خوشم میاد هرچی اش و ماست و نمک و ماکارونی و شکر داری میریزی تو هم بعد هم میزنی . برادر من خوب شما هم کارتون غلطه . شما دارید علنا سیستمتون رو اسیب پذیر میکنید و دستی دستی بهش اسیب میزنید به نظر شما توسعه دهنده های اوبونتو یا هر توزیع دیگه خل بودن که کاربر ریشه رو غیرفعال کردن ؟ بعد اونایی که کاربر سودو رو ایجاد کردن چی ؟ شما بعد میاین کل سیستم عامل رو روی کاربر ریشه میارید افتخار هم میکنید بقیه هم متعصب خطاب میکنید !
فکر میکنم معنی واژه متعصب رو نمیدونید چون اون فردی که هر کاری رو با ابزار درستش استفاده میکنی متعصب نیست شمایی که همه چی رو با روت اجرا میکنید متعصبید
دوست عزیز گویا منظور منو در رابط تعصب اشتباه متوجه شدی، صحبت این نیست کسی که از سودو استفاده کنه متعصب و کسی که از روت استفاده میکنه آدم منطقی،
من در رابطه با جادی گفتم از روی دانش حرف میزنه نه تعصب، برای مثال چند روز پیش یه ویدیو از جادی دیدم تو یوتیوب مقایسه مک، ویندوز و لینوکس اگه امثال خودت بودن بی چون و چرا به ویندوز و مک می تاختید ولی جادی اینقدر منطقی صحبت کرد لذت برم
بعدشم بله اکثر توزیع های لینوکس کاربر روت رو غیرفعال کردن یعنی میشه فعالش کرد پس خل نبودن اختیار شو دادن به خود کاربر
(منو یاد کاربری میندازی حدود ده سال پیش تو همین انجمن رسول نامی بود تو هر پستی عجولانه دوخل میکرد)
بله من هم این حرفتون درباره جادی قبول دارم . فقط یک نکته ریز سعی کن اینطوری حرف نزنی . به من بر نخوره داری احترام خودت رو پایین میاری
بعدشم بله اکثر توزیع های لینوکس کاربر روت رو غیرفعال کردن یعنی میشه فعالش کرد پس خل نبودن اختیار شو دادن به خود کاربر
(منو یاد کاربری میندازی حدود ده سال پیش تو همین انجمن رسول نامی بود تو هر پستی عجولانه دوخل میکرد)
همین که در حالت اولیه غیرفعاله نشون میده که بهتره غیرفعال بمونه . میتونستن همگام نصب بپرسه که فعال کنم یا نه .
کاربر روت برای استفاده عادی هیچ استفاده ای نداره . معدود نیاز ها هم با sudo یا ته تهش ورود به us در موارد بسیار خاص حل میشه . من نمیگم شما یک کاربر تازه کار هستید یا میزنید خراب کاری میکنید ، فعال کردن کاربر روت خطر امنیتی داره و اطلاعاتتون رو به خطر میندازه ، انسان هم جایز ال خطا است شما هم نمیتونی بگی من ال و بلم خیلی حرفه ایم و نمیشه ( مثال میزنم فقط ) ممکنه اشتباه کنید . سیستمتون رو خراب کنید یا اطلاعاتتون رو از دست بدید . کار شما مثل اینه که روزانه قراره دوتا خیار پوست بکنید یا تهش اناناس پوس بکنید بعد به جای چاقو شمشیر دور سرتون بچرخونید بگید نه چاقو مال تازه کار هاست !
به من و هیچ کدوم از کاربر های انجمن خودتون هم میدونید هیچ خیری نمیرسه که بیایم وقت بذاریم از عمر کیبوردمون کم کنیم که بحث کنیم از اون طرف هم متعصب خونده بشیم ! . شما با اون شمشیر سرتون رو هم ببرید دردمون نمیگیره . ولی یک حس همنوع دوستی وجود داره که میخوایم کمک کنیم .
خیار و چاقو جلوتونه شمشیر هم تو کمد . صلاح مملکت خویش هم خسروان دانند ! هرکار میخواین کنید دیگه از این ساده تر نمیتونم توجیح کنم