خیلی هم عالی. ولی حق هم ندارند بگن کدوم سرویس رو اینترنت امنه، کدوم نیست، وقتی کد روی سرور رو نمیتونند ببینند!
البته «حق» واژه خوبی نیست برای اینجا این بهتره :
ولی درست هم نیست بگن کدوم سرویس رو اینترنت قطعا امنه
که همچین چیزی هم نگفته
اگه چشمه رو میگی، اونقدری عقل دارم تا بفهمم آلوده است یا نه. انجمن هم نرمافزار نیست که بگیم در پشتی داره، فقط یک وبگاهه مثل تموم وبگاههای دیگه، و این به خواست خودم بوده که آدرس آیپیم لو بره براشون. و اگه بخوان هم میتونن من رو طمعه حکومت کنند. اگه شخص دیگهای مشکل داره، میتونه از انجمن استفاده نکنه، یا نهایتا از تور استفاده کنه.
مگه به عقله ؟؟ الان کل بشریت بی عقلن ؟ طی اتفاقی نامشخص اب با بیماری یا مواد پرتو زا الوده بشه شما تنها کاری که میتونید کنید اینکه که عقلتون رو بزارید لب شیر اب و ابش رو بخورید
از کجا معلوم لیوان دوم شما رو نکشه ولی تا ابد زجرتون بده؟
سوال هم انحرافی است
مثال بود البته خودتون هم میدونید . شما روی احتمال و اعداد هم حساب کتاب کنید
حالت ۱ : اون سم ۹۰ درصد میتونید مطمئن باشید کشنده است . ده درصد هم فقط با اشکالی در بدنتون تموم میشه و نمیکشه
حالت ۲ : ریخت و قیافه که ابه . توش هم که میبینی بویی هم که نمیده پس میگیم ۸۰ درصد ابه و ۲۰ درصد هم چیزی درونش محلوله ولی رنگ و بو نداره
حالت ۳ : شما قطعا شتر نیستید که تحمل کم ابی داشته باشید کاکتوس هم نیستید که اب ذخیره کنید . میتونید تهش یک هفته بشینید بخار شدن لیوان های روی میز رو ببینید و ۱۰۰ درصد میمیرید
شانسی هم باشه باشه اون درصد بسیار کم که شما رو قراره زجر بده که خوب چرا تشنگی بکشی کشت که کشت اگهههه هم تا ابد زجر داد اون یکی لیوان رو سر میکشی راحت میشی دیگه ؟ به شانسش می ارزه امتحان کنی دیگه !
:))
مگه اینکه بهونه خودکشی باشه که بحثش جداست
آقایون شما باید فهمیده باشید کسی که خودشو زده به کوچه علی چپ به دنبال گرفتن شماست و وقتی دیدید خودشو زده به خواب دیگه نباید جوابشو داد.
اره میدونم در ظاهر همه سر کاریم ولی خوب داریم میریم ما دیگه حالا یک سری هم به علی میزنیم
سرویس انحصاری چه کوفتیه دیگه؟ :)))))
کوفته تبریزی با الو و فلفلی