اعصاب نداریدا ؟ فکر کنم ارسال قبلی من رو ندیدید هم فکر کردم هم کمی عمل تم در ظاهر بهتری پیدا کردم هم سه افزونه ای که فکر میکنم مشابه افزونه مشکل دار فعلی باشه :
چرا، اعصاب دارم، ولی اینکه یه چیزی توی اینترنت پیدا کنید، بدون بررسی اینجا لینک بدید، کمکی نمیکنه. اینکه بگید شروع کنیم، بعدا یه فکری براش میکنیم هم همینطور. بجای تز دادن، میشه کمی وقت گذاشت و کار انجام داد.
این Theme فعلیه: لینک
اگر کسی دوست داره، میتونه اون رو با نسخهٔ ۲.۱ سازگار کنه که بتونیم از نسخهٔ جدیدتر استفاده کنیم. گزینهٔ بهترش اینه که از لحاظ ظاهری هم اون رو با پوستهٔ اصلیمون سازگار کنه: لینک
کار دیگهای که نیاز به پشتیبانی داره، ساختن یک رابط با پوستهٔ اصلی برای OpenLDAP است.
کار دیگه همونطور که بالاتر گفتم، میتونه دوبارهنویسی ماژول MediaWiki باشه.
اره نرفتم کد رو نخوندم یا اینکه مدیر انجمن اوبونتو نیستم که بیام تم رو نصب و امتحان کنم اما میدونم این روی ۲.۱ جواب میده اما تم فعلی خیر . مشکل همین تم فعلیه ! از ظاهر فسیلش که بگذریم نمیشه در حال حاضر با این فونت و عدم واکنشگرا بودن کنار اومد ! من یا هیچ کدوم از این 25000 کاربر برامون اهمیت نداره که اون پایین کنار اس ام اف به جای ۲.۰ ۲.۱ باشه !
جون هرکی دوست دارید از خیر این تم کنونی بگذرید ! میخاین همگام با اوبونتو باشه ؟ اون دونه های قهوه این نارنجی پرتقالی این لوگو چند رنگ مال قبل ۲۰۱۰ بود !
ببخشید دارم بحث میکنم باهاتون «من» اگه میتونستم افزونه رو بازنویسی کنم اینجا بحث نمیکردم . من کل توانم این بوده که چیزی رو توی اینترنت پیدا کنم و بدون برسی لینک بدم ! و به وظیفه ای که برای خودم میدونستم عمل کردم . شما هم بجای اینکه با لفض همینه که هست و مشکل دارید برید به smf بگید یک تاپیک به این 48960 موضوع اضافه کنید و با استفاده از کاربران قدمی برای پیشرفت انجمن بردارید
یکی میتونه یک چیزی تو اینترنت پیدا میکنه بدون برسی قرار میده . یکی میتونه برسی میکنه یکی بازنویسی میکنه یکی تم رو درست میکنه ! جدا توقع ندارید که یک منجی از فوتر سایت اویزون بشه یهو کل سایت رو نور برداره بعد همه کار ها رو انجام بده که ؟
اگه بد میگم که موضوع رو قفل کنید بریم دنبال کار و زندگیمون انگشتام درد گرفت