سلام!
من هم نظرمو بگم پس؟
من آرچو تا حالا تست نکردم (گفتم بدونین)
نصب جنتو حدود دوروز طول کشید من مینی سیدیش رو دانلود کردم برای همین کرنل و یک سری بسته دانلود کرد حین نصب
توی سایت اصلیش یک راهنما هست که مراحل نصب رو مرحله مرحله توضیح داده. شما میتونین حین نصب توی یک مرورگر تحت ترمینال links این راهنما رو ببینین برای همین در کل شما بوق نیستید
http://www.gentoo.org/doc/en/handbook/handbook-x86.xml?full=1همچنین برنامه irssi هم هست که میتونین باش به IRC جنتو وصل بشین و اگه حین نصب مشکلی داشتین بپرسن. از irc جنتو خیلی خوشم اومد!
هر چند نصبش سخت تره ولی در کل نشدنی نیست
(مثلا شما باید خودتون فایل fstab بسازین کرنل کامپایل کنین گراب نصب کنین و بعد تنظیمش کنین ... )
یکی از مشکلاتی که خواهید داشت تنظیم کردن flag هاست اگه بخوام خلاصه بگم میدونین که پکیجها رو سیستمتون کامپایل میشن شما باید به جنتو بگین سیستم من اینه! برای این کامپایل کن! حواست باشه اینجوری کامپایل کن اگه اونو دیدی اونم کامپایل کن اون یکی رو طرفش نرو و این حرفا)
من به خاطر همین مسئله فلگها نتونستم گنوم رو نصب کنم -- البته به دلیل بی سوادیه خودم بوده شاید شما بتونین
اگه شما وقت و حوصله ور رفتن به سیستم رو ندارین اصلا طرف جنتو نرین یه اوبونتویی فدورایی مینتی چیزی نصب کنین و از سیستم اماده لذت ببرین