انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب Gentoo  (دفعات بازدید: 10351 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ به: نصب Gentoo
« پاسخ #15 : 17 مهر 1389، 12:57 ق‌ظ »
سرعتش نسبت به ubuntu؟!
چه بوت چه سرعت اجرای برنامه ها.

آفلاین the-light

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #16 : 17 مهر 1389، 01:42 ق‌ظ »
سرعتش نسبت به ubuntu؟!
چه بوت چه سرعت اجرای برنامه ها.

توی این دوره با این سخت افزارهای نسبتا قوی تقریبا از سورس نصب کردن performance زیادی نسبت به binary نداره. مثلا اگر مثل من بیاین kopete رو با yahoo, ssl, jabber تنها و یک سری امکانات جانبی کامپایل کنین و از سایر پروتکل ها استفاده نکنین یک مقدار سرعت و میزان استفاده رمتون بهبود پیدا میکنه. در مابقی نرم افزارها هم به همین شکل هست.

در جنتو با مفهومی به نام flag ها سروکار داریم که میتونیم یک نرم افزار رو بسته به فلگ هایی که داره بدون یک امکان خاص کامپایل کنیم که تاحد زیادی در رم و سرعت اجرا میتونه تاثیر گذار باشه. در ویکی فارسی یا هندبوک جنتو میتونید بستر درباره فلگ ها و استفادشون مطالعه کنید.

درباره اوبونتو هم چون بیش از ۱ ساله که ازش استفاده نمیکنم نظری ندارم. اما نصبت به آرچ تقریبا مشابه هست. اما بازم بستگی خیلی زیادی به کانفیگ کرنل و شخصی سازی و سرویس هایی که قبل از میزکار و با میزکار لود میشن داره که باید در شرایط مساوی تست بشن.
داستان نویس مباش، آنچنان باش کز تو داستان‌ها خلق کنند!

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 17 مهر 1389، 02:30 ب‌ظ »
در راهنمای جنتو قسمتی برای تنظیم flag ها دارد مثل cflag ولی برای کاپایل کرنل ابونتو چنین فایلی وجود نداشت. آیا این flag ها مخصوص جنتو اند؟

آیا می شود از کرنل جنتو بر روی ابونتو استفاده کرد یعنی فقط کرنل جنتو باشد و بقیه اش ابونتو؟!

مثلا قابلیت های جنتو و دبین را با هم ترکیب کرد؟

یا اینکه پرتیج را روی ابونتو نصب کرد؟

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #18 : 17 مهر 1389، 09:07 ب‌ظ »
سلام!
من هم نظرمو بگم پس؟
من آرچو تا حالا تست نکردم (گفتم بدونین)

نصب جنتو حدود دوروز طول کشید من مینی سیدیش رو دانلود کردم برای همین کرنل و یک سری بسته دانلود کرد حین نصب

توی سایت اصلیش یک راهنما هست که مراحل نصب رو مرحله مرحله توضیح داده. شما می‌تونین حین نصب توی یک مرورگر تحت ترمینال links این راهنما رو ببینین برای همین در کل شما بوق نیستید
http://www.gentoo.org/doc/en/handbook/handbook-x86.xml?full=1

همچنین برنامه irssi هم هست که می‌تونین باش به IRC جنتو وصل بشین و اگه حین نصب مشکلی داشتین بپرسن. از irc جنتو خیلی خوشم اومد!

هر چند نصبش سخت تره ولی در کل نشدنی نیست
(مثلا شما باید خودتون فایل fstab بسازین کرنل کامپایل کنین گراب نصب کنین و بعد تنظیمش کنین ... )

یکی از مشکلاتی که خواهید داشت تنظیم کردن flag هاست اگه بخوام خلاصه بگم می‌دونین که پکیجها رو سیستمتون کامپایل می‌شن شما باید به جنتو بگین سیستم من اینه! برای این کامپایل کن! حواست باشه اینجوری کامپایل کن اگه اونو دیدی اونم کامپایل کن اون یکی رو طرفش نرو و این حرفا)

من به خاطر همین مسئله فلگها نتونستم گنوم رو نصب کنم -- البته به دلیل بی سوادیه خودم بوده شاید شما بتونین

اگه شما وقت و حوصله ور رفتن به سیستم رو ندارین اصلا طرف جنتو نرین یه اوبونتویی فدورایی مینتی چیزی نصب کنین و از سیستم اماده لذت ببرین

آفلاین the-light

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #19 : 21 مهر 1389، 08:01 ب‌ظ »
در راهنمای جنتو قسمتی برای تنظیم flag ها دارد مثل cflag ولی برای کاپایل کرنل ابونتو چنین فایلی وجود نداشت. آیا این flag ها مخصوص جنتو اند؟

آیا می شود از کرنل جنتو بر روی ابونتو استفاده کرد یعنی فقط کرنل جنتو باشد و بقیه اش ابونتو؟!

مثلا قابلیت های جنتو و دبین را با هم ترکیب کرد؟

یا اینکه پرتیج را روی ابونتو نصب کرد؟

فلگ ها تاجایی که خوندم و دیدم ظاهرا مخصوص جنتو هست. البته در آرچ و pkgbuild هاش میشه یک کارایی کرد اما نه به قدرت جنتو. دلیلشم واضحه چون اونجا نیاز هستن و چون از سورس نصب میشه پرکاربردن

کرنل های distro های مختلف config و بعضی قسمت های دیگشون باهمدیگه فرق میکنه. مثلا هر distro پوشه‌ی مخصوص خودش رو برای تغییراتی که در کرنل داده و چیزایی که خودش استفاده میکنه داره. که اگر شما با کانفیگکرنل آرچ، کرنل رو روی اوبونتو کانفیگ کنید. شاید اصلا اوبونتو بالا نیاد یا جاهایی ارور بده که نیاز به تغییر داره.

منظورتون از ادغام دبین و جنتو نمیفهمم.

نمیدونم emerge طوری نوشته شده که بشه روی سایر توزیع ها استفاده کرد یا نه. کلا بستگی به سرور و تنظیماتش و اوبونتو هم داره. من به شخصه روی دبین بیس ها ندیدم چیزی که از سورس بگیره و نصب کنه، مثل merge یا yaourt.  شاید به خاطر مخازن غنی و پشتیبانی های خوب نیاز نشده، شایدم دلایل امنیتی داره. اما pacman پکیج منیجر آرچ به گونه‌ای هست که همه جا میشه ازش استفاده کرد. مثلا روی جنتو pacman 3.3.3 رو نصب کردم :D
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1389، 08:06 ب‌ظ توسط the-light »
داستان نویس مباش، آنچنان باش کز تو داستان‌ها خلق کنند!

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 23 مهر 1389، 06:52 ب‌ظ »

منظورتون از ادغام دبین و جنتو نمیفهمم.

ن :D

مثلا بخواهیم از yast در ubuntu یا از portage در Redhat  استفاده کنیم.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #21 : 23 مهر 1389، 07:00 ب‌ظ »
 ببینید این ایده خیلی نبوغ انگیزیه که بیان و دبیان رو با جنتو بکنن سر یه سیخ!
درست مثل این می مونه که کیک و ترشی سیر سرو کنی واسه مهمونات تا هم شیرین کام بشن و هم تنوع داده باشی بهشون!
فقط نمی دونم چرا همه این ایده های نبوغ انگیز  از ذهن شایسته و باسواد ما ایرانی ها میاد بیرون؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 23 مهر 1389، 09:28 ب‌ظ »
به نظرم خیلی از نسخه های لینوکس را همین طور ساختند لینوکس مینت و سوزه را یه نگاهی بیندازید!
ولی مسئله این است که دبیان و جنتو هر دو نسخه های اصلی اند.

خوب به نظرمن یکی از خصوصیات خوب سوزه یاست است. چه مشکلی و وجود دارد که آن را در ابونتو هم داشته باشیم.

شاید اگر بهترین خصوصیات نسخه های متعدد را با هم در نظر بگیریم و یک مدیریت خوب داشته باشیم (البته نسخه هایی که اهداف متناقض دارند را کاری نمی شود کرد) یک نسخه داریم که با بیشتر سلیقه ها جور در می آید یعنی user friendly می شود. مثلا از این نظر که در دبیان می توان نوع نصب را مشخص کرد بسیار عالی است ولی متاسفانه این کار را در ابونتو نمی توان انجام داد.