هنگ کردم چی میگی ، تا خط آخر را خوندم.
فکر کنم اصلا متوجه نشده بودی انجم فیلتر شده و به اجبار آدرس جدید درست شده
خودمم اون لحظه هنگ کرده بودم
در کل ببخشید
بله، خرید دامنه .ایران یعنی موافقت با قوانین مربوطه که معلوم نیست توسط چه سازمانی تعریف میشه و اگه بر خلاف قوانین رفتار کنید میتونن دامنه رو مسدود کنن.
خب پس ما تابع قوانین .ir نیستیم چون پسوندی که داریم .org هست تموم شد و رفت !!!
----------
موضوع دیگه ایی هم که هست اینه که فکر کنم دلیل فیلتر شدن انجمن ( فکر نمیکردم فیلتر کرده باشن ولی الان فمیدم چرا فیلتر کردن ) بخاطر پیام مهسا امینی که اون گوشه زده بودید بوده باشه ( چون دیگه الان نیستش ) متاسفانه الان هم نمیشه کاری کرد.
--------------------------------
مورد دیگری هم که هست اینه که جناب alireza138812 شما باید اول درک خودتون رو از جامعه بالا ببرید و بعد بیاید نظر بدید قصد بی احترامی هم ندارم اما جز شما کسی مخالف وود این انجمن نیست !!! اگر ناراحت هستید میتونید یک انجمن دیگه پیدا کنید!!
اول از همه شما با قوانین انجمن موافقت کردید و مطمعن باشید اگر شما قوانین انجمن رو رعایت کنید انجمن دچار مشکل نمیشه.
دوما ما به فقط داشتیم دنبال دلیل اینکه دامنه انجمن رو مسدود کرد و عوض کردن بحث میکردیم و شما امدید که بحث رو به اینجا کشوندید!!
سوما کار انجمن ما در مورد نرم افزار ها ازاد؛ لینوکس ؛ برنامه نویسی و ... هست و زیاد به ما مروبوط نمیشه که بیایم بحث هایی که این روز ها در جامعه میشه رو تکرار کنیم. چرا که نه به موضوع این انجمن ربط داره و نه به من شمایی که در این انجمن فقط پیرامون دنیای تکنولوژی می پردازیم (هرچند گاهی اوقا مربوطه).
در اخر امیدوارم ناراحت نشده باشید