انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رتبه‌بندی سایت دیستروواچ  (دفعات بازدید: 670 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
رتبه‌بندی سایت دیستروواچ
« : 25 آذر 1403، 12:50 ق‌ظ »
تا جایی که می‌دانم رتبه‌بندی سایت دستروواچ (distrowatch.com) بر اساس بازدید‌های کاربران است. آیا کسی اطلاع دارد این مورد چطوری حساب می‌شود؟ مثلا اگر من با یک توزیع یکسان و با یک آی‌پی ثابت روزی صدبار به این سایت سر بزنم همه‌ی این بازدید‌ها لحاظ می‌شود یا اینکه دیستروواچ فقط یکی را در نظر می‌گیرد؟
ضمنا به نظورتان رتبه‌بندی‌اش منطقی است؟ این طوری که به نظر من می‌آید رتبه‌ی ام‌ایکس لینوکس زیادی بالاست و رتبه‌ی اوبونتو زیادی پایین، یا اینکه منطقی نیست فدورا از کشی‌اواس پایین‌تر باشد.
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1403، 12:53 ق‌ظ توسط abc »
~

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2693
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : رتبه‌بندی سایت دیستروواچ
« پاسخ #1 : 25 آذر 1403، 08:53 ق‌ظ »
نقل‌قول
Only one hit per IP address per day is counted.

The DistroWatch Page Hit Ranking statistics are a light-hearted way of measuring interest in Linux distributions and other free operating systems among the visitors of this website. They correlate neither to usage nor to quality and should not be used to measure the market share of distributions. They simply show the number of times a distribution page on DistroWatch was accessed each day, nothing more.

به فارسی:
نقل‌قول
فقط یک ضربه به ازای هر آدرس IP در روز شمارش می شود.

آمار رتبه بندی بازدید از صفحه DistroWatch روشی ساده برای اندازه گیری علاقه به توزیع های لینوکس و سایر سیستم عامل های رایگان در بین بازدیدکنندگان این وب سایت است.  آنها نه با استفاده و نه با کیفیت مرتبط هستند و نباید برای اندازه گیری سهم بازار توزیع ها استفاده شوند.  آنها به سادگی تعداد دفعاتی را که به یک صفحه توزیع در DistroWatch در هر روز دسترسی داشته اند نشان می دهند، نه بیشتر.

منبع
http://distrowatch.org/dwres-mobile.php?resource=popularity
خودشم گفته این تعداد بازدید نشاندهنده هیچی نیستن، نه محبوبیت و نه سهم از کاربری داشتن.
از نظر من هر چیزی در این رتبه بندی شدنیه، اینکه mxlinux و EndeavourOS هم بالا تر از دبیان و فدورا هم برای مدت کوتاهی قرار بگیرنم شدنیه، ممکنه یک توزیع یک نگارش جدیدو انتشار بده یا تازه اومده باشه و مردم کنجکاو بشن. ولی اینکه در طول دو سال همیشه توزیعی مثل EndeavourOS از دبیان یا فدورا بالاتر باشه اصلا منطقی نیست!!!
و من یک بار هم آزمایش کردم، زمانی که دبیان پایدار ۱۲ منتشر شد، به وبگاه distrowatch سر میزدم و در کمال تعجب دبیان در اون زمان تونست تا رتبه دومی بالا بیاد و هنوزم نتونست جای mxlinux رو بگیره، اونم دبیانی که انتشار پایدارش هر چند سال یک بار منتشر میشه ولی mxlinux همیشه اون بالاست و عدد بازدیدهاش اصلا فرق زیادی نمیکنه، هر روز حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تا هست، معلومه که یک جای کار میلنگه.  [-(
mint هم همینطور مثل mxlinux ولی حالا که ۲۲.۱ بتای مینت منتشر شده تونسته بشه اول، معلومه که یک متقلب فقط میتونه جای یک متقلب دیگه رو بگیره.

تعداد نظراتشون درسته بیشتر از دبیان و فدوراست ولی باز منطقی نیست. چطور تعداد نظرات EndeavourOS با تعداد نظرات دبیانی که خیلی سابقه بیشتری داره برابره؟!
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1403، 09:47 ق‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
« پاسخ #2 : 25 آذر 1403، 10:05 ق‌ظ »
وای، تصورم اشتباه بود. فکر می‌کردم این بر اساس سیستم‌عامل بازدید‌کننده‌ها چنین آماری می‌دهد (که البته برایم عجیب بود چون فکر نکنم بشود تشخیص داد دقیقا چه توزیعی در حال استفاده است) اگر بر اساس بازدید خود صفحه‌ی توزیع‌ها در این سایت باشد منطقی است.
~

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2693
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #3 : 25 آذر 1403، 10:08 ق‌ظ »
پیش‌بینی بنده رو داشته باشید که وقتی دبیان ۱۳ پایدار منتشر شد(یه چند روزی بعدش)، دبیان تا دومی میاد ولی هنوز mxlinux اوله.
البته این آمار ها اصلا مهم نیست و برای همین برام جالبه که چرا باید یک نفر توشون تقلب کنه.
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1403، 10:14 ق‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #4 : 25 آذر 1403، 04:00 ب‌ظ »