انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: طریقه بکاپ گرفتن از یک نرم افزار و استفاده پس از نصب دوباره  (دفعات بازدید: 1460 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 305
درود. روی دبیان vlc نصب کردم، با توجه به اینکه گروه videolan و تیم دبیان هیچیک برای vlc پکیج نصبی آفلاین تهیه نکرده اند و به پکیج های متفرقه هم اعتماد ندارم لطفا راهی به من نشون بدید که همین پکیجی که از سافتور سنتر نصب کردم رو توی فلش بریزم و در صورت نصب مجدد دبیان استفاده کنم.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1402، 09:07 ب‌ظ توسط ni3ma »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
چطوری نصب کردید؟
نیازی به بسته نصب آفلاین نیست. این طرز تفکر ویندوزیه. برای دریافت ویژگی های جدید تر، رفع مشکل های امنیتی و باگ ها، افزایش بهینگی و ... بروزترین ویرایش موجود در مخزن توزیع رو باید نصب کنید.
اگه دبیانو دوباره نصب کردید خیلی راحت دوباره vlc رو نصب کنید.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
از طریق سافتور استور خود دبیان نصب کردم.
تفکر ویندوزی دیگه چه صیغه ایه؟!  :D مگه پکیج آفلاین اختراع مایکروسافته؟! برای گنولینوکس هم پکیج های نصبی آفلاین وجود داره. انشاالله اگه در آینده عمری باقی بود و اینترنت درست و حسابی در دسترس بود جدیدترین نسخه اش رو نصب میکنم، ولی الان میخوام فایل نصبی vlc برای شرایط بدون اینترنت رو داشته باشم، همانطور که برای نصب خود دبیان به جای ایزوی boot only ایزوی DVD کامل رو دانلود کرده بودم.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1402، 09:31 ب‌ظ توسط ni3ma »

• High Hero Member
  • *
منظورم جدید ترین ویرایش موجود در خود مخزن توزیع بود، که با بروزرسانی خودش بروز میشه.
این روش افتضاح نصب برنامه ها در ویندوزو میگم که بروزرسانی همه برنامه هارو غیر ممکن میکنه

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
حالا اگه برای بکاپ آفلاینش راهی بلدید به ما هم بگید. فایل نصبی آفلاین ربطی به ویندوز نداره دوست عزیز. اصطلاحات عجیب اختراع نکنید. پکیج آفلاین در همه سیستم عامل ها هست و مایکروسافت هم مثل بقیه از این شیوه استفاده میکنه. حالت ایدئالی برای نصب نیست ولی برای شرایط عدم دسترسی مناسب به اینترنت یا تهیه بکاپ تنها راه چاره است. این فوبیای شما هیچ دلیل منطقی ای پشتش نیست. نصب آفلاین از ابتدای پیدایش کامپیوتر وجود داشته، اختراع یا پتنت مایکروسافت نیست.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1402، 11:06 ب‌ظ توسط ni3ma »

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
گمونم هر چی دانلود کرده باید توی:
/var/cache/apt/archives
باشه. ولی وابستگی هاش هم هستن. اونا رو هم یادت نره
بعدا با apt میشه نصبش کرد. ولی فکر نکنم زیاد همچین چیزی لازم بشه. به هر حال این هم یه راهه که وجود داره  ;)

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
نه اونا نیست.
apt هم مثل guix نیست.
تهش اینکه از appimage استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1402، 11:12 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
این پوشه رو توی فلش کپی کنم؟ فایل مخفی سیستمی یا تحت permission خاص نداره؟ فقط کپی کنم کافیه؟

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
نه اونجا نیست.
کجاست؟

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
درست یادم نیست. (دبیان ندارم)
اگه همچین جایی هست، که خودشه. از همونجا باید کپی کنی.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
درست یادم نیست. (دبیان ندارم)
اگه همچین جایی هست، که خودشه. از همونجا باید کپی کنی.
دوستمون uk میگه اونجا نیست. فایل app image هم نه خود videolan تولید کرده نه دبیان. از جاهای متفرقه هم من اعتماد ندارم.

• High Hero Member
  • *
به طور کلی اون deb هارو اصلا زیاد کاری هم نمیتونید بکنید، چون ویرایش اون ها به احتملا خیلی زیاد در توزیع بعدی تغیر کرده و با نصب اینا اختلال ایجاد میشه.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
برای نصب روی همین دبیان ۱۲ میخوام. نسخه ۱۲ تا چند سال دیگه پشتیبانی داره دیگه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دبیان ۱۲٫۰ همین امسال اومد و الآن روی ۱۲٫۰۴ هستیم که بسته‌هاش متفاوتن. اگه دسترسی به اینترنت ندارید، می‌تونید مجموعه دی‌وی‌دی‌های دبیان رو برای هر نگارش بگیرید. وگرنه چنین کاری بی‌فایده است.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
می‌تونید مجموعه دی‌وی‌دی‌های دبیان رو برای هر نگارش بگیرید.
برای یک vlc که ۴۰ مگابایت هم نیستش چندین گیگابایت DVD شماره ۲ و ۳ و الی آخر رو دانلود کنم؟   :'(  اصولا همین VLC که رو سیستمم نصبه بایستی روی نصب های آینده هم کار کنه چون بعدأ هم همین DVD که الان نصب کردم رو نصب میکنم. ورژنش هم تا چند سال پشتیبانی داره.
بد شانسی منه دیگه، اکثر اپ ها بسته نصب آفلاین برای اوبونتو و دبیان دارند، فقط vlc کوتاهی کرده  ](*,)
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1402، 12:07 ب‌ظ توسط ni3ma »