انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کندی شدید سیستم  (دفعات بازدید: 2714 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
پاسخ : کندی شدید سیستم
« پاسخ #15 : 09 امرداد 1402، 11:50 ب‌ظ »
نه جانم فقط دبیان پایدار
مرگ بر ویندوز
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #16 : 10 امرداد 1402، 12:09 ق‌ظ »
نه جانم فقط دبیان پایدار
مرگ بر ویندوز
چرا مرگ بر ویندوز ؟ خوبی گنو باعث بد بودن ویندوز میشه ؟ خوب بودن گنو و نرم افزار آزاد باعث بد بودن نرم افزار انحصاری نیست!
خب دولوپر میگه آقا من دلم میخواد پولی باشه برنامه ام و آزاد نباشه
Its The legendery alireza138812

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #17 : 10 امرداد 1402، 12:19 ق‌ظ »
نه جانم فقط دبیان پایدار
مرگ بر ویندوز
فقط دبیان نیست که، ممکنه usb رو آورده باشی اولویت اول و همین باعث طول کشیدن می‌شه.
به غیر usb هم چیزای زیادی مثل سی‌دی‌رام، pxe یا image server، فلاپی، هاردو اس‌اس‌دی‌های مختلف یا خیلی چیزای دیگه باشه، اگه نام دبیان بود که بیارش اولویت اول، اگه هم نام هارد یا اس‌اس‌دی رو آورد اونو بیارش اولویت اول.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 10 امرداد 1402، 11:30 ق‌ظ »
خب دولوپر میگه آقا من دلم میخواد پولی باشه برنامه ام و آزاد نباشه
بی‌خود می‌گه. وگرنه که داعش هم می‌گه من دلم می‌خواد آدم بکشم!
هرکسی دلش بخواد که نمی‌تونه حقوق پایه‌ای افراد رو زیرپا بذاره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #19 : 10 امرداد 1402، 12:17 ب‌ظ »
رایگان بودن نرم افزار جز حقوق استفاده کننده نیست! من دلم میخواد از نرم افزار پول در بیارم !
نرم افزار آزاد عالیه ولی کسی که میخواد پول در بیاره  باید چیکار کنه؟ نرم افزار آزاد ضربه ای بزرگ به دولوپر ها میزنه
من الان یه بازی میسازم کلی وقت و انرژی میزارم پاش
حقمه بگم این بازی مثلا 5 دلار! کسی هم نمیتونه بگه چرا! راه باز جاده دراز بره سراغ یکی دیگه !

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 10 امرداد 1402، 01:39 ب‌ظ »
آزاد بودن هیچ ربطی به رایگان بودن نداره.
در مورد این که آیا نرم‌افزار باید برای کاربر نهایی رایگان باشد یا نه، بحث زیاده؛ ولی این که باید آزاد باشه، مثل روز روشنه.

در مورد فروختن نرم‌افزار آزاد: https://www.gnu.org/philosophy/selling.fa.html
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #21 : 10 امرداد 1402، 02:18 ب‌ظ »
آزاد بودن هیچ ربطی به رایگان بودن نداره.
در مورد این که آیا نرم‌افزار باید برای کاربر نهایی رایگان باشد یا نه، بحث زیاده؛ ولی این که باید آزاد باشه، مثل روز روشنه.

در مورد فروختن نرم‌افزار آزاد: https://www.gnu.org/philosophy/selling.fa.html
وقتی آزاد باشه طف میره فورکش میکنه!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #22 : 10 امرداد 1402، 04:17 ب‌ظ »
رایگان بودن نرم افزار جز حقوق استفاده کننده نیست! من دلم میخواد از نرم افزار پول در بیارم !
نرم افزار آزاد عالیه ولی کسی که میخواد پول در بیاره  باید چیکار کنه؟ نرم افزار آزاد ضربه ای بزرگ به دولوپر ها میزنه
حقمه بگم این بازی مثلا 5 دلار! کسی هم نمیتونه بگه چرا! راه باز جاده دراز بره سراغ یکی دیگه !
من توی این انجمن و جا های دیگه فراوون ادم دیدم مثل شما که توی دوران فروش نرم افزار با سی‌دی موندن ( قصد بی احترامی ندارم ) الان در سال ۲۰۲۳ هیچ نرم افزاری میشه گفت نیست که با این روش درامد داشته باشه و کیلویی فروخته بشه . الان دو روش کلی هست تبلیغات و خدمات . هیچ کدوم هم با ازاد یا انحصاری بودن نقض نمیشن . اون پولی هم داری برای نرم افزار در این زمان میدی پول لایسنس هستش ! یعنی پول میدی که اجازه میگیری که از خدمات درون اون نرم افزار استفاده کنی . اون میتونه دسترسی به فروشگاه های دون برنامه ای ، پشتیبانی نرم افزاری ، بروز رسانی خودکار و هزار و یک مورد دیگه باشه . به همین دلیله که با وجود این همه کرک و مود نرم افزاری از کرک ورشکسته نمیشه حتی براش خوب هم هست . چون یک عده که نمیخوان پول لایسنس بدن دارن تست رایگان میگیرن از نرم افزار استفاده می کنند و به خدمات نیازمند میشن و میرن لایسنس میگیرن ! نرم افزار های ازاد هم که این تبلیغ با کرک رو کلا ندارن و نیازی نیست کسی به خودش زحمت کرک کردن بده و کسی وجدان درد بگیره .
به همین دلایل جلوی کرک گرفته نمیشه . کسی از کرک نمیمیره . کرک به نفع توسعه دهنده هم هست . در نتیجه ازاد بودن نرم افزار حتی از نظر اقتصادی برای تولید کننده بد نیست بلکه به نسبت انحصاری خیلی هم خوبه .
مثالش وردپرس با مخزن میلیونی افزونه و قالب ازادش و افزونه هایی که خدا دلار دارن در میارن با اینکه ازادن 
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #23 : 10 امرداد 1402، 04:20 ب‌ظ »
من توی این انجمن و جا های دیگه فراوون ادم دیدم مثل شما که توی دوران فروش نرم افزار با سی‌دی موندن ( قصد بی احترامی ندارم ) الان در سال ۲۰۲۳ هیچ نرم افزاری میشه گفت نیست که با این روش درامد داشته باشه و کیلویی فروخته بشه . الان دو روش کلی هست تبلیغات و خدمات . هیچ کدوم هم با ازاد یا انحصاری بودن نقض نمیشن . اون پولی هم داری برای نرم افزار در این زمان میدی پول لایسنس هستش ! یعنی پول میدی که اجازه میگیری که از خدمات درون اون نرم افزار استفاده کنی . اون میتونه دسترسی به فروشگاه های دون برنامه ای ، پشتیبانی نرم افزاری ، بروز رسانی خودکار و هزار و یک مورد دیگه باشه . به همین دلیله که با وجود این همه کرک و مود نرم افزاری از کرک ورشکسته نمیشه حتی براش خوب هم هست . چون یک عده که نمیخوان پول لایسنس بدن دارن تست رایگان میگیرن از نرم افزار استفاده می کنند و به خدمات نیازمند میشن و میرن لایسنس میگیرن ! نرم افزار های ازاد هم که این تبلیغ با کرک رو کلا ندارن و نیازی نیست کسی به خودش زحمت کرک کردن بده و کسی وجدان درد بگیره .
به همین دلایل جلوی کرک گرفته نمیشه . کسی از کرک نمیمیره . کرک به نفع توسعه دهنده هم هست . در نتیجه ازاد بودن نرم افزار حتی از نظر اقتصادی برای تولید کننده بد نیست بلکه به نسبت انحصاری خیلی هم خوبه .
مثالش وردپرس با مخزن میلیونی افزونه و قالب ازادش و افزونه هایی که خدا دلار دارن در میارن با اینکه ازادن
بازی هایی مثل اور واچ که کرک نمیشه چی؟ نرم افزار هایی مثل فتوشاپ یا بازی ماینکرفت چی؟

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #24 : 10 امرداد 1402، 04:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
الان دو روش کلی هست تبلیغات و خدمات
جاسوسی چی؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 10 امرداد 1402، 04:38 ب‌ظ »
وقتی آزاد باشه طف میره فورکش میکنه!
اگه خدمات شما بهتر باشه، افراد به شما پول می‌دن، نه به کسی که فورکش کرده. اگه نه هم که خب طبیعیه افراد ازش استفاده نکنن.

نرم افزار هایی مثل فتوشاپ یا بازی ماینکرفت چی؟
اتفاقاً فوتوشاپ هم از همون نرم‌افزارهاییه که مدل درامدیش رو از تک‌فروشی به خدمات (اشتراک ماهانه) تغییر داده.
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1402، 04:40 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 10 امرداد 1402، 06:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
جاسوسی چی؟
انسان وارش رو گفتم .

نقل‌قول
اگه نه هم که خب طبیعیه افراد ازش استفاده نکنن
همون طور که در انحصاری ها دیده میشه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #27 : 10 امرداد 1402، 08:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
جاسوسی چی؟
انسان وارش رو گفتم .

نقل‌قول
اگه نه هم که خب طبیعیه افراد ازش استفاده نکنن
همون طور که در انحصاری ها دیده میشه
نرم افزار هایی مثل گوگل خودشون میگن ما جاسوسی میکنیم یا حتی واتساپ!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 11 امرداد 1402، 10:36 ق‌ظ »
نقل‌قول
نرم افزار هایی مثل گوگل خودشون میگن ما جاسوسی میکنیم یا حتی واتساپ!
خوب؟