انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو آپدیت شد و با کارت گرافیک به مشکل برخورد  (دفعات بازدید: 1692 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
با سلام

دوستان عزیز بنده سیستم رو دیشب آپدیت کردم و وقتی ریست کردم روی صفحه ورودی که دوشته ubuntu گیر میکنه و با اینکه  تمام نقطه ها قرمز میشه ولی بالا نمیاد . با recovery mod و به حالت low graphic mod تونستم بیارمش بالا ولی حتما با ید با همین سبک بالا بیاد و یا تو همون recovery mod قسمت گرافیک ؛ تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردوندم تا به صورت عادی بیاد بالا ؛ ولی از visual effect خبری نیست و وقتی میخوام فعالش کنم ارور میده که
نمیشود آن را فعال کرد. مشکل از چیه ؟ مگه تو آپدیت ها چی بوده که سیستم به این روز افتاده؟ راه حلش چیه؟
Asus notebook
VGA:ATI Mobility Radeon 4570

مرسی از همه دوستان
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
ممکنه کرنل آپدیت شده باشه... اگر درایور کارت گرافیکتون رو دارید دوباره نصبش کنید.
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
با سلام .

بنده درایور رو یک بار پاک کردم و دوباره دانلود و نصبش کردم ولی با نصب مجدد هم این مشکل برطرف نشد ؛ متاسفانه و بازم مجبور شدم مراحل قبل رو تکرار کنم تا سیستم بالا بیاد. یعنی میشه که آپدیت کرنل با کارت گرافیک من مشکل داشته باشه ؟ راه حل دیگه ای نیست ؟ خیلی حال گیری شد... :(
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
با سلام .

بنده درایور رو یک بار پاک کردم و دوباره دانلود و نصبش کردم ولی با نصب مجدد هم این مشکل برطرف نشد ؛ متاسفانه و بازم مجبور شدم مراحل قبل رو تکرار کنم تا سیستم بالا بیاد. یعنی میشه که آپدیت کرنل با کارت گرافیک من مشکل داشته باشه ؟ راه حل دیگه ای نیست ؟ خیلی حال گیری شد... :(
سلام  :)
این مشکل از آپدیت‌های جدید نیست بلکه ایراد از درایورهای منبع باز ATI و Nvidia هست. من هم قبلا که درایورهای منبع باز استفاده می‌کردم همچین مشکلاتی داشتم ولی از زمانی که از درایورهای رسمی Nvidia استفاده کردم دیگه این مشکل رو ندارم. در مورد شما که ATI هست کارت گرافیکتون نمی‌دونم که درایور رسمی و کدبسته از طرف شرکت ATI وجود داره یا نه ولی اگه داره برید و از اونجا دانلود کنید و اونو نصب کنید. البته در مورد Nvidia یه سری بلوکه کردن درایورهای منبع باز هم وجود داره که در مورد ATI‌ نمی‌دونم اینطوری هست یا نه...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین xoma

• Full Member
  • *

با سلام

بله ؛ ATI هم درایور های رسمی و کد بسته داره و هیچ گونه محدودیتی نیز در ارائه آن به کاربران ایرانی قرار نداده . دیشب قصد دانلود داشتم ولی بهتر دیدم ابتدا سوال بپرسم تا شاید راهی پیدا شود ؛ اما حالا که هیچ راهی جز همان راه نیست ؛ خوب میروم دانلود میکنم.

پ.ن : به علت حجم بالای درایور ( بیش از ۹۰ مگابایت ) اگر دوست عزیزی نیز نیاز به آن دارد ؛ اطلاع دهد تا ببرم خدمتش . این درایور مخصوص  لپ تاپ های با گرافیک سری ***۴ از ati است.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.

با سلام

بله ؛ ATI هم درایور های رسمی و کد بسته داره و هیچ گونه محدودیتی نیز در ارائه آن به کاربران ایرانی قرار نداده . دیشب قصد دانلود داشتم ولی بهتر دیدم ابتدا سوال بپرسم تا شاید راهی پیدا شود ؛ اما حالا که هیچ راهی جز همان راه نیست ؛ خوب میروم دانلود میکنم.

پ.ن : به علت حجم بالای درایور ( بیش از ۹۰ مگابایت ) اگر دوست عزیزی نیز نیاز به آن دارد ؛ اطلاع دهد تا ببرم خدمتش . این درایور مخصوص  لپ تاپ های با گرافیک سری ***۴ از ati است.
فقط یادتون باشه که درایورهای قبلی رو به طور کامل پاک کنید که تداخل ایجاد نشه...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت