0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بخایم از بیخ یه انجمن جدید بزنیم کلی طراحی و... به علاوه انتقال داده های قدیمی به جدید و....
من متوجه نمیشم خب اگر مدیریت فعلی وقت انتقال انجمن رو ندارن خب به چند نفر دیگه بگن که انتقال بدن!!
احتمالا phpBB مناسبتر باشه. Discourse با Ruby نوشته شده و این موضوع رو کمی مشکل میکنه.
وردپرس برای صفحهٔ اصلی انجمن که قراره ۶ ماهی یک بار بروزرسانی بشه، گزینهٔ خوبی نیست.
نقلقول از: alireza138812 در 23 خرداد 1402، 12:54 بظمن متوجه نمیشم خب اگر مدیریت فعلی وقت انتقال انجمن رو ندارن خب به چند نفر دیگه بگن که انتقال بدن!!قدم اول اینه که این کد رو برای Discourse یا phpBB بنویسید:https://gitiwatari.com/ubuntu-ir/SMFAuthالبته قشنگترش اینه که یک رابط کاربری برای OpenLDAP بنویسیم و ثبتنام در اون انجام بشه و بعد توسط دو تا Plugin توی MediaWiki و Discourse یا phpBB کار احراز هویت رو انجام بدیم. چون کسی به عهده نگرفتش، من خودم این قسمت رو شروع کردم که بخاطر زمان محدودم، هنوز تموم نشده.
نقلقول از: nixoeen در 23 خرداد 1402، 02:32 بظنقلقول از: alireza138812 در 23 خرداد 1402، 12:54 بظمن متوجه نمیشم خب اگر مدیریت فعلی وقت انتقال انجمن رو ندارن خب به چند نفر دیگه بگن که انتقال بدن!!قدم اول اینه که این کد رو برای Discourse یا phpBB بنویسید:https://gitiwatari.com/ubuntu-ir/SMFAuthالبته قشنگترش اینه که یک رابط کاربری برای OpenLDAP بنویسیم و ثبتنام در اون انجام بشه و بعد توسط دو تا Plugin توی MediaWiki و Discourse یا phpBB کار احراز هویت رو انجام بدیم. چون کسی به عهده نگرفتش، من خودم این قسمت رو شروع کردم که بخاطر زمان محدودم، هنوز تموم نشده.قدم دوم؟بعدم حتماً باید فروم به ویکی وصل باشه؟!
بعدم حتماً باید فروم به ویکی وصل باشه؟!
نقلقول از: hartin در 23 خرداد 1402، 12:52 بظبخایم از بیخ یه انجمن جدید بزنیم کلی طراحی و... به علاوه انتقال داده های قدیمی به جدید و....طراحیِ چی؟ آمادهش زیاده! انتقالِ داده هم نیاز نیست، اینجا ارجاع میزنیم به انجمن جدید و هر کی اومد دوباره ثبتنام میکنه.-ولی آقا دانیال، اگه به شماها باشه قطعاً یه راهی بلدین که جستجوها نره تو دیوار!
بنظرم ارزش نداره این کارِ پورت کردن و… و تهش میدونم که کسی وقتشو از سر راه نیاورده که بشینه اینجا رو مفتی بهبود بده؛ وقتی کلی کار دیگه هست که باعث پیشرفتتون میشهاز ویکی صرف نظر کنید.