انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سهم سه درصدی گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 1416 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
پاسخ : سهم سه درصدی گنو/لینوکس
« پاسخ #15 : 23 تیر 1402، 05:23 ب‌ظ »
"اگر سیستم‌عامل کروم را نیز به‌عنوان زیرمجموعه‌ی لینوکس درنظر بگیریم، سهم آن به ۷٫۲ درصد افزایش می‌یابد."
چرا باید درنظر بگیریم؟ پس باید اندروید هم درنظر بگیریم!
Its The legendery alireza138812

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #16 : 23 تیر 1402، 09:08 ب‌ظ »
من نویسنده رو میشناسم
خیلی عمیق کار نمیکنن
سر همین نوشتن لینوکس
نه گنو/لینوکس
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
« پاسخ #17 : 23 تیر 1402، 10:13 ب‌ظ »
حالا هدفش چی بوده از نوشتن چنین چیزی؟
اگر منظورت شخصی هست که اون نظر رو نوشته باید بگم که گاهی اوقات آدم های کم سواد یا بی سواد چیز هایی میگن و میرن.

اما اون شخصی که متن رو نوشته (نویسنده) خب مجبور یک چیزی بنویسه بده تحویل خواننده و باید فعالیت در هر زمینه ایی داشته با شن حتی به اشتباه .
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 24 تیر 1402، 11:49 ب‌ظ »
"اگر سیستم‌عامل کروم را نیز به‌عنوان زیرمجموعه‌ی لینوکس درنظر بگیریم، سهم آن به ۷٫۲ درصد افزایش می‌یابد."
چرا باید درنظر بگیریم؟ پس باید اندروید هم درنظر بگیریم!
خب سیستم‌عامل کروم یه گنو/لینوکسه که موقع بالا اومدن فقط کروم رو اجرا می‌کنه. در حقیقت باید این‌ها رو یکی در نظر گرفت. ولی اندروید یه سیستم‌عامل جداست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #19 : 25 تیر 1402، 12:18 ق‌ظ »
منظور ما از لینوکس گنو/لینوکس هستش
کروم گنوییه؟ فکر نکنم! گنو فقط دوتا ابزار نیست یه فلسفه هستش

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #20 : 25 تیر 1402، 02:19 ق‌ظ »
سیستم عامل کروم آزاده؟
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 25 تیر 1402، 02:24 ق‌ظ »
منظور ما از لینوکس گنو/لینوکس هستش
سیستم‌عامل کروم هم گنو/لینوکسه

سیستم عامل کروم آزاده؟
بخش سیستم‌عاملش بله. بخش کرومش نه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #22 : 25 تیر 1402، 03:01 ق‌ظ »
البته دقیق‌ترش اینه که کروم‌اواس زیر مجموعه کرومیوم‌اواس هست که اونم یه فورک از گنو/لینوکس هست.
در واقع خیلی از بخش‌های همون هم آزاده و فقط بخش گوگلش انحصاریه، حتی می‌شه نکست‌کلاد رو ریخت توی کرومیوم و یه چیزی شبیه کروم‌اواس از توش در اورد، با این تفاوت که به جای گوگل با نکست‌کلاد کار می‌کنه.
من کرومیوم‌اواس و کروم‌اواس رو امتحان کردم، گوگل کلاد رو درنظر نگیریم، فرق زیادی عجیبی ندارن، فقط کرومیوم‌اواس آپدیت نمی‌شه و مثل همین دبیان خودمون یه‌سری از درایورهای انحصاری رو نداره، البته توی ویکی کرومیوم‌اواس، تفاوت‌ها رو دقیق گفته:
https://www.chromium.org/chromium-os/chromium-os-faq/
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1402، 03:05 ق‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #23 : 25 تیر 1402، 09:58 ق‌ظ »
نه. کل اون خبر رو می‌گم. اصلاً متن رو می‌خونی، خودش با خودش تناقض داره. یعنی هیچ نمی‌فهمیده داره چی می‌نویسه. دلیلی پشتش که تصمیم گرفته یه چیزی در مورد لینوکس بنویسه چی بوده؟
همین که من و شما بریم روی اون لینک کلیک کنیم و تبلیغات ببینیم و ترافیک سایت رو بالا ببریم . کلا هرجا داره مطالب احمقانه جنجالی نوشته میشه دلیلش همینه .
البته دقیق‌ترش اینه که کروم‌اواس زیر مجموعه کرومیوم‌اواس هست که اونم یه فورک از گنو/لینوکس هست.
در واقع خیلی از بخش‌های همون هم آزاده و فقط بخش گوگلش انحصاریه، حتی می‌شه نکست‌کلاد رو ریخت توی کرومیوم و یه چیزی شبیه کروم‌اواس از توش در اورد، با این تفاوت که به جای گوگل با نکست‌کلاد کار می‌کنه.
من کرومیوم‌اواس و کروم‌اواس رو امتحان کردم، گوگل کلاد رو درنظر نگیریم، فرق زیادی عجیبی ندارن، فقط کرومیوم‌اواس آپدیت نمی‌شه و مثل همین دبیان خودمون یه‌سری از درایورهای انحصاری رو نداره، البته توی ویکی کرومیوم‌اواس، تفاوت‌ها رو دقیق گفته:
https://www.chromium.org/chromium-os/chromium-os-faq/
فورک نه شاید یک توزیع بهتر باشه . فکر کنم برپایه جنتو هم هست ( یک نسخه قدیمی رو چک کردم بر پایه اوپن سوزه بود )

نقل‌قول
کروم گنوییه؟ فکر نکنم! گنو فقط دوتا ابزار نیست یه فلسفه هستش
هست برادر هست . یک توزیع گنو/لینوکس رو گرفتن چهار تا ابزار بسته گوگل سوارش کردن شده کروم اواس یک عده هم از همه چی بی خبر میان مثل چیز های دیگه میان به عبادتش میپردازن  :-X 

حالا به جای بحث روی این مزخرفات این قضیه نصب برنامه های اندرویدش چطور کار میکنه؟ نکنه anbox ؟ میزکار چی ؟
و اینکه یک ایزو از کرومیوم او اس پیدا نمیشه ؟ من هر کار کردم نبود :/
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #24 : 25 تیر 1402، 10:04 ق‌ظ »
مهرداد دانلودش و نصبش درد سر داره!!

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #25 : 25 تیر 1402، 11:44 ق‌ظ »
کرومیوم رو باید بیلد بگیرید، البته برانچش هست که کار نصب رو راحت‌تر می‌کنه، پایین‌تر یه لینک از سایت بدبوم گذاشتم، برای نصبش باید طبق همون پیش برید ولی به‌جای مرحله۳ آموزش باید از خود کرومیوم استفاده کنید.
برای کروم‌اواس هم باید کروم‌اواس فلکس رو با خود کروم روی فلش بریزید و بوت و نصب کنید.
قضیه اندروید هم واقعیه ولی anbox یا این چیزا نیست، پایین دقیق همه نکاتشو می‌گم:
- کرومیوم‌‌اواس از اندروید پشتیبانی نمی‌کنه.
- کروم‌اواس فلکس از اندروید پشتیبانی نمی‌کنه.
- برای نصب کروم‌اواس با پشتیبانی از اندروید روی سیستم‌هایی که کروم‌اواس رسمی روشون نصب نمی‌شه راه‌هایی هست که دو تا روشش جواب می‌ده:
۱- یه نوع کروم‌اواس دستکاری شده رو نصب کنید، روش پیشنهادی خودم همینه، بهترین آموزش رو هم این سایت داده:(آموزش‌هاش تو یوتیوب هم زیاده)
https://beebom.com/how-install-chrome-os-on-pc/amp/
۲- از توزیع‌هایی استفاده کنید که از قبل این مراحل رو انجام دادن، توزیع‌های پیشنهادی خودم به ترتیب:
https://fydeos.io/
https://blissos.org/
پ‌ن: یه سری نیازهای سخت افزاری خیلی پیش‌پا افتاده داره، مهمترینش داشتن پردازشگر نسل۳ هست که خودم روی پردازشگر اینتل نسل۲ امتحان کردم و مشکلی نداشت، ظاهرا روی بعضی از پردازشگرهای نسل۲ اینتل هم کار می‌کنه.
پ‌ن:  توی روش اول که از تمام چیزهایی که استفاده می‌کنید(به‌غیر مرحله۳ که اون رو هم می‌تونید بسازید)، آزادن؛ روش دوم هم که یه سری توزیع هستن که همون کارهای روش اول رو دارن انجام می‌دن، بگردید شاید بتونید توزیع‌هایی رو پیدا کنید که آزاد باشن، البته خودمم نمی‌دونم که این دوتا آزادن یا نه، اگر هم توزیع آزادی نبود، خودتون یه آزادش رو بسازید.

مهرداد دانلودش و نصبش درد سر داره!!
اتفاقا راحته، بار اول یکم گیج کننده هست، بار اول که نصب کنید، بار دوم از نصب اوبونتو هم راحت‌تر می‌شه.
ولی خودم کروم‌اواس فلکس یا کرومیوم‌اواس رو پیشنهاد می‌کنم، خودن از عید دارم ازش استفاده می‌کنم، واقعا سرعتش محشره، و برای منی که وبگردی می‌کنم عالیه.
اگه برنامه‌های اندروید رو نمی‌خواهید همون کروم‌اواس فلکس اصلا دردسر نداره، باز کرومیوم‌اواس هم بیلد گرفتنش سخت نیست، یه تجربه عالی از وبگردی می‌ده.
آموزش نصب کروم‌اواس فلکس:
https://www.androidauthority.com/how-to-install-chrome-os-flex-3112924/
کرومیوم‌اواس هم یه ویکی کامل داره.
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1402، 02:43 ب‌ظ توسط Dr.Code »