انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نیاز به یک توزیع معتبر با پشتیبانی بلند مدت و تقریبأ سبک  (دفعات بازدید: 3964 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
بیخایل دیگران شید همون دبیان با میزکار xfce را زنده بیارید بالا ببیمید چطوره بعدش باهم رفع اشکالش میکنیم.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 305
بیخایل دیگران شید همون دبیان با میزکار xfce را زنده بیارید بالا ببیمید چطوره بعدش باهم رفع اشکالش میکنیم.
لایو مشکلی نداره، موقع نصب میترسم برای راه اندازی شبکه اذیتم کنه. البته قبلش میخوام بایوس آپدیت کنم رم سیستم رو ارتقا بدم بعد این اوبونتو رو پاک میکنم میرم تو نصب توزیع بعدی. فعلا نصبش منتفیه و در فاز جمع آوری معلومات هستم.

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
منم در واقع کاربر گنو/لینوکس نیستم  ;D

می دونم که این جا جاش نیست، ولی بستگی به سخت افزارت داره لپتاپ من تقریبا جدید بود (۲۰۲۱) الان داره کار میکنه.
وایفای ۵ (روی حالت ac و ax) به بعد فعلا پشتیبانی نمیشه. (قرار بود از امسال راه بیفته ولی به باگ و مشکلات زیادی خورده تا الان که نشده.

ولی توی این چند سال، لینوکس باید از بیشتر سخت افزار ها پشتیبانی کنه (چون پشتیبانیش می کنن) به هر حال وضعش خوبه

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
پاپی لینوکس سبکه ولی از لحاظ اعتبار که من روی این موضوع خیلی حساسیت دارم قانع کننده نیست. یه بنده خدا در استرالیا برداشته توزیع درست کرده به نام پاپی لینوکس، سالی یک بار هم آپدیتش میکنه. از نظر من معتبر نیست. تنها امتیازش سبک بودنشه.

این «اعتبار» رو لطفا برای من تعریف کن. چون الان می‌تونم در مورد اوبونتو هم بگم «یه یارویی که تو آفریقای جنوبی به دنیا آمده و به Isle of Man مهاجرت کرده یه نسخه دسکتاپی از دبیان ساخته و هر شش ماه یه بار براش آپدیت میده».
اگر منظورت از اعتبار، شناخته‌شدگی و پذیرفتگی در جامعه‌ست، که خب پاپی این دو مورد رو داره. همونطور که دبیان، اوبونتو، آرچ و ... دارند.
به نظرم به حرف United Kingdom گوش کن شما و با همون دبیان پیش برو، چون در نهایت دبیان تنوع بسته‌های بسیار بالا داره (گمون کنم پر و پیمون‌ترین مخزن رو بین توزیع‌ها دبیان و اوبونتو داشته باشند) و خب حجم زیادی از کاربران لینوکس، مستقیم یا غیرمستقیم دبیانی هستند (مثلا کسی که از توزیعی مثل KANOTIX استفاده می‌کنه هم دبیانیه) و از جهت «پشتیبانی از طریق جامعه» هیچوقت لَنگ نمی‌مونید.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
این «اعتبار» رو لطفا برای من تعریف کن. چون الان می‌تونم در مورد اوبونتو هم بگم «یه یارویی که تو آفریقای جنوبی به دنیا آمده و به Isle of Man مهاجرت کرده یه نسخه دسکتاپی از دبیان ساخته و هر شش ماه یه بار براش آپدیت میده».
اگر منظورت از اعتبار، شناخته‌شدگی و پذیرفتگی در جامعه‌ست، که خب پاپی این دو مورد رو داره. همونطور که دبیان، اوبونتو، آرچ و ... دارند.
به نظرم به حرف United Kingdom گوش کن شما و با همون دبیان پیش برو، چون در نهایت دبیان تنوع بسته‌های بسیار بالا داره (گمون کنم پر و پیمون‌ترین مخزن رو بین توزیع‌ها دبیان و اوبونتو داشته باشند) و خب حجم زیادی از کاربران لینوکس، مستقیم یا غیرمستقیم دبیانی هستند (مثلا کسی که از توزیعی مثل KANOTIX استفاده می‌کنه هم دبیانیه) و از جهت «پشتیبانی از طریق جامعه» هیچوقت لَنگ نمی‌مونید.
نه دوست من هیچوقت اعتبار اوبونتو با پاپی برابر نیست. شروع پروژه رو ملاک نگیر، شروع گوگل هم از یه گاراژ بوده. ببین الان کجا ایستاده. الان اوبونتو روی مهمترین سرور ها نصبه و تا این اندازه مورد اعتماده، پاپی در حد کنجکاوی چهارتا کاربر. صدها نفر به صورت فعال روی اوبونتو کار میکنند ولی پاپی هنوز فقط توسط همون بنده خدا پشتیبانی میشه و فوقش سه چهارتا از دوستاش. ملاک حال حاضره.
انتخاب اول من هم بدون شک دبیانه ولی بد نیست موارد مناسب دیگه رو هم بشناسم. از نظر من دبیان انتخاب شده.
« آخرین ویرایش: 25 دی 1402، 10:52 ق‌ظ توسط ni3ma »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مشخصه که دنبال دبیان پایدار هستید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
بله، تصمیمم برای نصب دبیان قطعی شده.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
دبیان پایدار با میزکار xfce را پیشنهاد میکنم.
میز کار LXDE سبکتر نیست؟!

• High Hero Member
  • *
اگه زمان زیادی(چند روز) از یک ارسالتون نگذشته دو ارسال پشت سرهم نفرستید و با ویرایش ارسال قدیمی موارد جدیدو به اون اضافه کنید.
مثلش همین ارسال خودم.

نقل‌قول
میز کار LXDE سبکتر نیست؟!
نه اصلا.اون دیگه توسعه داده نمیشه و از GTK نسخه ۲ استفاده میکنه که کم کم داره از مخزن خیلی از توزیع ها حذف میشه.
اگه اینقدر سبکی براتون مهمه LXQT بهتره. xfce هم فقط در حالت پایه معمولا ۶۰۰ مگو اسغال میکنه. LXQT ۴۰۰ مگ.
به جرات میگم تاحالا نشده از هشت گیگ رمم پنج گیگش پر شه. اکثرا دو گیگ هم پر نمیشه.(البته مصارف فرق میکنه مطلقا)

ویرایش
مثال
« آخرین ویرایش: 25 دی 1402، 09:48 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
اگه زمان زیادی(چند روز) از یک ارسالتون نگذشته دو ارسال پشت سرهم نفرستید و با ویرایش ارسال قدیمی موارد جدیدو به اون اضافه کنید.
ویرایش کنم اکثر اعضا متوجه نمیشن و متن ویرایش رو نمیبینند. همه مثل شما تیز بین و دقیق نیستن.
« آخرین ویرایش: 25 دی 1402، 10:28 ب‌ظ توسط ni3ma »

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
نه اصلا.اون دیگه توسعه داده نمیشه و از GTK نسخه ۲ استفاده میکنه که کم کم داره از مخزن خیلی از توزیع ها حذف میشه.
اگه اینقدر سبکی براتون مهمه LXQT بهتره. xfce هم فقط در حالت پایه معمولا ۶۰۰ مگو اسغال میکنه. LXQT ۴۰۰ مگ.
به جرات میگم تاحالا نشده از هشت گیگ رمم پنج گیگش پر شه. اکثرا دو گیگ هم پر نمیشه.
یعنی توزیع لوبونتو تعظیل میشه؟

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
متن ویرایش رو نمیبینند.
نه، دیده میشه. خب حداقل در یک روز گذشته نباشه.
نقل‌قول
یعنی توزیع لوبونتو تعظیل میشه؟
تمام طعم های اوبونتو و خودش تعطیلن.  :P
میزکار لوبونتو LXDE نیست، بلکه LXQT هست. دبیان از میزکار LXQT پشتیبانی میکنه.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
میزکار لوبونتو LXDE نیست، بلکه LXQT هست. دبیان از میزکار LXQT پشتیبانی میکنه.
خب همون LXQT که جانشین LXDE هست سبکتر از XFCE هست دیگه. نیست؟

• High Hero Member
  • *
LXQT جانشین LXDE نیست.
بله از xfce سبک تره ولی چیزی که xfce نسبت به قدرت شخصی سازیش میده خیلی بیشتره و به صرفه تره.
نگران نباشید، با ۴ گیگ رم کمبود رم براتون پیش نمیاد.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
آره سیستمم تحمل xfce رو داره ولی دوست دارم تقریبا کل منابع سیستم به performance اختصاص پیدا کنه. سبک بودن میز کار اونقدر برای من مهمه که در فکر نصب دبیان یا اوبونتو با میز کار open box هستم! :D