ردمی ۹c مگه چیپش مدیاتک نیست؟
ریسک داره کلا کاستوم زدن رو مدیاتک.
مدیاتکه.
فکر کنم از بین پردازندهها، اسنپدراگون مشکلات کمتری با کاستوم رام داشته باشه.
من خودم روی گوشی قبلیم(ردمی نوت ۹اس) شاید بیشتر از صدتا کاستوم رام زده باشم، دیگه این آخر کاریا که اومدم روی رام اصلی که بخوام بفروشمش، تازه عملکرد واقعیش رو دیدم، درسته مشکلات سختافزاری زیاد داشت ولی کالاف دیوتی رو از گوشی الانم(آ۵۴ که هم چیپستش قویتره هم چدیدتره) قویتر اجرا میکرد، البته آ۵۴، ۱۲۰هرتزه ولی روی اون هم میشد تنظیمات گرافیکی بالاتر بذارم هم در کل تجربه بهتری از بازی کردن بهم میداد.
از وقتی که اینو گرفتم، خیلی کمتر بازی میکنم، واقعا تجربه خوبی از بازی کردن بهم نمیده.
یه بنده خدایی چندوقت پیشها بهم گفت با سامسونگ نمیشه بازی کرد.
از این حرفا که بگذریم، تاچ سامسونگ خیلی ضعیفتر از شیائومی هست، اینو چند جای دیگه هم شنیده بودم، دیشب که سامسونگ گرفته بودم از هر ۱۰باری که رو صفحه میزدم ۷بارش تاچ نمیشد، تا الان عادت کردم و محکمتر میزنم رو صفحه ولی اصلا تاچش رو دوست ندارم، یکی از دلایلی هم که باهاش کمتر کالای میزنم همینه، بعضی جاها تاچش میپره.
البته خالی از لطف هم نیست که فروشنده عزیز زحمت کشید و بدون اجازه ازم آنباکس کرد و کلفتترین لیبی که دستش اومد رو چسبوند رو این، منکه خودم نه رو گوشیم قاب میندازم نه لیبل و از این چیزای مزخرف که به هیچ دردی نمیخوره تازه باعث خراب شدن زودتر گوشی هم میشه.
البته بماند که فروشنده عزیز زحمت کشید و کارت گارانتی رو گم و گور کرد.
البته لیبل هم مال خود گوشی نیست و هم اومده رو دوربین سلفی هم فیکس صفحه نیست.