انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست پیشنهاد دادن یک فیلترشکن خوب برای اوبونتو ۲۲.۰۴  (دفعات بازدید: 2245 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام دوستان خوب و قدیمی جامعه کاربران لینوکس.

بنده بالای ۱۲سال تجربه کار با لینوکس دارم، و قبل از شروع مشغله های زندگیم خیلی فعال توی همین انجمن هم بودم که نمیتونم به یوزر قبلیم دسترسی پیدا کنم به دلیل گم شدن ایمیل و... اسم یوزر رو هم گذاشتم یک پیشنهاد/انتقاد دهنده چون احتمالا بعد از دستیابیم به فیلترشکن میخوام یک پیشنهاد خوب اینجا ارسال کنم. از بحث اصلی خارج نشم؛
همونطور که همه میدونیم ridanbe.net !  ](*,) :P ;D متاسفانه، من چند سالی توی دنیای کامپیوتر و وبمسترینگ کم کار بودم و الان که برگشتم اول که دیدم نت ملی چقدر محدودیت داره بعدش تحقیق کردم و پی بردم چجور محدودیتهایی داره و از لحاظ شبکه چقدر پیچیده و متاسفانه حرفه ای هست پیش خودم گفتم اینا اصن معلوم نیست چقدر پول دادن که اینجور سیستم فیلترینگی از چین خریدن!  :-X
این متن هارو اگه لازم دیدین مدیران محترم لطفا حذف کنید فقط لطفا و خواهشا مثل قدیم که زیاد گیر به اینجور تاپیک ها نمیدادید و حذف نمیکردید لطفا اینو هم حذف نکنید تا به یه همنوع/هم وطن/لینوکس کار کمک کنید تا انشاالله شاید این تاپیک کمکی بشه به بقیه عزیزان لینوکسی که بخوان فیلترشکن روی سیستم کلاینت خودشون راه بندازن.
اگه از قبل یک فیلترشکن خوب تاپیکی داره لطفا لینک بدید اگه نه خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید.
مثلا من https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=154575.0 رو دیدم که نمیدونم اصلا کار میکنه یا نه که پیگیر نصب اون روی ۲۲.۰۴ شم...

و راستی، سایت گنوم واقعا فیلتر شده!؟ ??? هر عزیزی خواست به این پست جوابی بده لطف کنید یه نگاه به gnome.org بندازید ببینین براتون باز میشه؟!

خیلی ممنون.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
نه برای من فیلتر نیستش - بعدشم دوست عزیز من از تور استفاده میکنم فعلا یوتیوب و چندین سایت ممنوعه رو باز میکنه مشکلی ندارم در ضمن من دبیان پایدار ۱۱.۷ استفاده میکنم روی ابونتو رو خبر ندارم والله
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
سلام. چهارتا کلیک و نصب کردن که کاری نداره که برای هر کلاینت، یه تاپیک راه بندازیم. نهایتاً داخل اینترنت جستجو کن.
برای عبور از فیلترینگ هم من از Nekoray استفاده می‌کنم که پروتکل‌های زیادی رو پشتیبانی می‌کنه، کانفیگ هم می‌تونی از تلگرام یا جاهای دیگه گیر بیاری. سایت گنوم هم خیلی از مواقع بالا نمیاد تو ایران.

نه برای من فیلتر نیستش - بعدشم دوست عزیز من از تور استفاده میکنم فعلا یوتیوب و چندین سایت ممنوعه رو باز میکنه مشکلی ندارم در ضمن من دبیان پایدار ۱۱.۷ استفاده میکنم روی ابونتو رو خبر ندارم والله
اوبونتو خودش دبیانه. تور هم روی خیلی از توزیع‌های گنو/لینوکسی راحت نصب می‌شه.

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
نقل‌قول
سلام. چهارتا کلیک و نصب کردن که کاری نداره که برای هر کلاینت، یه تاپیک راه بندازیم. نهایتاً داخل اینترنت جستجو کن.
سلام. بله میدونم، اما مشکل اینجاست که ما توی ایران هستیم و یه مشکل دیگه هم اینکه روی لینوکس هستم و مشخص نیست که چه قندشکنی روی اوبونتو کار میکنه... پس درنتیجه تاپیک رو زدم که بهم اونهایی که کار میکنن رو معرفی کنید و ترجیحا لطف کنید یه لینک از نحوه setup و config اون رو برام بفرستید...
که شما لطف کردید و:
نقل‌قول
برای عبور از فیلترینگ هم من از Nekoray استفاده می‌کنم که پروتکل‌های زیادی رو پشتیبانی می‌کنه، کانفیگ هم می‌تونی از تلگرام یا جاهای دیگه گیر بیاری. سایت گنوم هم خیلی از مواقع بالا نمیاد تو ایران.
nekoray رو معرفی کردید.
ازش روی اوبونتو استفاده میکنید یا یه توزیع دیگه؟
ببخشید سوال میپرسم (با اینکه عیب نیست (ضرب المثل قدیمیمون... :D ) ) ولی میخوام قبل از راه اندازی ازش مطمئن شم که قرار نباشه اضافه کاری کنم.

خیلی ممنون از پاسخ هر دو عزیز.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
[quote
ببخشید سوال میپرسم (با اینکه عیب نیست (ضرب المثل قدیمیمون... :D ) ) ولی میخوام قبل از راه اندازی ازش مطمئن شم که قرار نباشه اضافه کاری کنم.
از دبیان استفاده می‌کنم و همونطور که گفتم، اوبونتو برپایۀ دبیان هست و نرم‌افزارهای دبیان می‌تونن روی اوبونتو هم نصب بشن.
نیازی نیست کار خاصی بکنید. فقط چون nekoray داخل مخازن دبیان نیست، باید فایل deb. رو دستی از صفحۀ گیت‌هابش دانلود و نصب کنید. (نصب نرم‌افزار خارج از مخازن در کل پیشنهاد نمی‌شه، ولی در این مورد چاره‌ای نیست)

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
[quote
از دبیان استفاده می‌کنم و همونطور که گفتم، اوبونتو برپایۀ دبیان هست و نرم‌افزارهای دبیان می‌تونن روی اوبونتو هم نصب بشن.
نیازی نیست کار خاصی بکنید. فقط چون nekoray داخل مخازن دبیان نیست، باید فایل deb. رو دستی از صفحۀ گیت‌هابش دانلود و نصب کنید. (نصب نرم‌افزار خارج از مخازن در کل پیشنهاد نمی‌شه، ولی در این مورد چاره‌ای نیست)
عزیز دل برادر! من جایی که توی پست اولم اشاره کردم بالای ۱۲سال تجربه با لینوکس دارم (البته بگم که اینو از ادعا عرض نکردم فقط گفتم که بگم بی تجربه نیستم و با لینوکس و یونیکس خیلی کار کردم و نیازی نیست مثلا راهنمایی مبتدیانه کنید، مدیریت سرور، کلاه سفید بودم و هستم، و غیره...) پس وقتی شما به من میگید اوبونتو همون دبیان هست، دو نکته لازم هست در جواب بگم؛ اولا که اوبونتو یک توزیع برای خودش هست، دبیان هم یکی برای خودش، و صحیحش میشه اوبونتو بر پایه دبیان هست. و نکته دوم هم اینکه خودم میدونم عزیز؛ این حرفتون باعث شد بهم یکم بربخوره. من والله از روی ادعا یا دروغ نگفتم وقتی گفتم بالای ۱۲سال تجربه، حدود ۱۵سال.
به هر حال خیلی ممنون بابت راهنماییتون و nekoray رو امتحان میکنم انشاالله که جواب میده. امیدوارم از حرف های بالا ناراحت نشده باشین یا برداشت اشتباه نکرده باشین من فقط اینا رو گفتم که روشن سازی کنم.
شما میشه لطف کنید یه سایت یا گروه تلگرام یا هرچیزی برای پیدا کردن سرور هایی که توی ایران کار کنن برای v2rayng بهم معرفی کنید؟ که توی nekoray ازشون استفاده کنم؟ خیلی خیلی ممنون.
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1402، 02:41 ب‌ظ توسط A-Suggester »

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
من سعی می‌کنم پاسخی بدم که در آینده که یک فرد مبتدی به اینجا رجوع می‌کنه بهتر بفهمه چی به چیه جریان، و خب من نمی‌دونستم شما تا چقدر می‌دونید و تجربه دارید، چون زمان استفاده چیزی رو اینجا مشخص نمی‌کنه. به هر حال اگه ناراحت شدید من عذر می‌خوام.

برای کانفیگ‌ها اگه تبلیغ نباشه:
https://t.me/Outline_Vpn
https://t.me/kiava
https://t.me/therealaleph

آفلاین Mahdi_RAM

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
یه مشکل دیگه هم اینکه روی لینوکس هستم
چرا  این رو یه مشکل میدونید؟

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
نقل‌قول
من سعی می‌کنم پاسخی بدم که در آینده که یک فرد مبتدی به اینجا رجوع می‌کنه بهتر بفهمه چی به چیه جریان، و خب من نمی‌دونستم شما تا چقدر می‌دونید و تجربه دارید، چون زمان استفاده چیزی رو اینجا مشخص نمی‌کنه. به هر حال اگه ناراحت شدید من عذر می‌خوام.

برای کانفیگ‌ها اگه تبلیغ نباشه:
https://t.me/Outline_Vpn
https://t.me/kiava
https://t.me/therealaleph
درسته که زمان میتونه چیزی رو مشخص نکنه، ولی بستگی به نوع آدمش داره (نوع شخص؛ هوش و ذکاوت فرد و نوع زندگی و مشغله های زندگی فرد...) و بسته به اون زمان طی شده هم داره... مثلا به نظر من ملانصرالدین هم بود با ۱۵سال تجربه مدیریت سرور و دسکتاپ دیگه هکر از نوعی که اریک ریموند هکر رو تعریف میکنه یا از همون نوعی که همه میشناسن که در مورد من کلاه سفید بودنه میشد این شخص! من فکر کنم بد گفتم توی پست اول و باعث سوتفاهم برای هر دومون شد، منم عذرخواهی میکنم. و بابت لینک ها هم خیلی ممنون.

نقل‌قول
چرا  این رو یه مشکل میدونید؟
یه مشکل نیست. منظورم اینه که لینوکس ازونجایی که به راحتی ویندوز یا اندروید نمیشه روش هرچیزی رو بالا آورد. وگرنه روی لینوکس بودن مشکل نیست که هیچ، بهترین مزیت هست. اینو خودمون لینوکسی ها درک میکنیم... :D ;)

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
نقل‌قول
درسته که زمان میتونه چیزی رو مشخص نکنه، ولی بستگی به نوع آدمش داره (نوع شخص؛ هوش و ذکاوت فرد و نوع زندگی و مشغله های زندگی فرد...) و بسته به اون زمان طی شده هم داره... مثلا به نظر من ملانصرالدین هم بود با ۱۵سال تجربه مدیریت سرور و دسکتاپ دیگه هکر از نوعی که اریک ریموند هکر رو تعریف میکنه یا از همون نوعی که همه میشناسن که در مورد من کلاه سفید بودنه میشد این شخص! من فکر کنم بد گفتم توی پست اول و باعث سوتفاهم برای هر دومون شد، منم عذرخواهی میکنم. و بابت لینک ها هم خیلی ممنون.
البته اینم در نقل از متن خودم بگم که قبول دارم مثه قدیم حرفه ای نیستم چون هم بعضی چیزا یادم رفته (چیزای پیچیده) و هم سن که میره بالاتر دیگه همه چیز مثل قدیم نیست برای آدم، مثلا همین پست اگه قدیما بود خودم با یه گوگل و با تجربه و اطلاعاتی که از شبکه و خود لینوکس دارم خودم مشکلم رو حل میکردم ولی الان به کمک شما نیاز دارم که بازم عذر میخوام من کلا بعضی وقتا بد منظورم رو انتقال میدم مخصوصا وقتی که تازه از خواب بلند شدم (پست اول... ;D )

الان من nekoray رو نصب کردم، از outline_vpn یه سرور به سیستمم اضافه کردم اما توی log هی ارور میده failed میشه و...:
2023/06/09 13:00:12 [Warning] [1472814646] app/proxyman/outbound: failed to process outbound traffic > proxy/http: failed to find an available destination > common/retry: [dial tcp: lookup vless on 127.0.0.53:53: server misbehaving] > common/retry: all retry attempts failed
2023/06/09 13:00:12 tcp:127.0.0.1:51870 accepted [tcp:***:80] tcp:***.com:80 [socks-in -> proxy]
2023/06/09 13:00:13 [Warning] [4097048249] app/proxyman/outbound: failed to process outbound traffic > proxy/http: failed to find an available destination > common/retry: [dial tcp: lookup vless on 127.0.0.53:53: server misbehaving] > common/retry: all retry attempts failed
باید تنظیمات خاصی اعمال کنم توی nekoray برای اینکه در ایران هستم یا این سرور مشکل داره؟
چون توی اندروید با اپ v2rayng که این سرور رو امتحان میکنم مشکلی نداره و وصل میشه و سایت های فیلتر رو هم بالا میاره... پس سرور مشکلی نداره.

ممنون.
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1402، 04:49 ب‌ظ توسط A-Suggester »

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
الان من nekoray رو نصب کردم، از outline_vpn یه سرور به سیستمم اضافه کردم اما توی log هی ارور میده failed میشه و...:
2023/06/09 13:00:12 [Warning] [1472814646] app/proxyman/outbound: failed to process outbound traffic > proxy/http: failed to find an available destination > common/retry: [dial tcp: lookup vless on 127.0.0.53:53: server misbehaving] > common/retry: all retry attempts failed
2023/06/09 13:00:12 tcp:127.0.0.1:51870 accepted [tcp:***:80] tcp:***.com:80 [socks-in -> proxy]
2023/06/09 13:00:13 [Warning] [4097048249] app/proxyman/outbound: failed to process outbound traffic > proxy/http: failed to find an available destination > common/retry: [dial tcp: lookup vless on 127.0.0.53:53: server misbehaving] > common/retry: all retry attempts failed
باید تنظیمات خاصی اعمال کنم توی nekoray برای اینکه در ایران هستم یا این سرور مشکل داره؟
چون توی اندروید با اپ v2rayng که این سرور رو امتحان میکنم مشکلی نداره و وصل میشه و سایت های فیلتر رو هم بالا میاره... پس سرور مشکلی نداره.

ممنون.
نمی‌دونم. برای من هم بعضی کانفیگ‌ها فقط روی اندروید بالا میان، انگار ارائه دهنده کانفیگ کاری کرده که فقط واسه اندروید وصل بشه. گزینه VPN Mode رو از Nekoray فعال کردید؟
در اینجور موارد من از گوشی انتقال میدم. فکر کنم از اندروید ۱۳ یا ۱۲ به‌طور پیشفرض می‌شه با نقطه اتصال این کار رو کرد. برای اندرویدهای پایین‌تر هم از V2rayNG یا Sagernet از تنظیمات حالت VPN Mode رو به Proxy تغییر میدم و آیپی و پورت رو داخل گنو/لینوکس تنظیم می‌کنم.

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
نقل‌قول
و آیپی و پورت رو داخل گنو/لینوکس تنظیم می‌کنم.
منظورتون اینه که آی پی و پورت گوشی رو باید توی سیستم تنظیم کنم؟ یا آی پی و پورت سرور v2ray ؟ یکم لطف میکنید با جزئیات تر بگید ممنون میشم.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول
منظورتون اینه که آی پی و پورت گوشی رو باید توی سیستم تنظیم کنم؟ یا آی پی و پورت سرور v2ray ؟ یکم لطف میکنید با جزئیات تر بگید ممنون میشم.
آی‌پی و پورت گوشی رو. بعد از وصل کردن vpn و وصل شدن به نقطه اتصال، به قسمت تنظیمات گوشی و بخش درباره سیستم برید، اونجا یک قسمت هست که آدرس آیپی رو نوشته. پورتی هم که لازم دارید در تنظیمات V2rayNG قسمت HTTP Proxy port نوشته شده. بعد روی سیستم در تنظیمات می‌تونید در قسمت HTTP و HTTPS proxy آیپی و پورت رو تنظیم کنید. فقط نوجه داشته باشید که ممکنه بعضی نرم‌افزارها از تنطیمات پروکسی سیستم پیروی نکنند، مثل فایرفاکس، که از تنظیماتش یا با استفاده از افزونه‌ای مانند FoxyProxy میشه درستش کرد. برای ترمینال هم بیشتر نرم‌افزارها از پروکسی پیروی می‌کنند، اون‌هایی هم که پیروی نمی‌کنند رو می‌شه با نرم‌افزار proxychains از پروکسی عبورشون داد.

آفلاین A-Suggester

• Newbie
  • *
نقل‌قول
آی‌پی و پورت گوشی رو. بعد از وصل کردن vpn و وصل شدن به نقطه اتصال، به قسمت تنظیمات گوشی و بخش درباره سیستم برید، اونجا یک قسمت هست که آدرس آیپی رو نوشته. پورتی هم که لازم دارید در تنظیمات V2rayNG قسمت HTTP Proxy port نوشته شده. بعد روی سیستم در تنظیمات می‌تونید در قسمت HTTP و HTTPS proxy آیپی و پورت رو تنظیم کنید. فقط نوجه داشته باشید که ممکنه بعضی نرم‌افزارها از تنطیمات پروکسی سیستم پیروی نکنند، مثل فایرفاکس، که از تنظیماتش یا با استفاده از افزونه‌ای مانند FoxyProxy میشه درستش کرد. برای ترمینال هم بیشتر نرم‌افزارها از پروکسی پیروی می‌کنند، اون‌هایی هم که پیروی نمی‌کنند رو می‌شه با نرم‌افزار proxychains از پروکسی عبورشون داد.
من اومدم اینکار رو انجام بدم اما متاسفانه با خط ایرانسل و سامانتل بنده فقط VPN جواب میده و وقتی روی Proxy only میزارمش جواب نمیده و اصلا سایت های فیلتر رو باز نمیکنه...
خط شما چیه که باهاش اینکار رو انجام میدین؟
الان میخوام چندتا کانفیگ سرور های مختلف رو تست کنم ببینم شاید از روی خود اوبونتوم شد با nekoray یکاریش کرد.

احیانا نباید آی پی چیزی رو از تنظیمات خود لینوکس تنظیم کرد؟ یا خود nekoray همه کارارو میکنه؟

و اینکه هیچ قندشکنی نمیشناسین که مستقیم بشه نصبش کرد مثه قندشکنای اندروید و یه برنامه عادی که از لایه اول فیلترینگ فقط من عبور کنم روی لینوکس دیگه همه چی حله...
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1402، 10:11 ق‌ظ توسط A-Suggester »

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
نقل‌قول
من اومدم اینکار رو انجام بدم اما متاسفانه با خط ایرانسل و سامانتل بنده فقط VPN جواب میده و وقتی روی Proxy only میزارمش جواب نمیده و اصلا سایت های فیلتر رو باز نمیکنه...
خط شما چیه که باهاش اینکار رو انجام میدین؟
الان میخوام چندتا کانفیگ سرور های مختلف رو تست کنم ببینم شاید از روی خود اوبونتوم شد با nekoray یکاریش کرد.

احیانا نباید آی پی چیزی رو از تنظیمات خود لینوکس تنظیم کرد؟ یا خود nekoray همه کارارو میکنه؟

و اینکه هیچ قندشکنی نمیشناسین که مستقیم بشه نصبش کرد مثه قندشکنای اندروید و یه برنامه عادی که از لایه اول فیلترینگ فقط من عبور کنم روی لینوکس دیگه همه چی حله...
دوست عزیز چیزی که آقا بهزاد می‌گه ربطی به nekoray نداره. من خودمم به همین شیوه متصل هستم با نت ایرانسل... فقط کافیه همون v2rayNG روی گوشیت رو، تاکید می‌کنم روی گوشی کار به سیستمت نداشته باش، داخل تنظیماتش بری و تیک گزینه Allow connections from the lan رو بزنی. حالا همون دو سه تا گزینه پایین‌ترش پورت پروکسی که ایجاد می‌کنه رو نوشته، به شکل پیشفرض ۱۰۸۰۸ و ۱۰۸۰۹ به ترتیب برای socks5 و http هستش. الان هر کی که به هات‌اسپات گوشی شما متصل هست می‌تونه از این پروکسی که v2rayNG ایجاد کرده استفاده کنه.
حالا توی این مرحله باید ip گوشیت و پورت پروکسی مورد نظرت روی سیستم ست کنی. ip گوشی رو بعد از اتصال به هات‌اسپات می‌تونی با دستور زیر پیدا کنی:
netstat -rnالبته مرسوم‌ترش همون ip route هست ولی این یکم خواناتره احتمالا برای شما...
حالا فقط کافیه مثلا توی فایرفاکس بری توی تنظیمات پروکسی و برای http آی‌پی گوشیت با پورت ۱۰۸۰۹ رو بدی، یا برای ساکس۵ هم ۱۰۸۰۸، جفتش هم بدی مشکل نداره. حالا فایرفاکست به اینترنت آزاد دسترسی داره. اینکه بقیه برنامه‌ها رو هم چطوری از پروکسی رد کنی هم بهزاد قشنگ توضیح داد. البته این مواردی رو که من گفتم هم ایشون گفتن، من صرفا بازگو کردم.