انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از کجا میتونم پایتون یاد بگیرم؟ ( حل شد )  (دفعات بازدید: 1505 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ojaghiradin87

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 353
  • Just GNOME
سلام
داشتم با خودم فکر میکردم این تابستون حداقل یه چیزی یاد بگیرم
خودم میخوام یا زبان برنامه نویسی پایتون یاد بگیرم ( خیلی کم مباحس اولیه برنامه نویسی رو بلدم ) یا امنیت و شبکه ( میشه گفت تقریبا صفرم )
منبع آموزشی رایگانی سراغ دارید ؟ ( ترجیحا فیلتر نباشه )
و یا اینکه خودتون چی پیشنهاد میدید؟
ممنونم
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1402، 07:42 ب‌ظ توسط ojaghiradin87 »
یک لینوکسی تازه کار

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
پاسخ : از کجا میتونم پایتون یاد بگیرم؟
« پاسخ #1 : 18 تیر 1402، 05:09 ب‌ظ »
اینجا یه سری بزن بدک نیست ولی در کل اگه میخوای نمیروی خوب درست کنید باید چند تا تخم مرغ بشکنی.
به نظرم تو یتیوب بیشتر میتونی پیدا کنی ...
https://faradars.org/courses/crash-course-of-python-fvpht007
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین م.حسن

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 307
  • Lalo Salamanca
    • گیتهاب من
بیزار از دوپامین

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #3 : 18 تیر 1402، 05:30 ب‌ظ »
دوره پایتون جادی هم خیلی خوبه (:

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 18 تیر 1402، 05:42 ب‌ظ »
تنها جایی که پیشنهاد می‌کنم: https://docs.python.org/3/tutorial
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #5 : 18 تیر 1402، 05:55 ب‌ظ »
سولو لرن خیلی بامزه یاد میده و آخرین بار که بودم فیلتر نبود
https://sololearn.com/

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1270
« پاسخ #6 : 18 تیر 1402، 06:44 ب‌ظ »
اینجا هم برای یک‌مرور کلی خوبه

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #7 : 18 تیر 1402، 07:10 ب‌ظ »
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ojaghiradin87

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 353
  • Just GNOME
« پاسخ #8 : 18 تیر 1402، 07:42 ب‌ظ »
واقعا از همه ممنونم
حتما همه دوره هارو چک میکنم.
بازم ممنونم از همه
یک لینوکسی تازه کار

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام، قطعا داکیومنشن خود پایتون منبع عالی برای یادگیری هست، اگه نیاز به دوره ویدئویی دارید، دوره جادی رو ‌می‌تونید ببینید یا این دوره رو هم من تازگی برای کسی پیدا کردم و نتیجه خوبی داشته، پیشنهادش می‌کنم:
https://www.mongard.ir/courses/python-beginner-course/مدرس این دوره از روی خود داکیومنشن پایتون میره جلو و یه فرق بزرگی که با یقیه دوره‌های موجود داره اینه که این آقا درک عمیق و درستی از پایتون داره و اونو کم و بیش توی دورش انتقال میده. البته من فقط چند تا نمونه ازش دیدم ولی با این حال کیفیت تدریس مشهود بود توی تدریس ایشون...
ظاهرا در کنار اون یکسری ویدئو تک قسمتی هم ضبط کردن که اون‌ها رو هم چندتاییش رو بررسی کردم خیلی خوب بودن.
خلاصه اگه می‌خواید وقت بزارید و درست حسابی پایتون یاد بگیرید به نظرم این دوره مقدماتی رو نگاه کنید و بعد از اون ویدئوهای تک قسمتی ایشون رو، قطعا می‌تونید خیلی خوب و عمیق این زبان فرا بگیرید.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
دوستان گفتن رایگان دوره های جادی رایگان هستش ؟
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین غیاث

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
  • غیاث
...پاک شده...
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1402، 06:47 ب‌ظ توسط یا حسین -علیه السلام- »

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام
داشتم با خودم فکر میکردم این تابستون حداقل یه چیزی یاد بگیرم
خودم میخوام یا زبان برنامه نویسی پایتون یاد بگیرم ( خیلی کم مباحس اولیه برنامه نویسی رو بلدم ) یا امنیت و شبکه ( میشه گفت تقریبا صفرم )
منبع آموزشی رایگانی سراغ دارید ؟ ( ترجیحا فیلتر نباشه )
و یا اینکه خودتون چی پیشنهاد میدید؟
ممنونم
سلام برادر.
نظر این حقیر:
اولا تشویق می کنم شما رو بابت اینکه اهل دقت و تفکر اید و در امر اوقات تابستانی خود نظر افکنده اید.

دوما شوما راه علم را انتخاب کردید که بسیار شریف  است

اما سوما اینکه بنظر بنده بهتر اینبود که این بحث به سمت منابع یادگیری پایتون نمی رفت ، بلکه
به جای ان به بحث اينكه چرا علم را یاد بگیریم و بعد چرا برنامه نویسی و امثالهم
هر كار دارای یک سری اصل است. حال امر علم که اصلا شرافت اش درک شدنی نیست تقریبا(
پس همانطور که نقل است از خواجه نصیرالدین توسی رحمه الله علیه، که مضمون اش امر مشورت در انتخاب علم را تایید میکند.
 و چهارما تابستان یک اغاز است. در مثل است که اگر بنای دیوار کج بود :((تا سریا میرود دیوار کج))
پس لازم است که اغاز کار اصولی و دقیق باشد .مثلا دا انجمن اوبنتو هم نظرات متفاوت است و هركسی ممکن است برای شما در شروع امر
پیشنهادی داشته باشد نظرم این است که حتی المقدور با یک فرد اگاه کا البته از استعداد ها. و نقاط ضعف شما با اطلاع است نظر بخواهید
دوست عزیز این بنده خدا از بقیه نظر خواست و دیگر دوستان هم آموزش‌هایی که می‌شناختن در این زمینه پیشنهاد دادن، بعد الان این موضوع چه ربطی به شناخت استعداد یا نقطه ضعف داره؟ مگه اومدن بگن برای من تصمیم‌گیری کنید که چه کاری انجام دهم؟ صرفا نظر خواستن و دیگران هم پاسخ دادند. اینکه اول پیام خودتون بنویسید "نظر این بنده حقیر" دلیل نمی‌شه نگاه از بالا به پایین خودتان را با این ادبیاتی که دارید توجیه کنید. یک بار ارسالتان را بخوانید تا متوجه شوید حتی غلط‌های املایی دارید که شاید در املاهایی بچه‌های سوم دبستانی مشاهده بشه. فروتنی به گفتن این بنده حقیر و نمی‌دونم از سر پا تقصیر نیست، مشورت و هم‌فکری بدون غرور کاذب یعنی اینکه من ببینم فرد مقابلم چی می‌گه، بحث مورد نظر چیه و در نهایت مطابق با آن در جریان صحبتی که شکل گرفته قرار بگیرم، نه اینکه یه چیز متفاوت بگم و بخوام نظر مثلا استادانه‌ی خودم را بر فرد دیگر با چهار تا جمله‌ی ادبی که قشنگ معلومه تظاهر است بخوام بیان کنم.
منظور شما رو من متوجه شدم و کاملا قبول دارم که فرد باید مطابق با شرایط خودش در جایگاه خود، از افراد درست مشورت بگیرد، ولی موضوع اینه که سوال این بنده خدا چیز دیگری بود و اگر ارسال شما هم در قالب بهتری قرار می‌گرفتم حداقل نتیجه‌ای که داشت این بود که خودش پاسخ شما را مشاهده کند و اگر خواست به حرف‌های شما فکر کند.

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
شما هم آب سرد نریزید روی بنده ی خدا
Its The legendery alireza138812

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
سلام و عرض ادب.
به نظرم برای شروع پایتون رو شروع نکن ( حتی برنامه نویسی) این زبان بسیار نوین هست و یادگیری اون کمتر ار ۲ماه وقت میبره.

من به شما زبان سی ( اگه بتونی این زبان رو یاد بگیری سی پلاس پلاس ،سی شارپ، جاوا و... یاد میگیری) یا سی پلاس پلاس رو پیشنهاد می کنم اما  به نظر من شما فعلا الگوریتم و فلوچارت رو یاد بگیرید.

مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.