انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با VPN قطعی پس از چند ثانیه؟؟؟(جوابی هست امیدوارم برای شما هم راهگشا باشه)  (دفعات بازدید: 42708 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • روش استفاده از منابع را یاد بگیرید
من وصل میشم ولی پیج باز نمیشه! پینگ دارم ولی...! قابل توجه صاحب سرور ;)

دوست عزیز وقتی شما پینگ دارید یعنی متصل هستید
اگر شما میتوانید آدرس google.com را پیمگ کنید که DNS سرور درست کار می کنه و مشکل شما مربوط میشه به مروگر و کلا پراکسی که ست شده و یا سیستم عامل قاط زده و تغییرات رو اعمال نکرده اگر هم پنگ ندارید خوب DNS سرور مشکل داره دیگه

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
درود

دسترسی به وی پی ان و خیلی چیزهای دیگه .... به طور عمدی چند روزی در ایران بسته شد ، ولی فعلا مشگل حل شده و میتونید استفاده کنید ( تا اطلاع ثانوی ! )

دوستان لطفا دقت کنید مشکل بنده و اون دوستمون اصلا ربطی به مشکل اخیر و کلی اینترنت در ایرا ن نداره و کاملا تخصصی هست.
مربوط به این میشه که اتصال به vp-n برای ما بطور کلی میسر نیست.

آفلاین torghoundy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام به تایید آخرین پست مشکل من فقط در اوبونتو وجود داره نه در ویندوز ، در ویندوز من هیچ مشکلی برای اتصال ندارم.
در ضمن عرض کردم که گاهی وصل میشه اما پس از چند ثانیه به طور خودکار قطع میشه.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
سلام به تایید آخرین پست مشکل من فقط در اوبونتو وجود داره نه در ویندوز ، در ویندوز من هیچ مشکلی برای اتصال ندارم.
فكر كنم مشكل شما با بنده يكسان باشه.
من خيلي روش كار كردم اما متاسفانه نتيجه اي نگرفتم.  ](*,)

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
یک وقت در قسمت ip یا host adress از دامنه هایی که مربوط به ایران باشه استفاده نمیکنید مثل ir 
یک کپی از log سرور اگه دست رسی دارین بزلرین خیلی میتونه کمک کنه

و اینم از تو اینجا پیدا کردم نمیدونم کمک میکنه یا نه

Packet recursion

* Symptoms - client appears to connect, but VPN does not work (you can't access private resources), and it probably disconnects shortly after connection (30-120 seconds).

https://help.ubuntu.com/community/VPNClient

آفلاین torghoundy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام
خیر آدرس یک آی پی هست.
به سرور دسترسی ندارم.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
فكر كنم مشكل شما با بنده يكسان باشه.
من خيلي روش كار كردم اما متاسفانه نتيجه اي نگرفتم.  ](*,)

تو این حالت بهتره اول توی همون ویندوز کانکشن رو باز کنید و ببینید از چه پروتکل و سیستم احراز هویتی استفاده میکنه . تو بخش Properties زبانه Security مشخصه و پروتکل هم تو زبانه Networking .... بعد از کشف ! اون موارد رو تو همون بخش Advanced در کانکشن وی پی ان توزیع خودتون ست کنید .
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1389، 07:16 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین hamid1129

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام و علیکم
اساتید ، عزیزان ، دوستان ،خواهشا یک فرد متخصصی فریاد رس ما بشه ، این مشکل نه مربوط به آی پی میشه نه چمی‌دونم به بستن از ارگان یا مکان خاصی نه محدود به فرد یا افرادی و نه به یک یا دو سرور خاصی . نه چیز دیگه و به احتمال 99.9٪ بر‌میگرده به شخص شریف اوبنتو ، پست‌های سایر دوستان در این تاپیک هم سندی بر تصدیق مطلب می‌شه تا حدودی.
این مشکل قطع شدن وی *ی *ن بعد از متصل شدن برمی‌گرده به ورژن 9.10 به بعد اوبنتو ! یعنی در این ورژن مشکلی نداشت و نداره ، حالا این موضوع بر می‌گرده به کرنل یا این اپلت network-manager یا چیز دیگه ، اصولا ما بی‌اطلاعیم و این وظیفه‌ی انسان دوستانه و پرمعرفت اساتیدِ که در صورت امکان راه حلی واسه این مشکل پیدا کنن  :)
ممنون از لطفتون

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
همون لحظه ای که کانکشنتون قطع شد برین داخل این فایل و دلیل قطع شدنو ببینین
ادرس فایل :
var/log/syslog

آفلاین online.-it2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
من پس از داشتن این مشکل تا الانی که خیلی زمان گذشته تجربه هایی بدست آوردم شاید مشکل گشای شما دوستان هم باشه .
من در حال حاضر ۲ مودمadsl دارم . یکی اونی که قدیمی بود ویکی جدیدی که به صورت wlan  توی خونه نت رو شر میکنه.

۱-ابتدا با مودم قدیمی کار میکردم که به صورت pppo (وقتی کابل رو وصل کنی به نت وصل میشی)کانکت میشد من  نحوه کانکت رو به Bridging (وقتی کاب رو وصل کنی باید یوزر پس دستی بدی )تغییر دادم مشکل برطرف و من راحت میتونستم از وی پی استفاده کنم .
۲-در مودم wlan دار هم مشکلی داشتم که بعضی از سایت ها برای من باز نمیشد مثل پارس آنلاین - جیمیل - سایت دانشگاه و غیره ... در صورتی که باقی سایت ها به راحتی باز میشدن حتی امکان آپلود فایل و کامنت دادن هم نبود.اما با وی پی مشکلی نداشتن و به درستی کار می کردند . در ابتدا دوستان پیش نهاد تغییر دی ان اس می دادن اما تغییری ایجاد نمیشد. در آخر متوجه شدم باید مقدار mtu رو تغییر داد.تغییر دادم و حل شد مشکلم.
امیدوارم مشکل شما نیز حل شود و بدانید همیشه جوابی هست که راهگشاست.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
یک راه هل جناب هادی تایانلو قبلا گذاشته بودن که به همراه یک اسکریپت بود و مشکل رو رویه اوبونتو و مینت حل میکرد اگه درست یادم باشه
تو سایتشون گذاشته بودن فکر کنم
woi.ir
irangnu.ir