انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بروزرسانی firmware با PDA/CSC متغیر در سامسونگ (حل شد)  (دفعات بازدید: 908 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
سلام دوستان.
خب من دستگاهم سامسونگه، بوتلودرش باز شده، روته و بنابراین به‌طور خودکار براش بروزرسانی نمیاد.
گوشی من برای کشور اماراته و الان که بروزرسانی اندروید ۱۲ براش اومده می‌خوام با firmware بروزش کنم؛ اما برای شماره PDA/CSC مختص گوشی من بروزرسانی نیومده. نرم‌افزار Phone Info بهم می‌گه که بروزرسانی firmware برای دستگاهت وجود داره از کشور امارات، اما کد CSC‏،‏ ‏PDA و بوتلودرش فرق می‌کنه و کد جدیدی داره.

سوال اینجاست که می‌شه نصبش کرد و مشکلی ایجاد نمی‌کنه این جریان؟ آیا اگر در Odin هنگام نصب بروزرسانی گزینه Home CSC رو به‌جای CSC انتخاب کنم می‌شه بدون پاک شدن اطلاعات بروزرسانیش کرد؟

‏کد PDA فعلی: A032FXXS2AVJ2
کد PDA جدید: A032FXXU2BWC3
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1402، 08:47 ق‌ظ توسط behzad1 »

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : بروزرسانی firmware با PDA/CSC متغیر در سامسونگ
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1402، 01:45 ق‌ظ »
سلام

قسمت‌های آخر کد csc توی نسخه‌های مختلف رام فرق داره و عادیه؛ ولی در مورد شما، این تفاوت از وسط‌های کد شروع میشه.
چون قسمت قابل توجهی از کد csc فرق داره اگه به اون نسخه بروزرسانی کنید؛ ممکنه مودم گوشی دیگه نتونه به شبکه موبایل ایران وصل بشه. (احتمالا با نصب رام قبلی درست میشه)

می‌تونید قبل از شروع به کار، یه پشتیبان از رام فعلی بگیرید تا اگه بعدا مشکلی پیش اومد، بتونید به شرایط قبل برگردید.
از پارتیشن efs و modem هم پشتیبانی بگیرید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
پاسخ : بروزرسانی firmware با PDA/CSC متغیر در سامسونگ
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1402، 05:43 ق‌ظ »
سلام.
از راهنماییتون ممنونم جناب دراگون
من بعداً رفتم و در سایت سامسونگ نگاه کردم و دیدم کداش تغییر کرده برای بروزرسانی، همچنین گوشی برادرمم همینه و کداش مثل اینه بنابراین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
فقط اطلاعات داخل گوشی با این کار نمی‌پره دیگه؟ مطمئن باشم؟

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
با Odin آپدیت کردم و حل شد.
می‌خواستم لینیج اواس رو روی DSU Loader بیارم بالا که پیش نیازش برای گوشی من اندروید ۱۲ بود.
ممنون از همه.

ویرایش: آپدیت جدید خیلی خیلی مسخره است و پر باگه به‌طوری که با تغییر یه گزینه در گزینه‌های توسعه‌دهنده، Systemui بوت‌لوپ می‌شه و مجبور شدم با adb اون تنظیمو برگردونم به حالت قبل!
اگه بشه حتماً gsi نصب می‌کنم.
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1402، 10:00 ق‌ظ توسط behzad1 »

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
DSU Sideloader برای من یبارم نشد کار کنه! اگه میخواین، از اطلاعاتتون بگذرید و یبار gsi نصب کنید (:

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
DSU Sideloader برای من یبارم نشد کار کنه! اگه میخواین، از اطلاعاتتون بگذرید و یبار gsi نصب کنید (:
روی یوتوب یه ویدئو دیدم که طرف روی مدل گوشی من بالا آورد، حالا تست می‌کنم خبر میدم.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
خب، DSU Loader با موفقیت کارشو انجام داد و تونستم یه gsi به نام crDroid واسه تست بالا بیارم (و بعدشم می‌خوام لینیج رو تست کنم). البته اولش حداقل 40 درصد فضای خالی می‌خواست و نصب نمی‌شد که با افزونهٔ gsid اون رو به 20 درصد تغییر دادم. به‌نظر همه‌چی درست کار می‌کنه حتی هنذفری بلوتوثی، فقط نمی‌دونم چرا کنار آیکون آنتن سیم‌کارت علامت تعجب زده، در صورتی که به خوبی کار می‌کنه و خودشم داره می‌گه وصله!

پ.ن: حالم از این متریال یوآی جدید با اون دکمه‌های گنده‌ش به هم می‌خوره!
پ.ن۲: اون‌قدر آزادی و حق انتخاب داد که من سرگیجه گرفتم و ازش اومدم بیرون :‌)‌)
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1402، 02:27 ب‌ظ توسط behzad1 »

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
خب خیلیم عالی!
اون علامت تعجب عادیه، وقتی اینترنت همراه روشن نباشه اونو نشون میده فکر کنم (:

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *