انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو بعد از آپدیت بالا نمیاد  (دفعات بازدید: 5527 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: اوبونتو بعد از آپدیت بالا نمیاد
« پاسخ #15 : 15 مهر 1389، 11:08 ب‌ظ »
من باید اینجا یه اعتراف کنم و بگم که آفرین به پوریا جان که با این همه صبر و حوصله جواب این دوستمون رو میدن =D>

و اما myusa عزیز٬ شما وقتی تصمیم میگیری بیای اوبونتو کار کنی (که راحت ترین توزیع گنو/لینوکسه) باید قبلش یه چیزای اساسیشو خودت مطالعه کنی و یاد بگیری. مثلا دستور cd که حتی توی ویندوز هم کاربرد داره واقعا نباید تازه بیای اینجا بپرسی که چیه و چکار میکنه! یا دستور ls!

شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه کتابی مثل آموزش پارسیکس که به فارسی هست رو دانلود کنی و مبانی گنو/لینوکس رو از روی اون مطالعه کنی و یاد بگیری. اونطوری خودت به راحتی میتونی با استفاده از دستور info ٬ آپشن help-- و یا کاملتر از این دو تا دستور man پدر و مادر هر چی دستور تو اوبونتو هست رو در بیاری! چون پکج منجر اوبونتو و پارسیکس یکسانه٬ پس تقریبا تمام دستوراتی که توی اون کتاب هست رو توی اوبونتو هم میتونی استفاده کنی.

اینطوری هم به خودت و هم به دیگران چه توی این فروم چه هر جای دیگه خیلی کمک بزرگی میکنی و اصلا خودت بیشتر لذت میبری از کار با گنو/لینوکس.

میتونی از برنامه هایی مثل VirtualBox هم برای نصب اوبونتو به صورت مجازی توی ویندوز استفاده کنی و تا موقع راه افتادنت از اون استفاده کنی. گرچه نصب روی سخت افزار واقعی باعث میشه سریعتر مشکلاتت رو حل کنی و وابستگیت به ویندوز رو کاهش میده.

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
« پاسخ #16 : 15 مهر 1389، 11:19 ب‌ظ »
Pyruzan جان شما کاملا حق داری و از همه ی کسانی که منو راهنمایی کردن خیلی ممنونم
میدونم اینجوری برای دوستانمون خیلی سحته و هم برای من حرف شما 100% درسته حتما کارهایی که شما توصیه کردین را انجام میدم ( :oops:)

امیدوارم دوستان حداقل تو این مشکل بوجود اومده تا آخر راهنمایی کنن
یک مشکل بوجود اومد!!
1. وقتی sudo service gdm stop را میزنم صفحه سیاه میشه مینویسه ubuntu 10.04 گیر میکنه restart هم میکنم برمیگرده به حالت اول درسته یا نه ؟؟
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
از مسخره کردن بگیرید تا بی‌سواد خواندن کاربران ویندوز
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #17 : 16 مهر 1389، 01:05 ق‌ظ »
شما کجا دستور sudo service gdm stop رو میزنی؟ (مگه میتونید وارد محیط گرافیکی بشید؟!)
باید کلید های alt+ctrl+f1 رو با هم فشار بدید تا به محیط متنی برید و اونجا اون دستور رو بزنید.
اگه همین کاری که گفتم رو می کنید دقیقا متن خطایی رو که میده اینجا بنویسید

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 16 مهر 1389، 01:23 ق‌ظ »
من فکر میکردم همون صفحه سفید ترمیناله!!!
این جوری که شما گفتی زدم درست شد الان سره mount کردن مشکل دارم هر کدام از درایو ها را که مزنم عمل نمیکنهیا هیچ عکس العملی نشون میده یا میزنه busy
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 16 مهر 1389، 01:34 ق‌ظ »
شما فقط یک درایو رو می تونید تو مسیر /mnt مونت کنید! اول مثلا بزنید:
sudo mount /dev/sda1 /mnt(اول sda6 یا sda5 رو امتحان کنید!)
بعد امتحان کنید که درایو درسته یا نه:
cd /mnt
ls
اگه درست بود که هیچ. اگه نبود باید اول unmount کنید بعد دوباره یه درایو دیگه رو mount کنید!

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
« پاسخ #20 : 16 مهر 1389، 01:56 ق‌ظ »
من درایور مورده نظر را mount کردم زدم که نصب بشه همون اروری که گفته بودی اومد فقط ok داشت زدم مرحله بعد زدم no ارور داد و نصب نشد دوباره زدم نصب بشه اینبار yes را زدم بازم ارور داد و نصب نشد restart کردم حالا وقتی از منوی بوت اوبونتو را انتخاب میکنم صفحه راه راه سبز میشه scorll lock و caps lock چراغاشون خاموش روشن میشه

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #21 : 16 مهر 1389، 11:29 ق‌ظ »
چه اروری داد؟

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 16 مهر 1389، 12:12 ب‌ظ »
راستش من فکر کردم بعد restart اگه نصب نشد بعد ارورش را بنویسم که اینجوری شد الان چیکار میتونم بکنم؟؟

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #23 : 16 مهر 1389، 12:23 ب‌ظ »
یه بار از اول و با دقت، تمام مراحل رو انجام بده!

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
« پاسخ #24 : 16 مهر 1389، 01:52 ب‌ظ »
حالا وقتی از منوی بوت اوبونتو را انتخاب میکنم صفحه راه راه سبز میشه scorll lock و caps lock خاموش روشن میشن

همونطور که در بالا گفتم امکانش نیست

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #25 : 16 مهر 1389، 03:09 ب‌ظ »
recovery mode چی؟
از اونجا هم نمی تونی وارد محیط متنی بشی؟

ببین دوست عزیز
اگه می خوای با لینوکس کار کنی باید یه مدتی وقتت رو صرف یادگیری بکنی! اینجا وقتی به مشکلی بر می خوری باید حالت های مختلف رو بدون ترس امتحان کنی، پیغامهایی که تو مشکلات باهاش مواجه میشی خیلی مهم هستند. نباید ازشون به راحتی بگذری. باید از اینترنت جستجو کنی، اگه می تونی تو فروم های انگلیسی دنبالش بگردی و ... .
خلاصه اگه هدفت اینه که در دراز مدت با لینوکس کار کنی نباید اولش نا امید بشی. این مراحلیه که باید ازش عبور کنی

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
« پاسخ #26 : 16 مهر 1389، 07:26 ب‌ظ »
همونطور که در جواب Pyruzan عزیز گفتم کاملا حق باشماست در مورده ترس هم گفتید مشکلی ندارم که لینوکس خراب بشه بالاخره تا یکی بخواد چیزی یاد بگیره چند بار خراب میکنه توی اون یکی تاپیک گفتم میترسم چون اون دستمون گفت اگه اشتباه بزنی مانیتورت میسوزه و من حوصله دردسر نداشتم
اگر کمک کنید که من بتونم وارد لینوکس بشم و این مشکل حل شه ممنونتون میشم اگر هم نه که تا همینجا هم لطف کردید!
---------------------
به هر حال من recovery mode هم امتحان کردم اما نشد صفحه سیاه

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #27 : 16 مهر 1389، 09:24 ب‌ظ »
راستش من دقیقا نفهمیدم چی شد! یعنی الان شما کیبردت هم کار نمیکنه؟ :o
در مورد سوختن مانیتورت هم نگران نباش! به این راحتی ها نمیتونی بسوزونیش!! :)

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
« پاسخ #28 : 16 مهر 1389، 09:58 ب‌ظ »
صفحه راه راه مشکی و سبزه هیچ جایی برای تایپ نیست اون 2تا دکمه هم همش چشمک میزنن نمیدونم چیکار کنم
recovery mode هم میزنم صفحه سیاه میشه همینجوری میمونه

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #29 : 16 مهر 1389، 10:50 ب‌ظ »
ctrl+alt+f1 چی؟
اونم کار نمیکنه؟