انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مقایسه تور و وی‌پی‌ان  (دفعات بازدید: 3459 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
پاسخ : مقایسه تور و وی‌پی‌ان
« پاسخ #15 : 26 تیر 1402، 09:26 ب‌ظ »
دوست عزیز nekoray باید سرور بگیرم و رایگان نیست تور و برنامه کاربراتور رایگان هستش شما داری تو انجمن ازاد ها گشت میزنی ها
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آنلاین 13Mahdi84

• Full Member
  • *
  • ارسال: 187
  • Arch-Gnome
« پاسخ #16 : 26 تیر 1402، 09:40 ب‌ظ »
دوست عزیز nekoray باید سرور بگیرم و رایگان نیست تور و برنامه کاربراتور رایگان هستش شما داری تو انجمن ازاد ها گشت میزنی ها
رایگان بودن به آزاد بودن ربط نداره نرم افزار آزاده شما داری پول خدمات رو میدی
اگه منتظر بمونیم که یکی ظهور کنه واسه کمک کردن به ما و بهتر کردن دنیا،
هیچ وقت این اتفاق نمیوفته مگه اینکه خودمون دست به کار بشیم و به هم دیگه کمک کنیم

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • تور سلاح من
« پاسخ #17 : 26 تیر 1402، 09:44 ب‌ظ »
خب دوست من ما همون رایگان هستش رو بیشتر دوست داریم خخخ

آفلاین gem

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • عاشق آزادی و لینوکس
« پاسخ #18 : 26 تیر 1402، 09:54 ب‌ظ »
دوست من این nekoray نرم افزار متن باز (یعنی Open Source) پس با قوانین انجمن مغایرت نداره، (شما داری تو انجمن ازاد ها گشت میزنی ها یعنی چی؟)

من خودم با این برنامه کل سیستم رو از تونل تور عبور میدم
تنها یک چراغ است که مرا هدایت می‌کند و آن چراغ تجربه است.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #19 : 26 تیر 1402، 10:28 ب‌ظ »
nekoray آزاده ولی دقت کنید پیشکار با کارساز فرق داره.
همین که هزار بار دیدید انجمن برای نرم افزار های آزاده و دوباره میگید متن باز با اینکه نرم افزار انحصاری متن باز هم داریم، نشون میده کی متعصب و هم لجوج هست.
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1402، 10:37 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • تور سلاح من
« پاسخ #20 : 26 تیر 1402، 10:36 ب‌ظ »
دوست من چطوری ترافیک رو از برنامه عبور دادی میشه راهنمایی کنید تشکر ازت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 27 تیر 1402، 01:01 ق‌ظ »
اره دیدم الان مشکل من اینه که وصل میشم به کاربراتور ولی نمیتونم سایت باز کنم حتما باید فاکسی پراکسی رو فعال کنم دوباره ...
الان یه سوال این کاربراتور الان ترافیک کل سیستم رو عبور میده یا فقط وب رو راهی هست که بتونم تستش کنم بای مصارف دیگه قربونت
تراکتور در حالت عادی یه پیشکار می‌سازه که می‌شه یا ابزارهایی مثل switchyomega تو مرورگر و proxychains تو خط فرمان ازش استفاده کرد. یه حالت تنظیم روی سامانه هم داره که به برنامه‌ها پیشنهاد می‌ده ازش استفاده کنن.

خب چرا از nekoray استفاده نمیکنی خیلی عالیه
توی مخازن نیست و استفاده ازش موجب مشکلات پایداری، سازگاری و امنیتی می‌شه.

نوشته‌های خودت: https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=156751.0
اتفاقاً طبق این نوشته‌ها و هر نوشتهٔ دیگه‌ای، استفادهٔ آزاد از هر محتوایی، حق پایه‌ای هر انسانیه.

بعد اینی که با جادی تو یوتیوب رادیوگیک گذاشتی، حمایت از گوگل حساب نمی‌شه؟
به هر حال اگه یه نفر هم بیاد گوگل و بخواد اون رو ببینه، حریم‌شخصی‌ش نقض شده و باعثش هم شما می‌شید:)
رادیوگیک یه پادکسته که روش اصلی شنیدنش، استفاده از پادگیرهاست. جاهای دیگه‌ای هم برای سهولت دسترسی افراد دیگه بهش بارگذاری می‌شه که یکیش یوتوبه.
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1402، 01:07 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #22 : 27 تیر 1402، 01:37 ق‌ظ »
نقل‌قول
اتفاقاً طبق این نوشته‌ها و هر نوشتهٔ دیگه‌ای، استفادهٔ آزاد از هر محتوایی، حق پایه‌ای هر انسانیه.
کسی نمی‌گه استفاده نکن، ولی حداقل به حرف خودت عمل کن و از کلاینت رسمی استفاده نکن.

نقل‌قول
رادیوگیک یه پادکسته که روش اصلی شنیدنش، استفاده از پادگیرهاست. جاهای دیگه‌ای هم برای سهولت دسترسی افراد دیگه بهش بارگذاری می‌شه که یکیش یوتوبه.
کاری نداریم کجا آپلود می‌شه، مسئله سر اینه که چرا تو یوتیوب آپلود می‌شه.
همونطور که خودت گفتی گوگل داره حریم‌شخصی افراد رو نقض می‌کنه و این کار غیرقانونی و هر کسی هم که داره توش فعالیت می‌کنه شریک جرمشه و شما هم عملا شریک جرمش هستین، با تولید محتوا باعث جذب کاربر به طرف گوگل می‌شین و این مساویه با نقض بیشتر روز به روز حریم خصوصی.

پ‌ن: من خودم خوشم نمیاد این حرف‌ها رو بزنم، ولی حداقل کارهایی که می‌کنید رو شفاف بگید، جادی عاشق چشم و آبروی من نیست که برای سهولت دسترسی توی یوتیوب هم آپلود کنه، ماجرا رو راحت کنید و بگید پول که بیاد وسط دیگه حرفای خودمون رو هم قبول نداریم، اگه اینطوره خودت هم برای سهولت دسترسی، پایه‌های رایانش رو توی یوتیوب می‌ذاشتی:)

« آخرین ویرایش: 27 تیر 1402، 01:45 ق‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین gem

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • عاشق آزادی و لینوکس
« پاسخ #23 : 27 تیر 1402، 02:04 ق‌ظ »
دوست من چطوری ترافیک رو از برنامه عبور دادی میشه راهنمایی کنید تشکر ازت
به سایت nekoray برو نسخه ی مورد نظرتون رو دانلود کن
https://github.com/MatsuriDayo/nekoray/releases/tag/3.12۳ نسخه برای لینوکس داره، من خودم نسخه ی پرتابل شو استفاده میکنم (nekoray-3.12-2023-07-17-linux64.zip)
nekoray-3.12-2023-07-17-debian-x64.deb
nekoray-3.12-2023-07-17-linux-x64.AppImage
nekoray-3.12-2023-07-17-linux64.zip

بعد برنامه رو اجرا کن

بعداز اجرای برنامه روی server کلیک و گزینه ی new profile را انتخاب کن

type       socks

name       tor

address    127.0.0.1

port       9050

برای تنظیم تور و مرورگر تور و روی اوکی کلیک میکنی

type       socks

name       tor-browser

address    127.0.0.1

port       9150

برای عبور دادن کل سیستم از تور یا مرورگر تور یکی شون رو اجرا میکنی و بعدش برنامه nekoray رو اجرا میکنی روی گزینه مورد نظر تور یا مرورکر تور راست کلیک میکنی و گزینه start رو انتخاب میکنی و بعد تیک گزینه tun mode رو میزنی،

و برای غیرفعال کردن روی همون تور یا مرورگرتور که فعال کردی راست لیک میکنی گزینه stop رو انتخاب میکنی و تیک گزینه tun mode رو برمیداری
تنها یک چراغ است که مرا هدایت می‌کند و آن چراغ تجربه است.

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #24 : 27 تیر 1402، 10:07 ق‌ظ »
آخرین بار که سورس کاربرتور رو چک کردم فرقی با تنظیم از تنظیمات گنوم نداشت
Its The legendery alireza138812

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 28 تیر 1402، 01:36 ق‌ظ »
کسی نمی‌گه استفاده نکن، ولی حداقل به حرف خودت عمل کن و از کلاینت رسمی استفاده نکن.
اتّفاقاً بخوام هم نمی‌تونم. چون یوتوب کارخواه رسمی برای کودی نداره :D

کاری نداریم کجا آپلود می‌شه، مسئله سر اینه که چرا تو یوتیوب آپلود می‌شه.
برای دیدن افرادی که با فناوری پادکست آشنایی ندارن، ولی یوتوب رو می‌شناسن.

همونطور که خودت گفتی گوگل داره حریم‌شخصی افراد رو نقض می‌کنه و این کار غیرقانونی و هر کسی هم که داره توش فعالیت می‌کنه شریک جرمشه و شما هم عملا شریک جرمش هستین، با تولید محتوا باعث جذب کاربر به طرف گوگل می‌شین و این مساویه با نقض بیشتر روز به روز حریم خصوصی.
تولید محتوا نیست، هم‌رسانی محتواست. توش هم گفته می‌شه که این برنامه در اصل یه پادکسته.

پ‌ن: من خودم خوشم نمیاد این حرف‌ها رو بزنم، ولی حداقل کارهایی که می‌کنید رو شفاف بگید، جادی عاشق چشم و آبروی من نیست که برای سهولت دسترسی توی یوتیوب هم آپلود کنه، ماجرا رو راحت کنید و بگید پول که بیاد وسط دیگه حرفای خودمون رو هم قبول نداریم
محض اطلاع جادی درامدش از یوتوب نیست. بخش مالی کانال یوتوب وصله به حساب خیریه. از

اگه اینطوره خودت هم برای سهولت دسترسی، پایه‌های رایانش رو توی یوتیوب می‌ذاشتی:)
خب من اصلاً حساب یوتوب ندارم. اگه کسی خواست می‌تونه با حفظ پروانهٔ اثر تو یوتوب هم هم‌رسانیش کنه.

آخرین بار که سورس کاربرتور رو چک کردم فرقی با تنظیم از تنظیمات گنوم نداشت
بله؛ چون روش درست تنظیم پیشکار در رایانه همونه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #26 : 28 تیر 1402، 02:53 ق‌ظ »
نقل‌قول
اگه کسی خواست می‌تونه با حفظ پروانهٔ اثر تو یوتوب هم هم‌رسانیش کنه.
می‌تونم بدونم پروانه آثار پادکست جادی چیه که با همرسانی توی یوتیوب پروانه اثرش حفظ می‌شه؟

نقل‌قول
اتّفاقاً بخوام هم نمی‌تونم. چون یوتوب کارخواه رسمی برای کودی نداره
پس از چی استفاده می‌کنی؟

نقل‌قول
تولید محتوا نیست، هم‌رسانی محتواست.
فرقی نداره، آپلود هر ویدئو توی یوتیوب = جذب کاربر
افزایش کاربر یوتیوب = تجاوز به حریم‌شخصی افراد بیشتر
جادی باید با هدایت دنبال کننده‌هاش و اندک‌اندک آگاهی بخشیدن بهشون درمورد نقض حقوق انسانیشون، اونارو از یوتیوب دور کنه و ببره طرف سرویس‌های گنو، نه اینکه به‌خاطر سهولت دسترسی یا هر چیز دیگه‌ای بدتر باعث کلفت شدن گردن گوگل بشه.
باید تمام تلاشمون رو بکنیم تا روزی سرورهای گوگل و مایکروسافت برای همیشه به سرورهایی تبدیل بشه که دارن سرویس‌های گنو رو میزبانی می‌کنن نه یوتیوب و سرویس‌های مسخرش.
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1402، 05:02 ق‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 28 تیر 1402، 11:03 ق‌ظ »
می‌تونم بدونم پروانه آثار پادکست جادی چیه که با همرسانی توی یوتیوب پروانه اثرش حفظ می‌شه؟
هر چیزی باشه،‌می‌ةونه توی یوتوب با همون پروانه منتشر بشه.

پس از چی استفاده می‌کنی؟
https://github.com/anxdpanic/plugin.video.youtube

آپلود هر ویدئو توی یوتیوب = جذب کاربر
این وقتی درسته که یوتوب تنها راه یا لااقل راه اصلی برای دسترسی به محتوا باشه. در این مورد راه اصلی استفاده از پادگیرهاست. کسی به خاطر دیدن بازنشر یه پادکست تو یوتوب کاربر یوتوب نمی‌شه!

جادی باید با هدایت دنبال کننده‌هاش و اندک‌اندک آگاهی بخشیدن بهشون درمورد نقض حقوق انسانیشون، اونارو از یوتیوب دور کنه و ببره طرف سرویس‌های گنو، نه اینکه به‌خاطر سهولت دسترسی یا هر چیز دیگه‌ای بدتر باعث کلفت شدن گردن گوگل بشه.
البته شما برای دیگران باید تعیین نمی‌کنید. ولی خب اگه همین رادیوگیک آخر رو شنیده باشین،‌اتّفاقاً داره همین کار رو می‌کنه.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #28 : 28 تیر 1402، 01:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
این وقتی درسته که یوتوب تنها راه یا لااقل راه اصلی برای دسترسی به محتوا باشه. در این مورد راه اصلی استفاده از پادگیرهاست. کسی به خاطر دیدن بازنشر یه پادکست تو یوتوب کاربر یوتوب نمی‌شه!
چیزی که می‌شه دید، جادی علاقه داره توی یوتیوب فعالیت کنه، حداقل من لینک دیگه‌ای به جز یوتیوب برای دیدن محتواش پیدا نکردم.
تلگرام رو هم نگاه کنیم، همش لینک یوتیوبه حتی از رادیوگیک هم که بگذریم، از بقیه ویدیوهاش هم نمی‌شه اثری از جای دیگه پیدا کرد.
برای اینکه بفهمیم راه اصلی دنبال کردن جادی کدومه، باید ویوهای دو راه مقایسه بشه که ببینیم جادی دوست داره مخاطب‌هاش رو به کجا هدایت کنه.

نقل‌قول
https://github.com/anxdpanic/plugin.video.youtube
این مگه گوگل اکانت نمی‌خواد؟

نقل‌قول
البته شما برای دیگران باید تعیین نمی‌کنید.
تا ما فشار نیاریم که چیزی عوض نمی‌شه.

نقل‌قول
اگه همین رادیوگیک آخر رو شنیده باشین،‌اتّفاقاً داره همین کار رو می‌کنه.
کسی که این تریبیون رو داره، می‌توه کارهای مؤثرتری انجام بده، از چت‌بات هم بپرسی بهت می‌گه چه کارهایی:
نقل‌قول
مسابقه برترین نرم‌افزار آزاد: این مسابقه را می‌توانید برگزار کنید تا کاربران نرم‌افزارهای آزاد محبوب و استفاده‌پذیر خود را معرفی کنند. آنها می‌توانند توضیح دهنده‌ها، ویدیوها یا توضیحات کوتاه در مورد عملکرد و استفاده از نرم‌افزارها را ارائه دهند. بعد از جمع‌آوری این ارائه‌ها، بهترین و پر کاربردترین نرم‌افزارهای آزاد معرفی شده، جوایزی می‌توانند دریافت کنند.

مسابقه ترجمه و مشارکت در توسعه: با برگزاری مسابقه ترجمه و مشارکت در توسعه نرم‌افزارهای گنو، کاربران را به شرکت در فرآیند ترجمه و توسعه نرم‌افزارها تشویق کنید. این مسابقه می‌تواند شامل ترجمه مستندات، ارائه پیشنهادات بهبود و بازرسی کد منبع باشد. بهترین مشارکت‌کنندگان و ترجمه‌کنندگان می‌توانند جوایزی مانند پاداش مالی، ممبرشیپ‌های رایگان یا افزایش سطح دسترسی در جامعه گنو دریافت کنند.

مسابقه ایجاد برنامه‌های جدید: برگزاری مسابقه ارائه ایده‌ها برای پروژه‌های گنو و توسعه برنامه‌های جدید می‌تواند خلاقیت کاربران را تحریک کند. آنها می‌توانند ایده‌های خود را برای برنامه‌ها، افزونه‌ها یا ابزارهای جدید به اشتراک بگذارند. با انتخاب برترین ایده‌ها و ایجاد همکاری با برنامه‌نویسان برای توسعه این ایده‌ها، می‌توانید جوایزی ارائه دهید تا علاقه‌مندان را به سمت گنو جذب کنید.

با برگزاری رویدادهای متنوع و جذاب، می‌توانید کاربران جدید را برای سرویس‌های گنو جذب کنید و اعتبار و شهرت جامعه گنو را تقویت کنید.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #29 : 28 تیر 1402، 03:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
اتّفاقاً بخوام هم نمی‌تونم. چون یوتوب کارخواه رسمی برای کودی نداره :D
توی پرانتز چند سوال بی ربط : چطور رابط کاربری کودی رو تحمل میکنید ؟
کودی رو روی چی و به چه صورت دارید ؟
کودی رو با موس استفاده میکنید ؟ ( با موس مزخرف تر میشه  :D)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com