴- همانطور که فرموده بودید، پیوست کردن قلم ها به پرونده .
۵- ذخیره پرونده.
۶- حذف بسته  fonts-farsiweb با دستور زیر:

sudo apt purge  fonts-farsiweb  --auto-remove

۷- الان بایستی قلم homa از لیست قلم های   LibreOfficeWriter حذف شده باشد، اگر فایلی را که ذخیره کرده‌اید را باز کرده‌ و نگاه کنید، می‌بینید که متفاوت از  اسکرین شاتی که گرفته‌اید می باشد!

اگر جایی بنظرتان اشتباه کرده ام، لطفا بفرمائید تا تصحیح شود.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 10 اردیبهشت 1402، 10:50 ق‌ظ »
درسته. برای من هم این مشکل وجود داره در نگارش جدید؛ در حالی که قبلاً درست بود. این رو به لیبره‌آفیس گزارش بدید لطفاً