حرف اول کاملا درسته و دلیل زنده موندن انجمن، کاربرهای اون انجمنه. ولی این رو هم باید در نظر بگیریم که یکی از دلایل فعالیت کاربران، میتونه روند مدیریت و تصمیمهایی است که برای انجمن گرفته میشه. وگرنه افراد زیادی هم داشتیم که ناراضی بودن و انجمن و گروه تلگرام بدون اون حساسیتها و بدون ایدهآلطلبیها (که البته ما با ایدهآل خیلی فاصله داریم و تنها حداقل استاندارد رو میخوایم داشته باشیم) زدن و تقریبا هیچ کدومشون دیگه نیستند. شما هم سعی کنید «انتقادها»تون رو با «کمک» جایگزین کنید که هممون نتیجهٔ بهتری داشته باشیم.
مشکل بزرگتر هم اینه که افراد فقط حرف میزنن و پای عمل که میشه، یا کار رو انجام نمیدن، یا کار نصفه و نیمهای انجام میدن که قابل استفاده نیست.
البته افرادی هم هستند که فعالیت مفیدی دارند، مثلا esmaeelE کمکهای زیادی کرده یا کاربر ناشناس که کارهایی رو آماده کرده و من هم دارم تغییراتی میدم که از اون کارها استفاده کنیم. یا حتا پیشنهادهایی که Dr.Code میده و یکیش رو عملی کردیم و به بقیه هم میرسیم.
این رو هم قبول کنید که سیاست هایی هم بوده که باعث نارضایتی کاربران شده . اینجا کاربران فعال خیلی بیشتری باید میداشت که نداره ( لطفا تمام کاربران ثبت نام شده رو نام نبرید فعال از این نظر که حداقل در ماه یک ارسال دارند )
حرف من از ایدهآل طلبی اینه که به جای این که دنبال این باشید که ناجی پیدا بشه که بیاد مثلا یک قالب همه چی تموم مختص انجمن از صفر بنویسه ( که سال هاست پیدا نشده و سال های دیگه ای هم پیدا نخواهد شد ) ببینید که کاری که داره انجام میشه وضع فعلی رو بهبود میبخشه ؟ اگه بله و ارزشش رو داره انجام بشه . خودم رو مثال نمیزنم چون کاری از دستم بر نمیومده که کنم ( سر قالب جدبد هم برداشت من از حرف هاتون میتونی انجام بده نمیتونی میتونی از انجمن بری به جای لینک دادن بود ) سر انجمن ازمایشی و گفتمان رو مثال میزنم
مثال دیگه از سیاست های زننده خود شما همینه که الان کاربر ها میان این موضوع رو میبینن ولی توش شرکت نمیکنند چون میدونن حداکثر پنج ارسال دیگه موضوع رو قفل میکنید و شرکت کننده ها هم محدود/مسدود میشوند . چون به هیچ وجه شما انتقاد پذیر نیستید . کسی(کسانی) که با سیاست های انجمن موافق نیست توقع «کمک» نداشته باشید به جاش کمی «انتقاد» پذیر باشید !
یک کاری از کسانی که این ارسال رو میبینم میخوام همبنجا بگن کسی هست که یکی دو ماه اینجا بوده باشه و فعالیت کرده باشه اما یک بار هم محدود یا مسدود نشده باشه ؟؟
یک سیاست افتضاح دیگتون واسه کاربران تازه کاره که یک هفته نیست با نرم افزار ازاد اشنا شده ( یا حتی نشده ) بعد از راه نیومده اولین موضوع رو میاین میبندید جای اینکه بگید نرم افزار ازاد چیه اصلا میگید اینجا از نرم افزار انحصاری پشتیبانی نمیشه میتونید به پشتیبانی خودش مراجعه کنید بعد توقع « کمک » هم دارید ؟؟
ممکنه یک نظر سنجی بذارید ببینید کاربران انجمن چقدر از عملکرد مدیریتی شما راضی هستند ؟ همین رو بدونید همین کاربر هایی که اینجا موندن هم یا مثل من یک زره امید به بهبود انجمن دارند یا به کمک کاربر ها نیاز دارند که موندن نه از عملکرد شما . نمیخوام منت وجودم رو سرتون بذارم یا بگم خیلی مفید هستم ! ولی خیلی وقت پیش مثل خیییلی از کاربران دیگه میخواستم برم الان هم اگه قراره محدود یا مسدود بشم راحت باشید به سیاست های انتقاد ناپذیرتون ادامه بدید مثل همیشه موضوع رو قفل کنید منم نه رو دروایسی با شما دارم نه اینکه چیزی برای از دست دادن دارم . بساط رفتن من هم راحت تر فراهم می کنید !